- 26 Ağustos 2011
- 806
- 320
- 108
- Konu Sahibi MiSS_GoTHiC
-
Olmam gereken kilo 68 ama ben 95 kiloyumkaç kilo fazlan var
pkonu tedavisi yokmu
Kaç kilosunuz? Pcos neredeyse herkeste var artık herkesten duyuyorum, bu kadar etkili mi kilo almakta bilmiyordum
1.68 boy ve 95 kilo.. Aslında vücudum çok orantılıdır ve kilom kötü görünmez.İlk başlarda tatlı dille çok söyledi,ben de gerçekten azmettim ve başladım diyete ama beni çok hasta etti..Ben de bıraktım ve tekrar cesaret edemedim açıkçası..Sonrasında da böyle söylemeye başladı işteBoy ve kilonuz kaç ki?
Ayrıca ne kadar kilolu olursanız olun bence insan sevdiğine bunu dememeli. Eşim derse ben çok üzülürdüm yani..
Evet çoğu pcosta dezavantaj kilo..Canım sevgilin beğenmiyorsa defolsun gitsinama şunu diyin bende pcosluyum ama hamilelik öncesi 48-50 kiloydum ... Buna rağmen dört sene bebek için uğraştık dontorun dediği tek şey avantajın zayıf olman bana bile şok kilo vermekten bahsedildi bebek için.herneyse ilerini duşun kendin için kilo ver
95 kiloyum,evet pcosta kilo vermen çok zor ama alman çokkkk kolay..Kaç kilosunuz? Pcos neredeyse herkeste var artık herkesten duyuyorum, bu kadar etkili mi kilo almakta bilmiyordum
Olmam gereken kilo 68 ama ben 95 kiloyum
Pcosun tedavisi yok malesef..Ömür boyu doğum kontrol hapı..
Diyetle beraber spor da yaptım o zaman,gerçekten de etkili oldu ama artık içimdeki istek gitti kaybolduDiyet yapmak yerine spor yaparsan daha kalıcı kilo verirsin.
İnanın sığınmıyorum,gerçekten çok ama çok zorluyorBenim yakınımda da var bir kaç kişi de ama normal kiloda. pko yum diye de onun arkasına sığınmak bence yaptığınız.
Başarır mıyım gerçekten de?bekar bi hanım için fazla bi kilo
nişanlının söyledikleri biraz kırıcı olmuş ama doğruluk payı var.
kimse fazla kilosuyla mutlu olmaz
kilo vermek sanada iyi gelicektir eminim.
Verilemeyecek bi kilo değil seninki
herkes başarıyo sende yaparsın
Yoo değildim,zaten o bana diyor ki "hep bu kiloda kalsan sıkıntı yok,sende kötü durmuyor ama ben hamileliğini düşünüyorum" diyor..Sizi seven ayrıca öyle de sevmeli.Tanışıtığınız da zayıf bir görüntünüz mü vardı ki?
Evet haklısın canım.Diyetten sonra çok hastalandım ve diyetisyen arkadaşa sordum.Meğersem 1000 kalori bi çocuğun alması gereken miktarmış..Çok büyük hata ettim..Canım sen ne yapıyorsun? Böyle şok diyetler yapma sakın. Ekmek ve işlenmiş gıdaları kes, abur cuburu bırak, Uzun vadede muhakkak zayıflarsın.
Diyet topiğinde benim de günlüğüm vardı ama bulamıyorum şimdiDiyet topicinde konular var orada pcos lu arkadaşlar vardı kilo veren. Gayette güzel veriyorlar hatta bir kaçından kilo verince pcos unda azaldığını duymuştum. 1000 kalorilik diyet çok normal degil senin bünyen için uygun olmayabilir. Bence hazır sağlık sorununda varken iyi bir diyetisyene gidip diyet listesi alman iyi olur. 1200 ya da 1400 kalorilik diyetle belki düzenli olarak verdiğin kiloyuu almazsın. Bir de diyet topicinde gruplar var onlara katıl çok motive ediyor senin gibi olan pek çok kişiyi görünce moral buluyorsun.
Evet mahvetti beni..Bağışıklık sistemimi çökertmiş..Yavaş yavaş verebilirsin belki şok diyet şeklinde uyguladığın için bünyeyi alt üst ediyor.Bir doktordan yardım almalısın.
İnşallah canım yaaKeşke benim sevgilimde ağır şekilde eleştirse beni92 kiloyum bende. Sevgilin sana normal tonda da söylese ciddi de söylese kilolu psikolojisinden dolayı hep alınganlık yaparsın. Hastalığın bahane olmasın illaki kilo verirsin. Bende toparlayacağım yakın zamanlarda kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?