"Ne yaparsan yap ama zayıfla!"

Evet çok nadir kişilerde ters etkisi varmış..Bizim okuldaki anasınıfı öğretmeni arkadaş da aynı sen gibi.. Ve şimdi hamile..Darısı başımıza

Ben de kilo alamıyorum diye gitmiştim hastaneye onca araştırma sonunda sebebi bu çıktı, tedavi de gördüm ama alamadım. Yıllardır doğ. kont. hapı kullanıyorum, şimdi bıraktım bakalım ne olacak..

Acı ama gerçek: nişanlınız haklı
Yaşınız ilerledikçe kilo vermeniz zorlaşacak, beraberinde hastalıklar getirecek. Dediği gibi bu işin hamileliği de var. Hem önceden tatlı dille söylüyormuş işe yaramadığını düşünüp bu seferde sert çıkmış olabilir.

Kesinlikle diyetisyene gidin, 1000 kalorilik diyetle hastalanmanız gayet normal. Madem pco var diyetten ziyade sağlıklı beslenmeyi hayat tarzınız yapacaksınız ki verdiğiniz kilo kalıcı olsun. Ver mutlaka haftada en az 3 gün spor yapacaksınız, sporu da hayat tarzınız haline getirin. Ben 50 kiloyum haftada 6 gün spor yapıyorum, sadece haftada 1 gün sevdiğim o sağlıksız gıdalardan tüketiyorum, sağlık sorunları yüzünden kilo almam sakıncalı, ben de bu düzeni sevdirdim kendime, hem sağlığım hem güzelliğim için diyorum, benzer bir motivasyonla siz de böyle bir hayat tarzına geçebilirsiniz. Aç kalmayın, sağlıklı beslenin, spor yapın bağışıklığınızı güçlü tutun.

Arkadaşın haklı ama söyleniş şekli üzmüştür. Belki de gaz vermek istemiştir evet kilon fazla ama strese girme stres yemek yedirir duygusal açlığın artar. Diyetisyen imkanın varsa gitmeni öneririm. Evde spor yaparsın olur. Benim de tiroit sorunum var normal kilomdayım ama sürekli dikkat etmek dengeli beslenmek zorundayım. Biraz kaçırsam hemen kilo alıyorum zor veriyorum. Diyet bölümünde sağlıklı beslenme grupları vardır onlardan birine katılabilirsin. 1200 kalori altında diyetler ve isimli diyetleri yapma derim. Kolay gelsin.

Bilgi için çok teşekkürler,bunların hepsini not edip uygulayacağım.

Protein mi zayıflatıyor?
Evet cAnım. Sabah normal kahvaltını yap. Öğlen ve akşam protein ye sakın aç kalma. Ama ekmekte yeme. Kahvaltıdan sonra aç müziği başla dansa akşama doğru aç jillian veya billy blanks. Sonrasında limonlu sıcak suyunu iç çay niyetine. Gör bakalım nasıl sıkılaşıp inceliyorsun.

nişanlın haklı bence, çok kilolusun, bunu dış görünüşün için değil sağlığın için söylüyorum
bu kadar kilo hamileliktede dahil bir sürü hastalığa davetiye çıkarır, mutlaka düzenli spor yap derim, en azından mutlaka düzenli yürüyüş

Ha bu arada bu anlattıklarımı hayatından asla çıkarma. Spor bırakılmamalı. Alışkanlık haline getir.

beyaz ekmek, şeker ve yenince vucutta şekere dönüşen herşeyi tamamen bırak pirinç gibi mesela

niye olmayacaksın ki
sen kilolarını kabul etmiş görünüyosun sil bunu kafandan.
fazla kilo hamileliğede engel.
önc kuğu gibi gelin, sonra çıtır anne ol İnşallah
hadi
Evet ve bu kiloyla yaşamaya alıştım..Yani nasıl anlatsam,gidip XXL almayı,oramı buramı saklamayı kabullendim demek ki..Bazen kendi kendime diyorum,kadın dediğin zarif olur,güzel giyinir ama sonra uçup gidiyor aklımdan
Diyetisyen imkanım yok..Kendi diyetisyenim olmalıyım ama bunu için de azim gerek..Bende o yok artık Peki bu düzeni nasıl sevdirdin kendine?
Evet aynen öyle oluyor.Bi de yalnız yaşıyorum,akşamlar uzun,evde oturdukça acıkıyorum

bende de pkos var, üç-dört sene önce 4 ayda 14 kilo fazlamı verdim, pkosla ilgili endişelerim de azaldı, kistler de küçüldü. bence pkosu kilo vermeye bahane etmemelisin. evde kendi kendine kalori hesaplaman mümkün değil, 1000 kalorilik diyeti neye göre yaptın bilmiyorum ama mutlaka diyetisyene giderek zayıflamanı tavsiye ederim çünkü zaten hormonel dengesizlikleri olan bir insan olarak kilo verme konusunda herkesten çok yardıma ihtiyacın olacak. hormonlarını baskılayacak- iştahını dizginleyecek şekilde beslenmeni ancak bir uzman tavsiyesi ve takibi ile başarabilirsin. bunu da çeyizin olarak düşün. evine mutfağına alışveriş yapar gibi bütçe ayır ve düzenli diyetisyene git derim naçizane.

Ona biz yardımcı olamayız ki. Sen başaracaksın bunu..
Hedefini belirle ve işe koyul.
Tamam o zaman,önce kısa vadeli hedef koymalıyım kendime..Sonrasında da uzun vadeli..Teşekkür ederim :-*
O da haklı,sen de haklısın Dışarısı kar kış kıyamet,yürüyüş yapamam ama netten videolarla çalışabilirim..
beyaz ekmek, şeker ve yenince vucutta şekere dönüşen herşeyi tamamen bırak pirinç gibi mesela
Tamam bunu da yapıcam :-*

Keşke diyetisyen olsa da gidebilsem..Parası mühim değil ama diyetisyen yok işte

üzülme canım verirsin herşey kafada bitiyor inan bana, 1000 kalorilik diyetler yapmana gerek yok, kalori hesabı, listeler tarihe karıştı zaten, evde de yapabileceğin çok güzel spor programları var, bizim kk nın diyet spor topiklerini takip et, oradaki gruplara katıl, benzer insanlarla beraber kilo vermek daha kolay oluyor, onlara karşıda sorumluluk hissedip kendini dizginliyorsun kolay demoralize olmuyorsun

Keşke diyetisyen olsa da gidebilsem..Parası mühim değil ama diyetisyen yok işte

valla benim kardeşlerim kaç defa gittiler tam listeyi yaptılar ama kilo veremediler ben diyetisyenlere de inanmıyorum bence en iyis taş devri tarzı diyet değilde yaşam tarzlarını benimsemek
onu da yapamıyorsan şekeri komple bırak ağzına bile alma, tatlı meyveler dahil, inan bir ay sonra şekerli bişey ağzına attığında sana acı gelecek

pkosu olan bi arkadaşım çok istemesine rağmen ikinci kez hamile kalamadı.
Gittiği her doktor önce kilo ver dedi çünkü kilo verse diğer problemlerin çözümü daha kolay olacak demişler.
Bu rahatsızlık hakkında çok bilgim yok ama sanırım kiloya çok dikkat etmek gerekiyo

Teşekkür ederim Gerçekten moralim sıfır şuanda,her desteğe ihtiyacım var

ben nişanlının üslubuna takılmıyorum. önce kibarca da söylemiş sonradan etkili olması için daha direk söylemiş bence de doğru. 95 kilo birinin gelinlik giymesi ile 75 kilo birinin giymesi aynı değil.. bence azmedersen yapamayacağın şey yok hasta olmadan da yavaş yavaş verebilirsin kilo 2 haftada 7kilo çok fazla zaten. ayda 1 kilo vermelisin ki kalıcı olsun.. ayrıca sorun sadece estetik değil sağlık olarak da şuan durumun iyi gözükmüyo. kilo almaya meyilliysen hamile kaldığında da ciddi anlamda sıkıntı yaşarsın nişanlın haklı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…