"Ne yaparsan yap ama zayıfla!"

Bugün spor yaparken nasıl hırslanmışım görmeniz lazım kızlar,sinirli sinirli spor yaptığımı farkedince çok şaşırdım..Nasıl etkilediyse artık beni bu psikoloji..

Valla erkeklere bakarsan,
Benimki 57 kiloyken 50 ol diyordu.
Simdi 70 kilo oldum 57 olsam opup basina koyar

zayıf olsan kilo al derler kilolu olsan zayıf ol bende kilo almaya taktım kafayı aslında herseyi kendimiz icin yapmalıyız erkekler icin degil ama etkiliyorlar bir sekilde yaza kadar gayet guzel kilo verirsin bence

Kızlar konu dahibi zaten bunları biliyor.bende sen gibiyim her yöntemi zatıflamayı falanı filanı biliyorumm ama başaramıyorum.ve biri bana kilom ile ilgili bişey dediğinde destek aryorum.sende destek aryosun beelliki :) yapacak bişey yok eşin kırıcı şeyler söylemedi aslında seni böyle sevdiğini söylemiş zaten.ben artık uzun vadeye yaydım işi.ekmeği kestim bol su içiyorum tatlıyı bıraktım diğer herşeyi yiyorum.kilo vermesemde en azından almıyorum :) bendede pcos var. Birde size sorayım bnm ilerde sevgilim olunca pcos u ona nasıl açıklayacağım demezmi çocuğumuz ya olmazsa diye siz nasıl söylediniz ne tepki aldınız

Rica ederim. Bu süreç içerisinde yanında olmaya çalışıcam.
Çok memnun olurum canım :)
zayıf olsan kilo al derler kilolu olsan zayıf ol bende kilo almaya taktım kafayı aslında herseyi kendimiz icin yapmalıyız erkekler icin degil ama etkiliyorlar bir sekilde yaza kadar gayet guzel kilo verirsin bence
Aynen canım..Bi ara çok sıkı diyet yapmıştım ve 68 kiloya düşmüştüm.Benim kemiklerim ve iç organlarım zaten 68 kiloymuş ve bi der bi kemik görünüyordum.Bana o zaman çok kızmışlardı kilo al biraz diye ama şimdi de tam tersi..İnşallah vericem bu sefer de :)
Evet belki kırıcı söylemedi ama alıngan olduğumuzdan mıdır nedir alındım işte..Ama cidden zayıflamam lazım.Pcosu ben sevgilime ilk tanıştığımızda anlattım.Dedim böyle bi rahatsızlığım var,ilerde çocuk olmasını da etkiliyor.Belki tedavi görünce çocuğum olcak ya da belki hiç olmıcak.Baştan bil ki sonradan neden söylemedin deme dedim.O da bana bunun önemli olmadığını,Allah zaten uygun görürse hastalık felan dinlemeden çocuk nasip edeceğini,eğer vermiyorsa da bunun bizim sınavımız olduğunu söyledi ve anlayış gösterdi.Bi sıkıntı çıkarmadı yani..Sen de bu şekilde en başında söyleyebilirsin..

Spora baslamissin sevindim :)
Diyete basladin mi?
Hadi ara ara basligi hortlatip yazarsin kac kilo verdigini

Maşallah ya bayıldım sevgiline , bende çok alınganımdır anlayabikiyorum seni.sadece sağlık için dedi. Vermeye çalış ama srvgilim beni begenmıyo diye sakın düşünme o zaten sana değer veren birisi

Spora baslamissin sevindim :)
Diyete basladin mi?
Hadi ara ara basligi hortlatip yazarsin kac kilo verdigini
Evet hem diyete hem de spora başladım.Açıkçası ilk gün tartılmadım,o yüzden kaç kiloyla başladığımı bilmiyorum malesef..Ama afedersin 5 gündür acayip ishal var ve vücudumun inceldiğini farkediyorum..Yaklaşık bir ay tartılmıyım da 1 ay sonra bakayım diyorum,ne dersin? :)
Öyledir saolsun..Hep der zaten "ben seni bu halinle çok beğeniyorum ama hamilelikten sonrasını düşündüğüm için böyle söylüyorum" diye.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…