"Ne yaparsan yap ama zayıfla!"

birde rahatsızlığın için soğan kürünü hiç denedin mi ?
Midemde reflü var,3 gün denedim onu ama reflümü çok artırdı.Sonradan öğrendim ki reflü gastrit olanların yapması sakıncalıymış..
Teşekkür ederim.Evet azmedince veriyorum ama nedense ben içimdeki o azmi kaybetmiştim..
Evet düzenimi kesinlikle değiştirmem gerekiyor.Bunun farkındayım ve artık bunu yapmaya başlıyorum..
Diyetle degil, sporla kilo vermenizi oneririm. Bu sevgilisinizin size kabaca uyarisi aslinda iliskiniz icin bir yardim cagrisi. Sizi eskisi kadar cekici bulmadigini soyluyor bir yerde. Eger ona kiymet veriyorsaniz, biraz cabalasaniz fena olmaz
Doğru söylüyorsunuz..Çabalamam lazım hem onun için hem de kendim için..Ve başladım da..Bundan sonra durmak yok :)
O zaman da eder,ben seni uyarmıştım,şimdiki haline bak der kesin..
Pek de haksiz sayilmaz be canim 95 kiloyla ne hamile kalinir ne saglikli yasanir
Doğru..Acı ama doğru..Bundan sonra böyle yaşamayacağım..Ama kendim için,başkası için değil..
Önerileriniz için teşekkür ederim.Evet diyet psikolojisi çok etkiliyor ama bunu artık hayat tarzım yapmam gerek,farkındayım..

Kadınlar kulubünün diyet gruplarını tavsiye ederim..takımlar bunun için birebir..sok diyetler sizi sadece anlık mutlu eder..sonrası metabolizma bozuklukları ve hastalık..takımlarda yarışırken neyin dogru neyin yanlış oldugunu çok güzel ögreniyosunuz..daha nisana çok var hemen bi takıma katılın bilinçli kilo verin..ben 13. Takımda yarıştım dügünüme 3 ay vardı 14 kilo verdim..

pcos bende de var canım bundan yıllar önce yediklerimi azaltarak bol su içerek ve gün içinde o dönem çok yürüyordum yani işlerimden dolayı 38 bedenin belimde döndüğü günleri gördüm. tabii o zamanlar birde diana 35 kullanıyordum... sonra ilacı bırakıp hareketsiz bir hayata dönünce bende vurdum 95 e... önümüzdeki ağustos bende evlenicem... şuan büyük gayret içindeyim ve tedavime geri döndüm... spor eskisi gibi yapamasamda hareketsiz kalmamak için özen gösteriyorum... diyet uygulamaya başladım... nişanlımla tanıştıktan sonra kilo almaya başladım yavaş yavaş ama hiç bir zaman bana kırıcı bir kelime söylemedi... bazen ben kendimle çok kavga ediyorum o zamanlarda bana çok kızıyor ve söyleniyor... ya kendini böyle yıpratma yada yıpratıcaksan kilo ver sabırlı ol diyor... ama sağlığımı istediğinden bunu söylediğini iyi biliyorum... nişanlında belki senin kendini üzdüğünü görüyorsa seni gaza getirmek için söylemiş olabilir... uslup tabii ki çok önemli. ama şu var ki canım herşeyden önce bizim kendimiz sağlığımız için kilo vermemiz gerekiyor... sonrasında tabii gelinliğin içinde güzel görünmek, evlilik sonrası bebiş falan güzel görünmek sağlığımızdan sonra gelmeli yani anlayacağın... neyse çok konuştum ben... kilo vermek isteyen tüm herkese ve bize allah yardım etsin de en kısa zamanda kilo verelim...aminnnn...

bende de pcos var ve sevgilin çok çok haklı. Her şeyi geçtim pcos luların doğal yollarla çocuk sahibi olabilmesi için sürekli kilolarına dikkat etmesi, zayıf olması gerektiğini biliyorsun değil mi? ben 165 boyda 58 kgyum, benim de yaza düğünüm var. Gelinlik, balayı her şeyi geçtim çocuk sahibi olmama engel olmasın diye sürekli kiloma dikkat ediyorum...

valla canım burada karatay diyetini öğrenerek yavaş yavaş on kilo verdim.hala da diyetteyim ,diyet demeyim de hayat tarzı yaptım kendime kilom sabitlendi çok memnunum dene bence

Canım ben daha önce o takımlara baktım ama ne olduklarını pek anlayamadım.Bana biraz açıklar mısın rica etsem?
Amin canım inşallah..Ben çok kalın kemikli olduğum için hiçbir zaman 38 beden olamıcam ama daha önce 40a düşmüşlüğüm var.İnşallah gene görücez o günleri :)
Ben de önce zayıflıcam ve sonrasında da hep dikkatli olucam.Teşekkür ederim :)
valla canım burada karatay diyetini öğrenerek yavaş yavaş on kilo verdim.hala da diyetteyim ,diyet demeyim de hayat tarzı yaptım kendime kilom sabitlendi çok memnunum dene bence
Karatay diyetini daha önce araştırmıştım fakat bana biraz garip geldi..Tekrar araştırayım..
benimde zayıflmama gerek
E hadi sen de katıl bana :)

Aç kalarak değil ama düzenli beslenerek zayıflamalısın :)

Bu arada diyene bak diyorum kendime bir yandan..
Ben de 1.62 boya 70 kiloyu gördüm.
42 beden etek giyerken utanıyorum ama yemeği çok seviyorum, sporla hiç aram yok

Sevgilinden bu sözü duyman üzücüdür elbet. Hangimiz duymak isteriz?

Benim eşim de amannnn boşver, amannnn takma diyor.
Belki de bu yüzden böyle saldım.. Aslında bu da kötü bir durum..

Haksız değil sevgilin aslında. Bunun hamileliği var gelinlik giymeni falan dert etmiyorum..
Tamamen sağlık açısından yorumluyorum.

Ben bir gün kendimi iyi hissettiğimde inşallah :)
Leslie ve Zumba egzersizleri var eğlenerek spor yapıyorsun. Bir araştır istersen.
Onlarla başlamayı düşünüyorum.

Yemek için de abur cuburdan uzaklaşmak, su tüketimini arttırmak büyük ölçüde etkili olur diye düşünüyorum..

Teşekkür ederim canım önerilerin için.Bugün gayet sağlıklı bir şekilde beslendim ve yarım saat leslie yaptım sauna eşortmanlarımı giyerek.1 haftadır kar nedeniyle okullar tatil olunca evde otur otur baya hamlamışım,yarım saat hem çok yordu,hem de çok terletti beni.Bundan sonra bu düzeni böyle devam ettireceğim.Abur cubur yok! Su var! :)

Başarılar dilerim canım
Darısı başıma :)

Bak bu sadece geçici bi süreç sağlıklı kilona ulaşınca kilonu korumaya çalışacaksın o kadar. + - 3 kilo 5 kilo oynar biraz dikkat eder biraz gevş

hadi hayırlısı bakalım
bende seninle başlamış olayım yarın
benimde 5 6 kilo vermem lazım

95 gercekten cok fazla.
Sevgilin cok kirici bir sey de dememis.
Belki 50-60 kilo olman zor olur rahatsizliginla, ama 70 lere inmen icin saglikli beslenme ve spor yeterli.
Vucudunun ihtiyaci olan kaloriden az beslenme sakin.
Agir hastalik gecirmenin sebebi diyet degil, hatali diyet.

Başarılar dilerim canım
Darısı başıma :)
Teşekkür ederim canım :)
hadi hayırlısı bakalım
bende seninle başlamış olayım yarın
benimde 5 6 kilo vermem lazım
E hadi başlayalım :)
Kesinlikle haklısın..Hatalı diyet yaptım ve bedelini gerçekten çok ağır ödedim.Şimdi daha bilinçliyim ve inşallah yenicem :)

evet kilon var ama erkekler 100 kilo olsalarda bunu kendilerine sorun etmezler..düşünün ben ince biriyim. boyum 160 kilom 50 belim incecik erkek arkadaşım beni kilolusun diye itham ederdi.önce kendilerine baksınlar

bence acele etmek zorundasınız diye birşey yok kendinize güzel bir diyet sisitemi oluşturup spora başlarsanız hem verdiğiniz kiloları kolay kolay almazsınız hemde daha rahat kilo verirsiniz erkek arkadaşınızada bu konuda sıkıştırılmaktan rahatsız olduğunuzu söyleyin bence böyle şeylerin muhabbeti bu kadar sık dönmemeli ayrıca erkek arkadaşınız kaç kilo onun hiç böyle bir sıkıntısı yok mu?

ben de pco'luyum.. ve 55 kiloyum. evet pco da kilo almak kolay vermek zor olabiliyor ama sağlığın için ideal kiloda kalman çok önemli. yoksa pko ilerliyor malesef... çocuk istediğin zaman da tedavin çok zorlaşıyor.. ben bu zamana kadar hiç kulanmadım ama pko'dan dolayı oluşan insülin direnci için metformin içerikli ilaçlar kullanmak lazım ve bunlar diyetle beraber ciddi kilo verdiyor. sizin insülin direncine hiç bakıldı mı acaba ? eğer bakılmadıysa mutlaka ama mutlaka baktırın. o nedenle kilo vermekte zorlanıyor olabilirsiniz. ayrıca pko için doğum kontrol hapı kullanıyorsanız onunda bir sürü çeşiti var.bazıları çok fazla hormon içerdiği için kilo yapabiliyor.hafif olanları var yasmin gibi.. ben 6 senden fazla kullandım hiç kilo yapmadı.evlendiğimde 50 kiloydum.12 yıl oldu şu anda 55 kiloyum ve 2 doğum yaptım bu arada.

evet kilon var ama erkekler 100 kilo olsalarda bunu kendilerine sorun etmezler..düşünün ben ince biriyim. boyum 160 kilom 50 belim incecik erkek arkadaşım beni kilolusun diye itham ederdi.önce kendilerine baksınlar
Pes artık..Beni görmesin o zaman sevgilin
Kendisi önceleri 62 kiloydu,sonra 6 ayda 23 kilo aldı ve 85 kiloya çıktı.Ama erkeğe göre normal diyor,halbuki göbüşü var Rahatsız olduğumu söyledim tabi ki..Bundan önce hep çabuk kilo vermek istediğimden hata yaptım hep ama şimdi o hataları yapmıcam.
Ben de 3 yıldır yasmin kullanıyorum canım.Doktor da bana diaformin verdi ancak çok fazla ishal yapıyor ve okulda sıkıntı oluyor..Derste ikide bir "çocuklar ben hemen geliyorum" deyip wc koşuyordum.İnsülin direncim var benim de,kullanmam lazım biliyorum ve bugün tekrar başladım diaformine de..

o ilacı kullanmaya kesinlikle devam et o zaman. metformin başta alışana kadar ishal bulantı..vs yapabilir ama 1 ay içinde kaybolur. diyetle beraber kilo vermene de yardımcı olur.

o ilacı kullanmaya kesinlikle devam et o zaman. metformin başta alışana kadar ishal bulantı..vs yapabilir ama 1 ay içinde kaybolur. diyetle beraber kilo vermene de yardımcı olur.
Tamam canım bu sefer hiç ara vermeden devam edicem.Evet ishal çok yapıyor,dediğim gibi okulda çok sıkıntı oluyor diye her seferinde 3-5 gün sonra bırakıyorum.Ama bu sefer 1 ay dayanıcam madem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…