"Ne yaparsan yap ama zayıfla!"

95 kiloysan bunu pcos a bağlama bir tek. bence biraz bunun altına sığınıyorsun sen.
1 saat hafif tempolu koşmak sana 650 kalori yaktırır.
Yemeden verirsen enerjin düşer hem de fazla kilodan sonra sarkman olur..
Evli değilsin, çoluk çocuk derdin yok, belki çalışmıyorsundur da. Ben senin yerinde olsam sabah 1 akşam 1 saat yürürüm tempolu. Bak bakalım veriliyor mu verilmiyor mu?
 
Olmam gereken kilo 68 ama ben 95 kiloyum
Pcosun tedavisi yok malesef..Ömür boyu doğum kontrol hapı..

Ben kullanmiyorum dogum kontrol hapi.Eskiden 55-60 gunde bir olurdum.Simdi sporla 35-40.Tamam pcosun tedavisi yok ama en aza indirebilirsn ki bunu sana doktorun defalarca soylemistir.Haraket-spor-haraket-spor.Bunu sende biliyorsun.Bence erkek arkadasin bir bakima hakli.Bu kiloyla evlenince hamile kalmanin neredeyse imkansiz oldugunu biliyorsun degil mi?Bebegimiz olmuyor diye kapi kapi doktor doktor gezindiginizde doktorun sana diyecek git kilo ver diye.Simdiden onlem icin sevgilin demis. Bazen en aci gercekleri insanin en sevdiginin soylemesi gerekli.Bu seni motive etmeli.
 

cnm asla kendini güçsüz hissetme. bak benim kuzenim yeni evlendi ve onun da rahatsızlığı nedeniyle kilo vermesi imkansız gibi birşey. damat incecik, bizim kız kilolu. ama aşk buna engel mi? bence değil. çok da mutlular. her şeyden önce sevgilinin senin sağlığını düşünüp ona göre konuşması lazımdı. eğer seni bu şekilde kabullenip sevemiyorsa buyursun gitsin. emin ol ki o kaybeder. sen değil. bence moralini bozmadan uzman bir doktara git ve sağlığını bozmadan nasıl kilo verebileceğini araştır. ayrıca bence içindeki azmin kaybolmasına da sevgilin neden oluyor. sana moral verse eminim ki bu kadar boşvermiş olmazdın. lütfen önce kendini sev, daha sonra da sadece kendin için bir şeyler yap. o istedi diye değil yani. eminim başarabilirsin.
 
Cok agir diyet yapma.
Sen ne yedigini biliyorsundur, yani neyi fazla yedigini.
Muhtemelen seker ve karbonhidrati hayatindan cikarip bir de spora agirlik verdiginde zayiflarsin.
bende de var ayni rahatsizlik. Sadece seker ve hamur işini cikarip 15 gunde 4 kg verdim vr bunyem hic etkilenmedi. Tabi spor da yaptim.
arkasini birakirsan cok kolay aliyorsun bu dogru.
nisanlin kirici konusmus ama bazı konularda hakki var.
onun icin değil kendin icin zayiflamalisin.
 
Söyledikleri doğruda olsa, üslubu çok yanlış.. Ben nişanlılık ve Flört dönemimde dahil 7 senelik eşime hiç böyle kaba konuşmadım ki 130 kiloyu gördüğü olmuştu.. Sana böyle yaptırarak kilo verdiremez ki.. Ben eşime kilo verdirmek için onunla spora yazıldım.. 55 kilodan 45 kiloya düştüm ona örnek olayım diye çayıma kahveme şeker atmadım.. Iki saatte bir öğünlerini takip ettim diyetisyene götürdüm yemeklerini kendim hazırladım.. Destek olacak insan ne yaparsan yap Zayıfla demez.. Ki bak zayıflayıp ağır hastalık geçirmişsin, sağlığına dikkat ederek kilo vermen lazım.
 
Size kilo vermeniz konusunda destek olacağını,bunun sizin sağlığınız açısından da iyi olacağını belirtmesi normal olurdu,ama yok çirkinleşeceksin yok şöyle yok böyle.Sizi kiloluyken tanımadı mı? Ayıp ettiğini,eğer bilgisi yoksa biraz pcos.la veya genel manada tıpla ilgili okuyup geliştirmesini isteyin.Böyle bilmeden,cahil gibi konuşması yanlış.Seven insan araştırır,yardımcı olmaya çalışır, öyle kolay değil kilo vermek,ama şüphesiz imkansız da değil.

Bence yemenizde çok kısıtlamayın sadece abur cuburu ve ekmeği azaltın. Yürüyüş ve bol su ile sağlıklı olarak verebilirsiniz diye düşünüyorum.Ayrıca bunu kendiniz için yapacağınızı unutmayın,aksi takdirde stresle daha çok yeme dürtünüz artar.

Sıkmayın canınızı.
 
Olmam gereken kilo 68 ama ben 95 kiloyum
Pcosun tedavisi yok malesef..Ömür boyu doğum kontrol hapı..
Bende de var bu hastalık 6 ay kullanıp 1 sene arayla bi 6 ay daha kullandım ve şükür 2 senedir sorun yok düzeldi sanıyorum. Siz sürekli hiç ara vermeden mi kullanıyorsunuz hapları? İsterseniz bi ara verin belkide düzelmiştir. Ve bildiğim kadarıyla doğum kontrol hapları o kadar kilo aldırmıyor 5-6 kilo etkiliyor.
 
Oncelikle gecmis olsun, hastaliginiz konusunda. Kullandiginiz ilaclarin aldiginiz kilodaki etkisini bilmiyorum fakat size kilo aldiran 'ilac' etmeni var ise spor da yapmalisiniz. Bir de beslenme aliskanliklarinizi gozden gecirmenizi oneririm. Diyet uyguladiktan sonra ayni beslenme aliskanliklari ile devam ederseniz sadece bosa cabalamis olursunuz.

Sadece diyet, ustelik kendinizin karar verdigi sok diyetler daha kotu sonuclar dogurabilir. Kisa vadede cozume ulasaniz da verdiginiz kilolari yeniden veya fazlasiyla geri alabilirsiniz. En kisa surede bir uzmandan destek alin. Bence hemen harekete gecin.

Durumun farkinda olup nisanliniz soyleyene kadar cozum uretmemekle yanlis yapmissiniz. Soyledigi seylere de hak vermissiniz (saglik, hamilelik konulari vs.) Bence kirilip alinmak yerine bu durumun sizi hirslandirmasi lazim. Belki de siz harekete gecmeyerek (daha dogrusu cabalasaniz da sonuca ulasmayarak) adama soylemekten baska care birakmamissinizdir.
 
cnm pko rahtszlığı için sana dokunmayan bitkisel ürünler denerdn mi için tedavinle beraber ibrahim saraçoğlunun kürleri mükemmel ama sana zararı yoksa tabi hem kilo vermenede yardımcı olur.ama en başta sen isticeksin kilo vermeyi hırs yapmalısın profosyenel bir diyet ve spor yaprsan hem sarsılmazsın hemde bundan sonra nasıl kilonu koruyabilceğini öğrenirsin.ömür boyu d.konturol hapı kullanmak çok iyi bişey değil bence.
 
95 kilo çok fazla
diyetisyene ve spora yönlenmeni tavsiye ederim
sevgilin seni sevmiyor olsa, görüntünü çok taksa en başına ilgi duymazdı
duysa da sonrasında bırakırdı
evet canım kilo vermen lazım
çaresi de var
ara bence
bunu kendin için, ruh ve beden sağlığın için lütfen yap
 
Önerilerin için teşekkür ederim canım,uygulamaya başlıcam hemen :) Desteğin için de ayrıca teşekkürler :)
Ben de olmayacağım,bugün başladım sağlıklı beslenmeye ve devam da edicem.Akşam üstü sporumu da yapıcam :)
Evet 1500 için de az diyorlar ama belki 2000 ile başlayıp 1 ay sonra 1500 düşürebilirim,ne dersin?
Bunu daha önce duymamıştım,teşekkür ederim :) İnşallaah..
Benim sağlıksız beslenmem şu yönde,sabahları kahvaltı yapmıyorum.Okula gidince simit yiyorum.Öğleye kadar acıktığım için de bi kek yiyorum tenefüste.Öğlen dışardan söylüyoruz.Okulda yoruluyorum diye akşam üstü eve geldiğimde uyuyorum.Tabi yemek yapmıyorum ve kahvaltılıkla geçiştiriyorum.Biliyorum böyle çok sağlıksız.Bu yüzden artık dikkat edicem :)
Evet anlamadım ve gerçekten de çok haklı..Başladım bile bugün :)
Bir diyetisyene gidip bütün değerlerinize gore saglikli bir liste almak bir gununuzu alir..

Bence saglik sorunları olan biri kendi olusturdugu diyeti yapmamali..
Diyetistene gidemiyorum,ancak kendim yapabilirim..
Size karşı bu kadar ağır konuşması afedilir değil .Ama kilo vermek için birilerinin sizi kırmasına ,söylemesinede gerek yok.Sizi bu halinizle tanımadı mı?Sağlıgınız için vermelisiniz kilo.
Çok tatlı dille söyledi bana ama ben anlamadım.Mesele sevmemesi değil."Bu halinle çok güzelsin,çok beğeniyorum ama ilerde hamilelikten sonrası için söylüyorum" diyor.
İcindeki canavari az bi gostermis sanki
Bu adamla evlenmek istediginden emin misin canim?bunun iyi gunu var kotu var ve bu adam yaninda olabilecek mi?tabi ki kilo vermeni isteyebilir,hakli da.ama bu uslup karakterini gostermis sanki...
Her zaman böyle sert çıkmaz,bu sefer çok kızdı çünkü ben uyarılarına aldırış etmedim..
Hemen hemen aynı kilodaydım tanıştığımızda.Evet 1500 kalorilik diyete başlayabilirim.Kendime bi düzen kurucam artık :)
Bel sakatlığımdan dolayı ben ağırlık kaldıramam ama spor yapmaya başlıcam bugün. Leslie ve oryantal :)
İlerde gebelik için kilo vermem şart,doğru söylüyorsunuz..Teşekkür ederim :)
Hemen bugün başlıyorum zaten,spora da diyete de :)
Teşekkür ederim :)
Bu sefer daha dikkatli olucam :)
Darısı başıma inşallah..Ben de zayıflayıp öyle hamile kalmam gerekiyor,diğer türlü çokkk zor
Teşekkür ederim,ben de 3 yıldır kullanıyorum.Zayıfladıktan sonra belki gerek kalmaz..
Öğretmenim ve hergün 4e kadar dersim var.Belki abartı gelebilir ama inan beynim o kadar yoruluyor ki okulda,eve gelip bi an önce yatmanın derdine düşüyorum..Ama bundan sonra yok..
Biliyorum evet Ben de öyle yapıcam zaten,28 yaşındayım evlenince 29 olucam bebeğimi hemen doğurmak istiyorum..
Teşekkür ederim canım..Evet çok kızdım ama çok da hak verdim..
Abur cubur tüketen biriyim evet ve biliyorum ki bu yüzden çok alıyorum.Ben de öyle yapıcam artık..
Evet bu sefer çok daha dikkatli olucam,teşekkür ederim :)
Biliyor herşeyi ama söz dinlemediğim için kızıyor bana.Herkes veriyor sen neden veremiyorsun diyor.Araştırmıiş ve pek çok pcoslunun da kilo verdiğini okumuş.Onlar verdi,sen de verirsin diye başıma geçti..
Evet canım 3 yıldır ara vermeden kullanıyorum. Dk hapından kilo almadım zaten,o beni etkilemedi..
Bugün herşeye yeniden başladım ve böyle devam edicem artık :)
Evet hırs yaptım bu sefer ve vericem! :)
Çok teşekkür ederim..Sevdiğini biliyorum,sağlığım için böyle konuşuyor.Ben biraz vurdumduymazım sanırım,başıma müsibet gelmeyince anlamıyorum.Ama bu sefer herşey çok farklı..
 
Seni dusunmus sevgiliniz ama bunu daha kibar bi dille soylemeliydi. Cok kirici olmus esim soylese bende cok kirilirdim anliyorum seni. 2haftada 7kg vermissiniz bu cok sagliksiz. Bi diyetisyene gidin gzl bi diyetle zayiflicanizi dusunuyorum ha bunu sevgiliniz icin dgl kendiniz icin yapmalisiniz.
 
nişanlının üslubu hep böyle değilse seni gaza getirmeye çalışıyor olabilir. kırıcı ama kilo vermen gerekiyor gerçekten.
ayrıca sanki hastalığının arkasına sığınıyorsun gibi geldi bana
 
hiç kimse için değil, kendin için sağlığın için zayıfla, bol su (içme suyuna 1 lt ye 1 çay kaşığı karbonat etkili olur), yürüyüş, spor sanırım çok kolay kilo verirsiniz, azmedince 7 kg vermişsiniz çünkü. eğer diyet kötü etkiliyorsa bu saydıklarım eminim sizde kötü etkilenmeden kilo verdirir.
 
Bence senin yapman gereken şey diyet değil. Bir nevi düzenini değiştirmen gerekiyor bence. Artık hayatının bir parçası haline getirmen gerek düzenli beslenme, spor vesaire.
Belirli aralıklarla yapılacak diyetlerle olacak şey değil. Çünkü bozsan tekrar alacaksın.
 
Diyetle degil, sporla kilo vermenizi oneririm. Bu sevgilisinizin size kabaca uyarisi aslinda iliskiniz icin bir yardim cagrisi. Sizi eskisi kadar cekici bulmadigini soyluyor bir yerde. Eger ona kiymet veriyorsaniz, biraz cabalasaniz fena olmaz
 
hastaysan vermek zor kardeşimden biliyorum. onda da gizli şeker var ve çok zorlanıyor kilo verirken. önemli olan iki haftada üç haftada kilonu tamamen vermek değil. sağlıklı olanı ayda bir iki kilo vermekmiş.

sevgilinin seni bu şekilde kırması üzücü.. hamile kaldığında daha çok kilo alırsan ve eşin bunu o zaman sorun ederse peki? şimdiden laf eden ilerde de eder gibi geldi. bilemedm..
 
Canim allah yardimcin olsun
Benim öyle bir hastalığım yok ama diyet yapayim dediğim an iki misli yiyesim geliyor hatta gwceleri bile kalkip bişeyler atistiriyorum gündüz yememege çalıştığım için
Ama benim kilo verme yontemim hersey normal bir şekilde olucak (yalniz yemek yaparken az yağlı yapmaya ozen gösteririm)
Herseyden yiyeceğim ama azar azar yami tika basa yemiycem herzamanki gibi. Cok doymadan kalkicam sofradan
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…