• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yaparsan yap yine de üvey annesin :'(

cnm biz yorumlaşmayalım konu sahibi değiim konu sahibi kız kardeşimde değil dediğin gbi,sadece onu o çocuktan böylesine soğutma çabanı doğru bulmadm.bırak nasıl istiosa öyle ilgilensn o bi anne adayı sonuçta.öfkeli değilim diosun ama yazdıklarını ben mi yanlış okuyorum?okuyan arkadaşlar bi yorum yapsa acaba benim gözlerde miyopluk varda seçemiyor muyum yazdıklarını?ben gülüp geçiyorum iyi geceler

Bncede once insanlarin dusuncelerine fiirlerine saygi duyun.bn sizin ve diger insanlarin dusuncelerine nasil saygi duyuyorsam sizde muhalefet olmayinbncede daha fazla yrulamlasyalim bu mesele son bulsn.bnde eglenmek gulmek ve sukur etmek icin giriyorum buraya.kimse umrumda degil.gulup geciyorum.

Bncede once insanlarin dusuncelerine fiirlerine saygi duyun.bn sizin ve diger insanlarin dusuncelerine nasil saygi duyuyorsam sizde muhalefet olmayinbncede daha fazla yrulamlasyalim bu mesele son bulsn.bnde eglenmek gulmek ve sukur etmek icin giriyorum buraya.kimse umrumda degil.gulup geciyorum.
muhalefet olmak sayılaz bu tatlım,hiç kmse buraya sebep olmaya girmio.bu kadar sinirlenmek yerine mantıklı yorumlarda bulunsa herkes kmse de muhalefet olmaz dimi ama.gülüp eğlenmek için bu arkadaşın sayfası pek uygun bi yer değil bnce.daha eğlenceli topikler var hem hiç bi yavrunun günahına girmeyeceğin ;) :KK76::KK76::KK76:

acaba ilk eşinden boşanmasının sebepleri de bunlar mı.. evlenirken iyi araştırdın mı kendi çocuguna ilgisiz eşine kötü davranıo yaptığı şeyleri görev mecburiyet gibi görüyo. sen çocukla ilgilenmeyip babası evde yokken sindirsen kötü davransan sona o eve gelince yalandan öpsen iyi davransan bu şekilde mi olurdu.. göz görmeyince iyiliği de kötülüğü de görmüyo işte. yukarda Allah var o görür en azından sen o çocuğa davranışlarına devam et babası da kendi davranışından kendisi soumlu

muhalefet olmak sayılaz bu tatlım,hiç kmse buraya sebep olmaya girmio.bu kadar sinirlenmek yerine mantıklı yorumlarda bulunsa herkes kmse de muhalefet olmaz dimi ama.gülüp eğlenmek için bu arkadaşın sayfası pek uygun bi yer değil bnce.daha eğlenceli topikler var hem hiç bi yavrunun günahına girmeyeceğin :KK66: :KK76::KK76::KK76:

Kimsenin kimsenin gunahina girdigi yk yazdiklarina dikkat et.

Eşinizin yaptığı yanlış hem size yaptığı cok terbiyesizce hem de çocuğa yaklaşımı çok acı.. Ama bazı şeyleri çokkk abartıyorsunuz 6 yaşındaki çocuk Allah aşkına nasıl kokar 2 hafta yıkama yine mis kokar mis inanın çocuk için içim cız etti yazık o çocuğa hakir görmeyin bu havada soğukta çocuk hafta da 2 yıkanmaz

muhalefet olmak sayılaz bu tatlım,hiç kmse buraya sebep olmaya girmio.bu kadar sinirlenmek yerine mantıklı yorumlarda bulunsa herkes kmse de muhalefet olmaz dimi ama.gülüp eğlenmek için bu arkadaşın sayfası pek uygun bi yer değil bnce.daha eğlenceli topikler var hem hiç bi yavrunun günahına girmeyeceğin :KK66: :KK76::KK76::KK76:

Sen kimsin ya 2 saattir muhattap oluyorum.isim gucum var bn burayi ciddiye aliyorum bos isler. erkekmisin donmemisin nesin.artik okumuyorum istedgini yaz.okumadigim icinde lafin altinda kaldim sanma.

Sen kimsin ya 2 saattir muhattap oluyorum.isim gucum var bn burayi ciddiye aliyorum bos isler. erkekmisin donmemisin nesin.artik okumuyorum istedgini yaz.okumadigim icinde lafin altinda kaldim sanma.
ya sen mahalle kavgasına mı geldin buraya?hayırdır üslubumu terbiyemi bozmuyorum bi evlat sahibi bi anneyim ne dönme ne erkek.ben senin kadınlığından şüphe duyarım o yavru adına yazdığın yorumlara bakarak.ne kadar ciddiye aldığın belli öyleyse o çocuğun haklarını da ciddiye al arkadaşım.çok lafımın altında kaldın bence bunun kalmasanda olur.bi dön geçmişi oku ne kadar mantıklı yaklaştığımı gör.ben polyannacılık oynamıyorum ama gargamel olmanında matığı yok.eşiyle ilgili ne istersen söyle ama hiç bi masum hakkında yanlış yorum yapılmasın.sinirimi ble bozamıyorsun ama ben senn psikolojini bayağı bozmuşum :KK76::KK76:

.bnde eglenmek gulmek ve sukur etmek icin giriyorum buraya.kimse umrumda degil.gulup geciyorum. diosun sonrada ben burayı ciddiye alıyorum de get bacım burda insanların skıntısıyla eğlence çkarma kendine kurban oliym

:KK42: Arkadaşlar iyi akşamlar. Şuan da o kadar üzgünüm ki bir saattir ağlıyorum... Daha önce açtığım konulardan biliyor olabilirsiniz eşimin 2. Evliliği ve 6 yaşında çocuğu var. 1. Sınıfa başladığı için cuma aksamı alıp pazar aksamı bırakıyoruz geri annesine. Ve eşim asla ilgilenmiyor oğluyla yemek,banyo,ödev,oyun oynama gezdirme vs.. yaklasık 4-5 gündür kalça kemiğimden bacaklarıma doğru inen şiddetli ağrım var krampta giriyor ara ara. Bugün öglen yemegimi vs yaptım evi temizledim bacagım agrıya agrıya. Neyse sofrada yemek yiyorduk çocuğu annesi hiç yıkamıyor ben yıkıyorum ve çocuk resmen kokuyor annesi yüzünden... Eşimde yemekten sonra çocuğa banyo yap yemekten sonra dedi zaten aksam yaptırıcaktm. Bende sen yaptır güzelce dedim. Yok yok kendi yapar benim oğlum dedi. Daha önce bu konuyu konuşmuştuk saçlarını vücdunu güzel yapamıyo daha 6 yasında çocuk banyodan çıksada temiz olmuyo kokuyor o yuzden tek yıkanmasın dıye. Ve daha öncede bir kaç konuda bu tarz şeyler olmuştu bende söylemiştim çocugun yanında benim söylediğimi destekle yoksa tutarsızlık olur demiştim... Çünkü herşeyiyle ben ilgilendigim için söz hakkımda olsun istiyorum. 1.5 yıllık evliyiz bu arada. Bende tekrar söyledim bence sen yıka temiz temiz olsun dedim çcugun yanında yine benim çocugum kendi yıkanır gibi konuştu.. sustum bu kez hiç üstelemedim. Kendisi bilir.. Ama çocuğun annesi herşeyi kızıp msj atıyo eşime zaten bu konudada tartısma olsun istemedim.. Çocuk haftada bir yıkanmaz söyle hafta icide birgün yıkasın dedim onu bile söylemedi kadına.. Neyse ben kaale alınmadıgım icin sofrada üzüldüm gerçekten kırıldım biraz suratım asılmış. Yedim kalktm eşim noldu falan dedi bişey olmadı doydum dedim sonra Hala üstelwmeye devam etti bende çocugun anlamayacagı sekilde anlattm kırıldıgımı.. SANANE dedi... şoka girdim resmen.:KK43: Bende sen evde durmayıp ilgilenmyosun sabah gidip aksam geliyosun kendi işin olmasına ragmen ben ilgileniyorum söz hakkımda mı olmasın dedim. Bundan sonra hafta sonları ananda kalırsın o zaman dedi terbiyesiz çakmak fırlattı allahtan yüzüme gelmedi...:KK61::KK61: Bende banane ki haklısın bakarken iyi bişeyide yapmayınca kötü oluyrum dedim. Sus dayak yiycen yoksa dedi allah belanı versin haklımı helal etmiyorum dedim.. Sonra çocugu yIkadı giyindi çıktılar ben ne yapmalıyım sizce şuanda? Haksız oldugum durumlar varmı sizce? Nasıl davranmalıyım şuan...:KK61:

Ben çocukla severek isteyerek ilgileniyorum çocukta hissediyor keşke sen benm annem olsan diyip hep sarılıp öper... Ama eşimi hep uyardım çocuk benmle değil seninle olmak ister ilgilen biraz çok ilgisizsin dedim. Gerçekten ilgisiz ve ben böyle emek veripte birgün yapmayınca en kötü ilan ediliyorum sinirleniyorum gerçekten... Allah ıslah etsin :KK61:

tüm sayfaları okuyamadım, belki aynısı yazılmıştır ama...
çocuğa çoook acıdım, gözlerim doldu resmen
yazık sizi de çok seviyormuş
bu saatten sonra eşinizle nasıl olur bilemiyorum
ama ne olur eşinizle devam ederseniz o çocukla ilgilenmeye devam edin
yazık günah
sevgi, ilgi görmediği belli
yavrum 6 yaşında daha, en sevgiye ilgiye muhtaç zamanı
ağrılarınız var ama
siz yıkayın çocuğu
erkekse kiloduyla yıkayın

valla çok üzüldüm çocuğun haline :KK61:

Ben cocuga uzuldum, annesi niye yikamiyor, niye ilgilenmiyor ? Annesi garip. Babasi zaten ayri bir cins, Allah'tan siz ordasiniz. Yaziktir, bu cocukla ilgilenin bence , annesi cins, babasi adam degil. Sizi bu cocuga Allah gondermis bence.

bence de sizi Allah göndermiş bu çocuğa, yazık yavrum...

yazık ya sırf yorum yapmış olmak için yorum yapılmasın insanlar gerçekten dertlerini paylaşıyor burayı gerçekten ciddiye alanlar var gülüp eğlenmek için kullanacak arkadaşların acaba başka eğlenceleri mi yok?yada sosyal aktiviteleri kendi hayatında da sorunları var yada burada acısını çıkartıyorlar anlamıyorum.

:KK42: Arkadaşlar iyi akşamlar. Şuan da o kadar üzgünüm ki bir saattir ağlıyorum... Daha önce açtığım konulardan biliyor olabilirsiniz eşimin 2. Evliliği ve 6 yaşında çocuğu var. 1. Sınıfa başladığı için cuma aksamı alıp pazar aksamı bırakıyoruz geri annesine. Ve eşim asla ilgilenmiyor oğluyla yemek,banyo,ödev,oyun oynama gezdirme vs.. yaklasık 4-5 gündür kalça kemiğimden bacaklarıma doğru inen şiddetli ağrım var krampta giriyor ara ara. Bugün öglen yemegimi vs yaptım evi temizledim bacagım agrıya agrıya. Neyse sofrada yemek yiyorduk çocuğu annesi hiç yıkamıyor ben yıkıyorum ve çocuk resmen kokuyor annesi yüzünden... Eşimde yemekten sonra çocuğa banyo yap yemekten sonra dedi zaten aksam yaptırıcaktm. Bende sen yaptır güzelce dedim. Yok yok kendi yapar benim oğlum dedi. Daha önce bu konuyu konuşmuştuk saçlarını vücdunu güzel yapamıyo daha 6 yasında çocuk banyodan çıksada temiz olmuyo kokuyor o yuzden tek yıkanmasın dıye. Ve daha öncede bir kaç konuda bu tarz şeyler olmuştu bende söylemiştim çocugun yanında benim söylediğimi destekle yoksa tutarsızlık olur demiştim... Çünkü herşeyiyle ben ilgilendigim için söz hakkımda olsun istiyorum. 1.5 yıllık evliyiz bu arada. Bende tekrar söyledim bence sen yıka temiz temiz olsun dedim çcugun yanında yine benim çocugum kendi yıkanır gibi konuştu.. sustum bu kez hiç üstelemedim. Kendisi bilir.. Ama çocuğun annesi herşeyi kızıp msj atıyo eşime zaten bu konudada tartısma olsun istemedim.. Çocuk haftada bir yıkanmaz söyle hafta icide birgün yıkasın dedim onu bile söylemedi kadına.. Neyse ben kaale alınmadıgım icin sofrada üzüldüm gerçekten kırıldım biraz suratım asılmış. Yedim kalktm eşim noldu falan dedi bişey olmadı doydum dedim sonra Hala üstelwmeye devam etti bende çocugun anlamayacagı sekilde anlattm kırıldıgımı.. SANANE dedi... şoka girdim resmen.:KK43: Bende sen evde durmayıp ilgilenmyosun sabah gidip aksam geliyosun kendi işin olmasına ragmen ben ilgileniyorum söz hakkımda mı olmasın dedim. Bundan sonra hafta sonları ananda kalırsın o zaman dedi terbiyesiz çakmak fırlattı allahtan yüzüme gelmedi...:KK61::KK61: Bende banane ki haklısın bakarken iyi bişeyide yapmayınca kötü oluyrum dedim. Sus dayak yiycen yoksa dedi allah belanı versin haklımı helal etmiyorum dedim.. Sonra çocugu yIkadı giyindi çıktılar ben ne yapmalıyım sizce şuanda? Haksız oldugum durumlar varmı sizce? Nasıl davranmalıyım şuan...:KK61:
seninkinin bi evlilik danışmanına ihtiyacı var anacım

Yaşadıklarınız gerçektende çok üzücü şeyler karı koca arasındaki olaylara hiç girmeyeceğim... eşinizin oğlunun annesi çocuğuna nasıl bakar ne yapar ne eder bilemem... benim size tavsiyem şudur ki... sizde bir anne olacaksınız... lütfen eşinizin çocuğuna elinizden geldiğince bakmaya ve sevmeye çalışın... ne olursa olsun evet mecbur değilsiniz... ama o daha bir çocuk sadece o yönüyle bakın... çoğumuzun çocukları var ve tek korkumuzdur bize bişey olsa çocuğumuza kim nasıl bakar.... eşiniz ve eski eşi düzgündür değildir... sorunludur problemlidir bilemem.... ama lütfen siz her ne olursa olsun hiçbirşeyin sorumlusu olarak ve bedeli olarak o çocuğu görmeyin... bakın yarın büyüyecek ve yaptığınız hiçbir iyiliğide kötülüğüde unutmayacak.... şu anda hamilesiniz... hayat ne gösterir bilinmez belkide kendi öz çocuğunuzdan görmeyeceğiniz merhameti o baktığınız çocuktan göreceksizin... hayatta herşey olabilir... ama savunmasız masum çocukların hiçbir zaman hiçbir yanlışta yerleri yoktur.... kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz... üvey annelikse sadece laftadır... önemli olan kişilik meselesidir... bir anne özde olsa üvey de olsa önemli olan ileride yetiştirdiği çocukların ona öz anne veya üvey anne gözüyle bakmasıyla olur... ne kadar üvey annede olsanız o çocuk ileride sizden sevgiyle ve saygıyla bahsedebiliyorsa siz onun öz annesisiniz demektir... Allah her daim yanınızda olsun.... ve Sabrınıza sabır katsın inşallah....

çok beğendim bu yorumu, her kelimesine katılıyorum.

ya sen mahalle kavgasına mı geldin buraya?hayırdır üslubumu terbiyemi bozmuyorum bi evlat sahibi bi anneyim ne dönme ne erkek.ben senin kadınlığından şüphe duyarım o yavru adına yazdığın yorumlara bakarak.ne kadar ciddiye aldığın belli öyleyse o çocuğun haklarını da ciddiye al arkadaşım.çok lafımın altında kaldın bence bunun kalmasanda olur.bi dön geçmişi oku ne kadar mantıklı yaklaştığımı gör.ben polyannacılık oynamıyorum ama gargamel olmanında matığı yok.eşiyle ilgili ne istersen söyle ama hiç bi masum hakkında yanlış yorum yapılmasın.sinirimi ble bozamıyorsun ama ben senn psikolojini bayağı bozmuşum :KK76::KK76:

:D

Arkadaşlar yorumlarınızı okudum desteğiniz fikirleriniz için çok çok teşekkür ederim.. kardeşim kuzenim vs olmadığı için burada sizlerle dertleşmek çok iyi geliyor.. eşim saat 10 civarı geldi çay suyu koyar mısın dedi gittim koydum konuşmaya çalışmak için gereksiz sorular sordu sonra yatak oadsına gittim o salonda tv bakıyordu. Ben ağlıyordum sinirlerim gerçekten bozuldu çünkü kaldıramıyorum artık. Bi süre sonra odaya geldi noldu tatsızlık çıkarma tadımız kaçmasın ağlama dedi gitti salak herif sanki keyfimden üzüldüm. Sonra yine geldi hadi yüzünü gözünü yıka gel dedi gitmedim konuşmadım da. Bir süre sonra kalktım çay demledim yüzümü yıkadım bebeğim için daha fazla üzülmek istemedim tekme atıp duruyordu :'( yogurt yedim salona geçtim. Hamurişleri getirde yiyelm dedi koydum önüne ısrar etti sende ye hadi falan diye hiç konuşmadım şuanda konuşmuyorum gerek yok...

Back
X