• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yaparsan yap yine de üvey annesin :'(

Çocuğa karşı davranışlarım değişmeyecek ben Allah rızası için insanlık görevimi yapıp ilgileneceğim.. Ama kesinlikle karışmayacagım yorum yapmayacagım beni ilgilendirmez annesi babası tartıssın vs umrumda degil artık. Bende anne olacagım o çocuga kıyamıyorum o yüzden.. Ama eşime de söyleyecegim ödevleri banyosu bazı seylerle de o ilgilensin hem çocuk ondan ilgi görsün hemde eşim sorumlulugunu bilsin. Bu arada bacagıma kalcamdan gelen agrılar umarım önemli değildir :(

Ben çocukla severek isteyerek ilgileniyorum çocukta hissediyor keşke sen benm annem olsan diyip hep sarılıp öper... Ama eşimi hep uyardım çocuk benmle değil seninle olmak ister ilgilen biraz çok ilgisizsin dedim. Gerçekten ilgisiz ve ben böyle emek veripte birgün yapmayınca en kötü ilan ediliyorum sinirleniyorum gerçekten... Allah ıslah etsin :KK61:
Siz haklısınız ama malesef sorununuzu çözecek bi şey diyemiyorum.

al benden de o kadar ne güzel ki mantıklı yorumlayan arkadaşlarımız da var burada :KK15:

biraz evvelki duruma neredeyse ben de karışacaktım, tuttum kendimi
tuttum çünkü siz çok iyi cevap verdiniz

insanlar ne yaşadılarsa tüm yaşananları aynı zannedip, kendi iç savaşları sebebiyle yorum yazıyorlar
çocukmuş, küçükmüş umurlarında değil
vebali var mı yok mu umurlarında değil
ve bu insanları anlamak hiç mümkün değil

biraz evvelki duruma neredeyse ben de karışacaktım, tuttum kendimi
tuttum çünkü siz çok iyi cevap verdiniz

insanlar ne yaşadılarsa tüm yaşananları aynı zannedip, kendi iç savaşları sebebiyle yorum yazıyorlar
çocukmuş, küçükmüş umurlarında değil
vebali var mı yok mu umurlarında değil
ve bu insanları anlamak hiç mümkün değil

malesef hayatım kaç kişiyle münakaşaya girersek girelim bazı insanları içlerinde ki kötülükten soyutlayamıyoruz.buna gücümüz yetmez Allah böyle zihniyetlerin baş gösterdiği bi zaman da büyümekte olan yada dünyaya gelmeyi bekleyen evlatlarımızı korusun kollasın Allah korkusu olan insanlarla karşılaşsınlar inşallah hayatları boyunca :( annelik iç güdüsü her annede olmuyor demek ki

Bu arada bacagıma kalcamdan gelen agrılar umarım önemli değildir :KK43:
benimde hamileliğimde oldu çalışıyordum ve oturduğum yerde saat 4 diyince ağrılar girmeye başlıyordu dayanamıyordum ve mecbur eve geliyordum... doğumdan sonra ortaya çıktı sinirsel fıkıtmış... ama sizinki nedir net bir şey diyemeceğim....

malesef hayatım kaç kişiyle münakaşaya girersek girelim bazı insanları içlerinde ki kötülükten soyutlayamıyoruz.buna gücümüz yetmez Allah böyle zihniyetlerin baş gösterdiği bi zaman da büyümekte olan yada dünyaya gelmeyi bekleyen evlatlarımızı korusun kollasın Allah korkusu olan insanlarla karşılaşsınlar inşallah hayatları boyunca :KK43: annelik iç güdüsü her annede olmuyor demek ki

hah
evet çok söylediğim ve gönülden istediğim bir cümle
Allah evlatlarımızı da bizleri de Allah korkusu olan insanlarla karşılaştırsın.
konu sahibinin konusunu dağıttık ama
"vicdansızlık" akıl alır birşey değil...

hah
evet çok söylediğim ve gönülden istediğim bir cümle
Allah evlatlarımızı da bizleri de Allah korkusu olan insanlarla karşılaştırsın.
konu sahibinin konusunu dağıttık ama
"vicdansızlık" akıl alır birşey değil...

Hiç birimiz doğarken ailemizi seçemiyoruz ve benim konumda aslında en çok yıprananda çocuk.. o yüzden sinirimi ondan çıkarrmak yada babası yuzunden ona kötü davranmak vicdansızlık...

benimde hamileliğimde oldu çalışıyordum ve oturduğum yerde saat 4 diyince ağrılar girmeye başlıyordu dayanamıyordum ve mecbur eve geliyordum... doğumdan sonra ortaya çıktı sinirsel fıkıtmış... ama sizinki nedir net bir şey diyemeceğim....

Benimde özellikle sabah kalktığımda oluyor bide otururken daha çok belime doğru vuruyor umarm önemli brşey değildir teşekkür ederim..

Hiç birimiz doğarken ailemizi seçemiyoruz ve benim konumda aslında en çok yıprananda çocuk.. o yüzden sinirimi ondan çıkarrmak yada babası yuzunden ona kötü davranmak vicdansızlık...
sen vicdan sahibi Bi anne adayısın hayatım sabret günü gelecek belki o çocuk dikilecek babasının karşısına hiç bilemezsin inan

ben sizi çok taktir ettim zaten. ben olsam, ben de elimden geleni yapardım. kocaman bir yüreğiniz var.
hele ki daha yaşınız 20, henüz anne olmamışsınız, buna rağmen şevkat gösterip, yetmeye çalışıyorsunuz çocuğa. bravo.

yukarıda da yazdım
çok üzüldüm o çocuğa çooook :KK61:

ben sizi çok taktir ettim zaten. ben olsam, ben de elimden geleni yapardım. kocaman bir yüreğiniz var.
hele ki daha yaşınız 20, henüz anne olmamışsınız, buna rağmen şevkat gösterip, yetmeye çalışıyorsunuz çocuğa. bravo.

yukarıda da yazdım
çok üzüldüm o çocuğa çooook :KK61:

Çok teşekkür ederim sizde çok naziksiniz.. Umarım ilerde çok iyi bir insan olur güzel bir meslek sahibi olurda hayatını kurtarır...:cry:

Tabiki kendi evladın gibi ilgilenmek istemiyorsun anlarım. Anasıda ilgilenmiyorms onun ayıbı. Ama kokmasi rahatsz edio anlasılan ki bizim çocuğulzn ter kokusu mis gibi gelir suçlamıyorm kesnlikle ama kendi çocuğunuzu babasına da yıkatmassınız sanırım..

Yine konuyu dağıtıyorum ama
Benim eşimin öyle bir ablası var ki
Allah korusun bana birşey olsa, kimseye muhtaç etmez benim çocuklarımı, kendi çocuğundan ayırmaz, sever, kollar. (Şimdi de öyle)
Allah hepinize böyle görümceler nasip etsin inşallah!Hoppa

Tabiki kendi evladın gibi ilgilenmek istemiyorsun anlarım. Anasıda ilgilenmiyorms onun ayıbı. Ama kokmasi rahatsz edio anlasılan ki bizim çocuğulzn ter kokusu mis gibi gelir suçlamıyorm kesnlikle ama kendi çocuğunuzu babasına da yıkatmassınız sanırım..

Çocuk zaten sadece hafta sonları geldiği için babasının ilgilenmesini yıkamasını o yüzden istedim hep bizimle kalsa zaten daha farklı olur herşey... Kokuyor derken yani bi çocuğa sarılıp öptüğünde mis gibi kokmasını hepimiz isteriz , bir komşunun çocuğunu dahi severken mis gibi kokması daha çok hoşumuza gitmez mi? Ve 1 hafta boyunca atleti iç çamaşırı değişmeyince mis gibi kokmuyor maalesef..

Yine konuyu dağıtıyorum ama
Benim eşimin öyle bir ablası var ki
Allah korusun bana birşey olsa, kimseye muhtaç etmez benim çocuklarımı, kendi çocuğundan ayırmaz, sever, kollar. (Şimdi de öyle)
Allah hepinize böyle görümceler nasip etsin inşallah!Hoppa

Maşallah çok güzel görümcenizin ilgili olması... Ama ne yazık ki bazı ailelerde de bizde olduğu gibi , anne baba ayrılınca çocuğa da farklı yaklaşımlar oluyor..

Back
X