- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.308
- 248
- Konu Sahibi Kucukanne1
-
Doğum Tarihi bebegmin 21.09.13te ben ilk zaten 6 aydan sonra emin oldum hamile olduuma karnım birden şişti..
16 Yasında Kaçarak Evlendim 17 Yasındayım Ve 39 Günlük Bir Oğlum Var Eşim Olacak Adi Ben Doğuma Giderken 21.09.2012te Hastaneye Geldi 1 saat Durmadan Gitmiş Ben Akşam 21.05te Doğum Yapıp 2 Saat Masada Kaldım Haber Verdiklerinde Gelecem Deyip Gelmedi 2 Gün HAstanede Yattım Başımda Ablam Ve Nişanlısı Bekledi Herkeze Eniştemi Kocam Diye Tanıttım O Günden Beri Eve Uğramaz Oldu Çalışamıyorumda Çok Zor Durumdayım Çocuğumun Bez Parasını Bile Zar Zor Buluyorum Masada Kaldığımda O Kadar Kan Kaybettim Yüzüm Gözüm Hala Bembeyaz Doktor İyi Beslenmen Gerek Dedi Ama Nerdeeee...Çocuğumun Masraflarını Bile Zor Karşılıyorum Çocuqa Takılan 3 5 Kuruşu Denkleştirip Kiramı Verdim Artık Dayancak Dermanım Kalmadı Ya Kendime Değil Yavruma Acıyorum Doktora Götürmem Gerek İlaç Parası Yüzünden Götüremiyorum :S
Şuanda size saydırmamak icin kendimi zor tutuyorum ama olmuşla ölmüşe care yok. Ailenizin evine gidin, daha neyi bekliyorsunuz?
annesini,n yanında kalıyomuş zaten elmiş,annesi çalışıyomuş,ama aldığı para yetmiyomuş..
Böyle parça parça anlatıyorlar biz de kör gözüm parmağına yorum yapıyoruz :)
O zaman cocuga bakacak biri bulunacak ve calısacaksınız. Yarım gün de olsa calısacaksınız. Yapmak kolay bakmak zor. 17 yasında biz genital sistemi yeni öğreniyorduk helal valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?