- Konu Sahibi Kucukanne1
-
pişmanım ama olanla ölene care var mı
Resmi nikahın var mı?
resmi nikahının olup olmamasının ne önemi var ki . bu çocuk sonuçta . ve elinde bir çocuk var .... hak talep etmesi için zaten diğer tarafın işi gücü olması lazım . belli ki yok yani parası pulu adamın kendine hayrı yok bu çocuğa nasıl olcak
16 Yasında Kaçarak Evlendim 17 Yasındayım Ve 39 Günlük Bir Oğlum Var Eşim Olacak Adi Ben Doğuma Giderken 21.09.2012te Hastaneye Geldi 1 saat Durmadan Gitmiş Ben Akşam 21.05te Doğum Yapıp 2 Saat Masada Kaldım Haber Verdiklerinde Gelecem Deyip Gelmedi 2 Gün HAstanede Yattım Başımda Ablam Ve Nişanlısı Bekledi Herkeze Eniştemi Kocam Diye Tanıttım O Günden Beri Eve Uğramaz Oldu Çalışamıyorumda Çok Zor Durumdayım Çocuğumun Bez Parasını Bile Zar Zor Buluyorum Masada Kaldığımda O Kadar Kan Kaybettim Yüzüm Gözüm Hala Bembeyaz Doktor İyi Beslenmen Gerek Dedi Ama Nerdeeee...Çocuğumun Masraflarını Bile Zor Karşılıyorum Çocuqa Takılan 3 5 Kuruşu Denkleştirip Kiramı Verdim Artık Dayancak Dermanım Kalmadı Ya Kendime Değil Yavruma Acıyorum Doktora Götürmem Gerek İlaç Parası Yüzünden Götüremiyorum :S
Ya Annemle Kalıyorum Zatende Durumumuz O Kadar İyi Değil Ev Borcumuz Var Annem Ben Kaçtığım Zaman Yazlık Almış Onun Borcu Var Babam Yaşından Dolayı Çalışamıyor Emeklide Değil Evde Sadece Annem Çalışıyor Aldığıda 1300 tl Yol parası vs.Kalıyo 1000 Tl Kiramı Verilecek Elektrik Su Kombi Vs. Mi Verilecek Boğaz Mı Doyacak Çocuğun Masraflarımı Karşılanacak .s Ki Ben Bu Yaşıma Kadar Bu Kadr Yokluğun İçine Düşmemiştim Kaçtıktan Sonra Oldu Herşey Bunada Şükür Ama Annemle Bebeğime Acıyorum Sadece :S
16 Yasında Kaçarak Evlendim 17 Yasındayım Ve 39 Günlük Bir Oğlum Var Eşim Olacak Adi Ben Doğuma Giderken 21.09.2012te Hastaneye Geldi 1 saat Durmadan Gitmiş Ben Akşam 21.05te Doğum Yapıp 2 Saat Masada Kaldım Haber Verdiklerinde Gelecem Deyip Gelmedi 2 Gün HAstanede Yattım Başımda Ablam Ve Nişanlısı Bekledi Herkeze Eniştemi Kocam Diye Tanıttım O Günden Beri Eve Uğramaz Oldu Çalışamıyorumda Çok Zor Durumdayım Çocuğumun Bez Parasını Bile Zar Zor Buluyorum Masada Kaldığımda O Kadar Kan Kaybettim Yüzüm Gözüm Hala Bembeyaz Doktor İyi Beslenmen Gerek Dedi Ama Nerdeeee...Çocuğumun Masraflarını Bile Zor Karşılıyorum Çocuqa Takılan 3 5 Kuruşu Denkleştirip Kiramı Verdim Artık Dayancak Dermanım Kalmadı Ya Kendime Değil Yavruma Acıyorum Doktora Götürmem Gerek İlaç Parası Yüzünden Götüremiyorum :S
bilgisayar var internet var cocuğu doktora götürecek para yok işte bende buna kızıyorum ev taksiti yazlık ev taksiti neden 2 ev birden tutarsızlıklar var konuda ısrarla cevaplanmayan sorular var ne desem bilemedim
Kombisi bozuk olduğu için bir akrabadaymış. İnternette o yüzden varmış.
Dalga geçtiğine inanmıyorum. İnanmamak istiyorum çünkü. Çok içler acısı bir durum çünkü.
Gerçek bile değilse bu söyledikleri. Bunları yaşayan , gerçekten yaşayan insanlar var... Belki de bu yüzden bu konuya gerçekmiş gibi yanaşalım bence. İçime dert oldu yazdıkları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?