• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne Yapayım Ben Bir Yardım Edin Lütfen

Konu gerçek mi sahte mi onu bilemiyorum da...

Denk geliyorum genelde burada,işte şunu yaşadım,durumum çok kötü ailemin durumu çok kötü bebeğime bakamıyorum ailem bana bakamıyor,param yok vb.

E internete nasıl giriyorsun?Ne bileyim pc yi nereden buldun?Eğer bu imkanlara sahip bir akraba/eş dost varsa onlardan yardım istenebilir yani.

Buraya gelip konu açmak en son düşünülecek şey olur...bence...

resmi nikahının olup olmamasının ne önemi var ki . bu çocuk sonuçta . ve elinde bir çocuk var .... hak talep etmesi için zaten diğer tarafın işi gücü olması lazım . belli ki yok yani parası pulu adamın kendine hayrı yok bu çocuğa nasıl olcak

pişmanım ama olanla ölene care var mı

o zaman aklını başoına alıp o çocuğun geleceğini düşünmek zorundasın..
git babasını bul ya da ailesine ulaş.mahkemeye gitmek istemediğini,nafaka davası ile uğraşmak istemediğini ,her ay düzgünce bebek için para gerektiğini söyle..
sonra dışardan liseyi bitir,ki iyi bir iş bulabilesin.bu arada bebeğin de büyümüş olur çalışırsın.
baban evde ve çalışmıyosa bi şekilde çalışmaya ikna etmelisin.annen nereye kadar yetecek herkese?
hııı bi de hamileyke içtiğin o sigarayı bırak ki bebeğine mama alabilesin..

resmi nikahının olup olmamasının ne önemi var ki . bu çocuk sonuçta . ve elinde bir çocuk var .... hak talep etmesi için zaten diğer tarafın işi gücü olması lazım . belli ki yok yani parası pulu adamın kendine hayrı yok bu çocuğa nasıl olcak

işe girsin çalışsın. eli ayağı tutuyordur kaçırabildiğine göre.

16 Yasında Kaçarak Evlendim 17 Yasındayım Ve 39 Günlük Bir Oğlum Var Eşim Olacak Adi Ben Doğuma Giderken 21.09.2012te Hastaneye Geldi 1 saat Durmadan Gitmiş Ben Akşam 21.05te Doğum Yapıp 2 Saat Masada Kaldım Haber Verdiklerinde Gelecem Deyip Gelmedi 2 Gün HAstanede Yattım Başımda Ablam Ve Nişanlısı Bekledi Herkeze Eniştemi Kocam Diye Tanıttım O Günden Beri Eve Uğramaz Oldu Çalışamıyorumda Çok Zor Durumdayım Çocuğumun Bez Parasını Bile Zar Zor Buluyorum Masada Kaldığımda O Kadar Kan Kaybettim Yüzüm Gözüm Hala Bembeyaz Doktor İyi Beslenmen Gerek Dedi Ama Nerdeeee...Çocuğumun Masraflarını Bile Zor Karşılıyorum Çocuqa Takılan 3 5 Kuruşu Denkleştirip Kiramı Verdim Artık Dayancak Dermanım Kalmadı Ya Kendime Değil Yavruma Acıyorum Doktora Götürmem Gerek İlaç Parası Yüzünden Götüremiyorum :S :43:

Ya Annemle Kalıyorum Zatende Durumumuz O Kadar İyi Değil Ev Borcumuz Var Annem Ben Kaçtığım Zaman Yazlık Almış Onun Borcu Var Babam Yaşından Dolayı Çalışamıyor Emeklide Değil Evde Sadece Annem Çalışıyor Aldığıda 1300 tl Yol parası vs.Kalıyo 1000 Tl Kiramı Verilecek Elektrik Su Kombi Vs. Mi Verilecek Boğaz Mı Doyacak Çocuğun Masraflarımı Karşılanacak .s Ki Ben Bu Yaşıma Kadar Bu Kadr Yokluğun İçine Düşmemiştim Kaçtıktan Sonra Oldu Herşey Bunada Şükür Ama Annemle Bebeğime Acıyorum Sadece :S

Üsteki yazıya bakınca bir kuru ekmeğe muhtaç, Allah yardımcısı olsun yavrucağın dedim.

Alttaki mesajı okuyunca hem ev borcu , hem yazlık borcu ne alaka dedim.

Bu kadar sıkıştıysa anneniz yazlığı satarsanız ferahlarsınız:34:

16 Yasında Kaçarak Evlendim 17 Yasındayım Ve 39 Günlük Bir Oğlum Var Eşim Olacak Adi Ben Doğuma Giderken 21.09.2012te Hastaneye Geldi 1 saat Durmadan Gitmiş Ben Akşam 21.05te Doğum Yapıp 2 Saat Masada Kaldım Haber Verdiklerinde Gelecem Deyip Gelmedi 2 Gün HAstanede Yattım Başımda Ablam Ve Nişanlısı Bekledi Herkeze Eniştemi Kocam Diye Tanıttım O Günden Beri Eve Uğramaz Oldu Çalışamıyorumda Çok Zor Durumdayım Çocuğumun Bez Parasını Bile Zar Zor Buluyorum Masada Kaldığımda O Kadar Kan Kaybettim Yüzüm Gözüm Hala Bembeyaz Doktor İyi Beslenmen Gerek Dedi Ama Nerdeeee...Çocuğumun Masraflarını Bile Zor Karşılıyorum Çocuqa Takılan 3 5 Kuruşu Denkleştirip Kiramı Verdim Artık Dayancak Dermanım Kalmadı Ya Kendime Değil Yavruma Acıyorum Doktora Götürmem Gerek İlaç Parası Yüzünden Götüremiyorum :S :43:

Allah yardimcin olsun. resmi nikahin varmi bosanma davasi acarsan nafakani al cocugun masrafi ciksin bari. kaynakamliga basvur. dosteli web sitesine mail at. coknzor bi durum. Ayy erkeklere sinir oluyorum. seytan diyo git ver bebegi kayinvalidene ne halt edrlerse etsinler. oh ne guzel cocugun masrafida sana kaldi deyip sevindimiki? uzuldum gercekten

Büyük hata .
17 yaşındasın. 16 yaşında yapılan bir evlilik. Ve ortada küçük bir bebek. Polise şikayet edilmesi gerekiyor.
Eşini içeri atsınlarda, küçük çocuğa cinsel istismardan içerde bir yatsın o hadsiz adam.
Fakat bu durumda, kızın annesi babası da içeri atılır mı ? Bunu bilmiyorum.
Çok üzüldüm senin ve bebeğin için.
Hak etmişsin deyip düşene bir tekme de benden yapamayacağım.
Küçüktün, aklın ermemiş. Olmuş bir cahillik etmişsin. Hepimiz cahillikler yaptık . Kimimizin küçük kimimizin senin gibi büyük hataları oldu.
Bebeğin çok küçük. Çalış desem ona kim bakacak ?
Senin gibi küçük ama anne bir kıza işverenler asılır mı? Yanlış yollara mı çekilirsin? bunları düşünüyorum açıkçası.
Eğer işe girersen , lütfen kimseye bebeğinin olduğunu vs. anlatma. İnsanlardan korkuyorum bu konuda çünkü.
Ve sakın ama sakın başka bir adama sığınma amaçlı kapanma.
Senin gibi sevgiye muhtaç, zor durumda olanlara kucak açan adamlar çok olur kanma kardeşim.
Çok üzüldüm. ALLAHım yar ve yardımcın olsun. Bir avukata filan sor ve o adi adamı şikayet et.
Büyük ihtimal resmi nikahı yok arkadaşlar. Hatta belki imam nikahı bile.

Ama anlayamadığım, hastanede doğum yaparken, yaşı küçük nasıl oluyor? denilip polisi bu olaya dahil etmemeleri doktorların...

Küçücük yaşta bu ne hız ya ? ailenin rızası olmadığı için kaçtın ve dolayısıyla ailenin rızası olmadığı için nikah yaptıramadın değil mi? nikah sorularına cvp yazmadığına göre bu böyle..sen o çocuğa hamileyken ben 70 kilo fındığı sırtında taşıyp bi de üstüne sigaralar ağrı kesiciler içtiğine göre bile bile kesin ölsün istedin sen o bebeği..6 aya kadar hissetmeyip 6. ayında hamile kaldığını öğrenmişsin hadi o zmana kadar bilmeden yaptın biçok şeyi 8. ayında çuvalları taşıyıp sigaraya ilaca devam etmenden ben ancak bunu çıkarırım kusura bakma ya da kusura bak sen ..!

bilgisayar var internet var cocuğu doktora götürecek para yok işte bende buna kızıyorum ev taksiti yazlık ev taksiti neden 2 ev birden tutarsızlıklar var konuda ısrarla cevaplanmayan sorular var ne desem bilemedim

bilgisayar var internet var cocuğu doktora götürecek para yok işte bende buna kızıyorum ev taksiti yazlık ev taksiti neden 2 ev birden tutarsızlıklar var konuda ısrarla cevaplanmayan sorular var ne desem bilemedim

Ya dalga geçiyor, yada bizi salak sanıyor:6:

Kombisi bozuk olduğu için bir akrabadaymış. İnternette o yüzden varmış.
Dalga geçtiğine inanmıyorum. İnanmamak istiyorum çünkü. Çok içler acısı bir durum çünkü.
Gerçek bile değilse bu söyledikleri. Bunları yaşayan , gerçekten yaşayan insanlar var... Belki de bu yüzden bu konuya gerçekmiş gibi yanaşalım bence. İçime dert oldu yazdıkları.

Kombisi bozuk olduğu için bir akrabadaymış. İnternette o yüzden varmış.
Dalga geçtiğine inanmıyorum. İnanmamak istiyorum çünkü. Çok içler acısı bir durum çünkü.
Gerçek bile değilse bu söyledikleri. Bunları yaşayan , gerçekten yaşayan insanlar var... Belki de bu yüzden bu konuya gerçekmiş gibi yanaşalım bence. İçime dert oldu yazdıkları.

Leom sen çok hassassın kuzum:48:
Ama bak insanlar çözüm önerileri veriyor. Konu sahibi sorulara cevap atsa daha çok yardımcı olunur kendisine.
Sadece konu açıp gidince de kimse bir şey yapamıyor:26:

Tüm cevapları okudum ve bir sürü soru işareti oluştu kafamda.

Şimdi şöyle, sen zaten belli ki inatla cevap vermediğine göre resmi nikahlı evli değilsin. Hata 1. Tamamen bilinçsiz ve daha da kötüsü böbürlenerek anlattığın sağlıksız ve yanlışlarla dolu bir hamilelik geçirmişsin. Hata 2. Ben 16 yaşındayken tek derdim hangi bölümü kazanacağımdı, sen neyine güvenip kocaya kaçıyorsun, birde üstüne çocuk yapıyorsun? Hata 3. Diyorsun ki 6 aylıkken birden göbeğim çıktı, öyle anladım. Kızım çocuk mu kandırıyorsun? Adetten kesilmedin mi? O çocuk sende hareket etmedi mi? Tekmelemedi mi? Hiç mi belirti göstermedi? Yapma Allah aşkına. Hata 4. Diyorsun ki annemle kalıyorum, 1000 lira neye yetecek doğalgaz'a mı, elektirik, suya mı, bebeğe mi? Hepimiz biliyoruz ki insanlar asgari ücretle geçiniyorlar. Çocuğuna bez parası bulamayacak kadar beter bir durumda değilsin, maşaallah bir çok kişinin sahip olamayacağı gayrimenkulleriniz bile var. He olmadı mı, bakamadın mı? Evde bebek bakarsın, bebeğinle beraber yapabilceğin bir iş ararsın ve her türlü de isteyince bulursun, çocuğuna da mis gibi bakarsın ama hamileliğinde bu kadar bilinçsiz geçiren birinin bunun için çaba harcağı benim nezdimde kocaman bir soru işareti. Hata 5. Eşinin ailesi, kimsesi yok mu da hiç birine mi ulaşamıyorsun? Bu da kocaman bir boşluk, hiç bahsetmemişsin. Hata 6.

Aslında daha düşünsem neler neler çıkar da, bebek, hamilelik konusunda çok hassasım ben. Hiç bu kadar yüklendiğim için kusura bakmayın da demicem çünkü hak etmişsiniz. Günümüzde artık bakın her şey elinizin altında, bu kadar cahil kalmayın ne olursunuz ya. Buraya gelip derdinizi yazıyorsunuz da, insanların neler yaşadıklarını okuyup hiç mi ibret almıyorsunuz?

Ben o bebeğe çok üzüldüm açıkçası, ne size ne çevrenize sadece o minicik masum bebeğe üzüldüm.. Rabbim o bebeği korusun.

Back
X