• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapayım ben bununla?

Sen niye bu kadar heveslisin ben onu anlamadim bence senin bu istekli hallerini görünce oda nazlaniyo..
Ayrıcada salla gitsin boylesi kanserde eder verem de hiç gelemem bu tiplere yok düşünecekmiste yok konuyu uzatmayacakmista mıy mıy mıy..

Bir şeyler hissediyorum çünkü ve bu kadar yavaş ilerlemek beni çıldırtıyor. Belirsizlik inanılmaz zorluyor. Sallamak için mesaj atıp rest çekmeyi düşündüm.

Aynen öyle içim o kadar o kadar şişti ki ne yapacağımı şaşırdım artık. Arkadaşlarım hiç sevgilisi olmadığı için böyle diyorlar. Amatör olduğu da konuşmalarından çok belli zaten. Ama bilmiyorum hiç bilmiyorum sadece bir şeyler hissediyorum onu biliyorum. Rest çekeceğim muhtemelen artık.

Hiç kız arkadaşı olmadığı için böyle olmuş değil de böyle olduğu için hiç kız arkadaşı olmamış olabilir.

“Sana duygularım var ama çok yoğun değil” diyen biriyle ben görüşmezdim. Bunu söylemenin yolu bu mu? Biraz odun galiba. “Bir şeyler hissediyorum tabii. Ne kadar yoğun hissedeceğimizi zaman gösterecek” demesi yeterliydi. Şu zamana kadar kız arkadaşı olmamış olması şaşırtıcı değil.

Düşünmenize bile değmez. Issız bir adaya düşseniz ve yanınızda bir tek o olsa bile düşünmeyin derdim.

Kesinlikle odun. Hiçbir şey bildiği yok. Sana bir şeyler hissediyorum ama çok yoğun değil açıkçası dedi. Peki o zaman mesaj atıp netleştirmemde fayda yok mu sizce de?

Okurken içim şişti
Başka aday yok mu bu adamın nazını niye çekiyorsun

Başka adam var hatta bugün bir tanesi ilanı aşk etti resmen ve çok ısrar etti. Ama ben tuttum biriyle konuşma aşamasındayım dedim. Oturdum bu odunun mesaj atmasını bekliyorum. İyi halt ettim gerçekten.

Bir şey yazmadığı için duygularından emin olmadığını söylüyorsunuz değil mi? 2 gündür hikayemi görmesine rağmen sus pus kendisi. Yani bu duygularından emin olmadığı anlamına geliyor değil mi? O zaman ben neden oyalanayım bu adamla. Bu zamana kadar emin olmadıysa ne zaman olacak. Netleştirmek daha doğru değil mi mesaj atıp?

Bence aradaki sey cok net, yazıp aradaki seyin ne oldugunu sorgularsanız pesimde kosuyor algısı olabilir, erkekler bi garip. Bırakın o biraz düsünsün aranızda ne olduğunu. Sanki hiç hayatınızda öyle biri olmamıs gibi davranın, size karsı yogun duygusu yoksa bile olusur. Kacan kovalanır ben bunu bilir bunu söylerim :)

Bir şeyler hissediyorum çünkü ve bu kadar yavaş ilerlemek beni çıldırtıyor. Belirsizlik inanılmaz zorluyor. Sallamak için mesaj atıp rest çekmeyi düşündüm.
Mesaj atarsan o da olumlu cevap verirse onunla devam edecekmisin. Devam ettin diyelim vallahi bu adam seni delirtir sevgili olunca..
Yâda dur dur buldum kız bu sevgililer gününün geçmesini bekliyor olmasın hediye almamak için:D 15 şubatta açılacak belki :D

Aynen öyle içim o kadar o kadar şişti ki ne yapacağımı şaşırdım artık. Arkadaşlarım hiç sevgilisi olmadığı için böyle diyorlar. Amatör olduğu da konuşmalarından çok belli zaten. Ama bilmiyorum hiç bilmiyorum sadece bir şeyler hissediyorum onu biliyorum. Rest çekeceğim muhtemelen artık.
yașlariniz kac adam cok agirdan aliyor haklisin senin ilgini farkedince klasik geri cekmeye baslamis kendini en sinir oldugum erkek tipi

Zaten ilişkinizin adı konulmamış bugün ilanı aşk edenle iletişime başlasaydınız keşke bu kadar özeni bu adam zerre kadar haketmiyor,mutlaka bi cevap istiyorsanız bi sorun bakalım ,ayrıca ilanı aşk edene bu garip tipten bahsetmediniz umarım,adını anmaya gerek yok şu tavırlarla

Bahsettim. Tuttum biriyle konuşma aşamasındayım dedim. Hislerimizi birbirimize açtık diye. Yani oturup beklemek beni çok geriyor. O yüzden konuşup netleşelim istiyorum.

Bahsettim. Tuttum biriyle konuşma aşamasındayım dedim. Hislerimizi birbirimize açtık diye. Yani oturup beklemek beni çok geriyor. O yüzden konuşup netleşelim istiyorum.[/QUOTE
Canım sen bu ilişki mevzularında cidden kötüsün,gereksiz dürüstsün,şimdi yarın şu aşık olduğunu söyleyene nasıl izah edeceksin durumu bundan hayır cevabını alırsan,belki beni taşlayacaklar ama bu izlediğin yol yanlış

Mesaj atarsan o da olumlu cevap verirse onunla devam edecekmisin. Devam ettin diyelim vallahi bu adam seni delirtir sevgili olunca..
Yâda dur dur buldum kız bu sevgililer gününün geçmesini bekliyor olmasın hediye almamak için:KK70: 15 şubatta açılacak belki :KK70:

Bu çocuk sevgili olmayı evlenmek zannediyor galiba. O yüzden düşünüyor da düşünüyor deli edecek beni. Olumlu cevap vermez diye tahmin ediyorum. Muhtemelen daha birbirimizi tanımamız lazım diyecek ben de yol vericem öyle düşünüyorum.

Kesinlikle odun. Hiçbir şey bildiği yok. Sana bir şeyler hissediyorum ama çok yoğun değil açıkçası dedi. Peki o zaman mesaj atıp netleştirmemde fayda yok mu sizce de?

Hayır mesaj atmayın bence. Niye onun netleştirmesi gerekiyor ki? Niye ona böyle bir paye veriyorsunuz? Siz düşünün, karar verin. Siz netleştirin.

Olumlu karar verirseniz (ki bence yapmayın) onun uğraşmasını bekleyin, mesaj atmayın. Olumsuz karar verirseniz de mesaj atmanıza değmez. İlişkide olduğunuz biri değil. O temasa geçince, görüşmek istemiyorum dersiniz.

yașlariniz kac adam cok agirdan aliyor haklisin senin ilgini farkedince klasik geri cekmeye baslamis kendini en sinir oldugum erkek tipi

Yaşlarımız 25. Kanser edecek beni ne diyorsunuz, sinir olmak ne kelime. Duygular karşılıklı olunca illa böyle mi yapmak lazım? Strateji mi yapsaydım soğuk mu dursaydım ne yapacağımı şaşırdım ben de.

Hayır mesaj atmayın bence. Niye onun netleştirmesi gerekiyor ki? Niye ona böyle bir paye veriyorsunuz? Siz düşünün, karar verin. Siz netleştirin.

Olumlu karar verirseniz (ki bence yapmayın) onun uğraşmasını bekleyin, mesaj atmayın. Olumsuz karar verirseniz de mesaj atmanıza değmez. İlişkide olduğunuz biri değil. O temasa geçince, görüşmek istemiyorum dersiniz.

Aklım olumsuz karar veriyor, ama kalbimin bir köşesi atacağı mesajı bekliyor. Kalbimin bekleyişini sona erdirmek için mesaj atmak istedim. Çünkü 1 hafta da geçse oturup mesaj beklemeye devam edeceğim. Açıkçası olumlu konuşacağını sanmıyorum. Numarasını silerim kafam rahat olur diye düşündüm. Teşekkür ederim cevabınız için.

Back
X