- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.044
- 1.123
- Konu Sahibi bitmesinyaz
okurken kalbim şişti
yol ver gitsin
yada pıçakla
yol ver gitsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
FLÖRT DÖNEMİ İNSANI KANSER EDER. Cidden bu böyle. Bence boşver hikaye falan da atma, o mesaj attıgında da hemen cevap yazma.( eninde sonunda yazacaktır) Merak etsin seni, noldu bu kıza desin. Kaçan kovalanır hesabı, istisnasız hep böyle oluyor. Erkekler peşinden koştukça kendilerini nimetten sayıyolar
Ya allah aşkına kaldırmayın şu adamların totosunu.
Bırak yazmazsa yazmasın, sen de inadına neşene bak.
Dünyanın sonu değil. O mu vardı şimdiye dek.
Dünden beri yazmayan adamla olmaz bu arada![]()
Bu adam o kadar tuhaf ki cidden anlatmaya kelimeler yetmez. Birkaç gün peş peşe yazdı 6 gün sustu mesela sonraki konuşmalarda bir şey hissettiğini söyledi, sağı solu belli olmuyor. Ben de sizin gibi böyle bir şeye başlayınca 3 gün 5 gün susmayı hiç sevmiyorum, dediğiniz gibi yapacağım aynen.
Size şöyle söyleyeyim. Şu anki erkek arkadaşımın bana olan hislerini söylemesi konuşmaya başladıktan tam 8 ay sonra oldu. O dönemde neler yaşadığımı bi ben biliyorum. Sinir krizlerine girdiğim oldu, yeter artık benim için bitti bu konu dediğim oldu, 2 hafta hiçbi şey yazmadığı oldu. Bi gün inanılmaz soğukken ertesi gün hoşlandıgını belli edecek derecede samimi oldugu oldu. Ay iğrençti ya. Hala ona kızıyorum o dönemler için:) 8 ay boyunca beni arkadaş olarak mı görüyo yoksa hoşlanıyo mu onu bile anlayamadım resmen. Siz yine hızlı ilerlemişsiniz. Sabredin ve dediğiniz gibi hiçbi şey yapmayın. Ölü taklidi yapın tabiri caizse:)Erkeklerle ilgili bildiğim en önemli şey, bi erkek değer veriyosa ne olursa olsun kaybetmeyi göze almaz.Flört döneminden nefret ettim vallahi. Size harfi harfine katılıyorum. Attığım hikayeyi de sildim, çöp bile atmıcam artık. Bilmiyorum inşallah yazar dediğiniz gibi ama beni çok sinir etti çok. Böyle saçma iş görmedim. Çok aptalca bir hareket karşısındakinin de hoşlandığını görünce geri çekilmek. Hoşlanmıyorsan yazma kardeşim, hoşlanıyorsan da ilgi görünce mutlu olup ilgiyi devam ettirmen lazım öyle değil mi? Belki de vazgeçti ondan yazmıyor. Ben aynı dediğiniz gibi yapacağım.
Zamanında ben de çok toto kaldırdım. Ondan deliriyorum böyle adamlara.
Balık burcu mu yoksa bu ?![]()
Size şöyle söyleyeyim. Şu anki erkek arkadaşımın bana olan hislerini söylemesi konuşmaya başladıktan tam 8 ay sonra oldu. O dönemde neler yaşadığımı bi ben biliyorum. Sinir krizlerine girdiğim oldu, yeter artık benim için bitti bu konu dediğim oldu, 2 hafta hiçbi şey yazmadığı oldu. Bi gün inanılmaz soğukken ertesi gün hoşlandıgını belli edecek derecede samimi oldugu oldu. Ay iğrençti ya. Hala ona kızıyorum o dönemler için:) 8 ay boyunca beni arkadaş olarak mı görüyo yoksa hoşlanıyo mu onu bile anlayamadım resmen. Siz yine hızlı ilerlemişsiniz. Sabredin ve dediğiniz gibi hiçbi şey yapmayın. Ölü taklidi yapın tabiri caizse:)Erkeklerle ilgili bildiğim en önemli şey, bi erkek değer veriyosa ne olursa olsun kaybetmeyi göze almaz.
Rica ederim ne demek kendim de aynı şeyleri hatta daha fazlasını yaşadığım için dayanamadım yazayım dedim. Bence kesinlikle yazıcak. Belki yarın, belki 10 gün sonra, belki daha da uzun bi süre. Kesinlikle yumuşak davranmayın. Yazıp yazmaması sizin umrunuzda bile olmasın( en azından öyleymiş gibi yapın). Yazdıktan sonra da "erken olmadı mı biraz daha bekleseydin?" gibi bi şeyler yazabilirsiniz. Tepkinizi belli edecek cümleler. Ama kesinlikle kavga tarzında konuşmayın derim ben, bu onu önemsediğinizi gösterir. Ve erkekler önemsendiğini fark edince bi anda değişik bi şey oluyolar. Ben bi dönem(onun bana durup dururken yazmayı kestiği bi dönemdi) whatsapp dahil bütün sosyal medya hesaplarımı silmiştim telefonumdan bana ulaşamasın diye. En son 10 gün üzerine neler oluyo, benimle konuşmamak için mi sildin programları diye aramıştı. O zamandan sonra da işler tersine döndü, sürekli aramaya başladı, ilgi alakasını arttırdı. Çünkü baktı ki ben bi şeyler yapmazsam bu kız gidicek. Kaybetmeyi göze almadı. Öyle işte:) yine çenem düştü... Kusura bakmayınAyy yerinizde olmak istemezdim vallahi çatlardım Allah iyi sabır vermiş size. Benimkinden daha yavaşı da varmış. Bu benim anlattığım çocuğun ciddi anlamda bir sevgilisi olmamış hiç, konuştukları olmuş ama sevgili boyutuna gelmeden bitmiş. O yüzden dedim kendi kendime bu kadar düşünüp taşınıyor. Sizinkiyle benzer çizgide ilerledik biz de. 2 gün sıcak, 3 gün bir şey yok falan. Hep arkadaşça muhabbetler. 8 ay nasıl sabrettiniz tebrik ediyorum sizi. Peki yazacak mı bu sizce bana ve yazarsa nasıl davranmam lazım? Çok sağ olun uzun uzun cevap yazmışsınız hepsi kulağıma küpe
Ben de kesinlikle deliriyorum bu ikinci toto kaldırışım benimTerazi burcu valla dengesiz derler Teraziye doğruymuş. Sizce yazacak mı bu bi daha bana