- 28 Haziran 2015
- 1.908
- 2.050
- 133
- Konu Sahibi bitmesinyaz
Merhaba kızlar. Akşamın bu saatinde beni uyutmayan kafama aşırı takılan bir derdim var. Birkaç gün önce bir adamla ilgili konu açmıştım, yeni gelişmeler var ayriyeten yorumlarınızı
rica edeceğim yeni bir durum var o yüzden yeni konu açtım, kusuruma bakmayın
Önceki konuyu bilmeyenler için özetlemek gerekirse; biriyle yaklaşık 1 aydır konuşuyorum.
Çok çok çok yavaş ve kaplumbağa hızında ilerleyen bir konuşma süreci zira
olayımızın kahramanının hiç sevgilisi olmamış ve bu işlerde aşırı aşırı amatör. Şimdi, bu adamla 1 aydır neredeyse her gün mesajlaşıyoruz çoğunlukla mesajlaşmayı o başlatıyor. 3 kere de görüştük. Ama nasıl desem hem bir şey hissediyor hem hissetmiyor gibiydi.
Mesela konuşmalar arkadaşlık çizgisinde ilerliyordu ama ilgiliydi de aynı zamanda.
Velhasıl benim de kafamı çorba etti, acaba öyle mi böyle mi derken kanser olacaktım.
Neyse ki 2. buluşma sonunda azıcık belli etti. Benimle ilgili düşüncelerin neler, tamamen arkadaş olarak mı yoksa farklı bir şekilde olabilir mi diye bir soru sordu. Ben de senden adım gelmediği sürece arkadaş olarak dedim. Adım gelirse ne düşünürsün dedi, olabilir dedim. Böyle oldukça belirsiz bir konuşma yaptık. İlgilenmeye devam etti sonrasında da. Yine buluştuk ettik falan ama net bir şey yok ben bu arada net olmadığı için kafayı yiyeceğim. En sonunda dayanamadım sordum senin aklında bizimle ilgili bir şeyler mi var diye. Var tabii ki boşuna konuşmuyoruz olabilir mi diye düşünüyorum dedi. Birbirimizi tanımamız gerektiğini düşünüyorum dedi. Ben de bir karara varabildin mi dedim, zaman gösterecek dedi. Ona karşı bir şeyler hissedip hissetmediğimi sordu. O bana karşı hislerinin olduğunu ama çok yoğun olmadığını söyledi, ben de aynı hisleri taşıdığımı söyledim. Velhasıl bu şekilde konuştuk. Tabi artık duygular ortalığa döküldü ya benim aptal kafam, çocuğa birkaç hafta önce buluştuğu kızı sordum hemen. Sadece arkadaşın mıydı şeklinde. Üst üste iki kez sordum çünkü net bir şey demedi, arkadaşımdı :) bu konuyu bence uzatmayalım şeklinde bir cevap verdi ben de dumur oldum. Çünkü o kızla buluştuğu sırada biz konuşuyorduk ve duygularımızı da birbirimize söylediğimize göre sormaya hakkım olduğunu düşündüm.
Uzatmayalım dedikten sonra ertesi gün yani dün mesaj attım sinirim anca geçti, tamam sıkıntı yok şeklinde. Yine biraz sohbet ettik benim işim var şimdi sonra konuşuruz dedim kestim konuşmayı. O saatten beri yani dünden beri mesaj atmadı. Belki bir şey sorar eder bahane olur diye hikaye attım, hikayeyi görmesine rağmen sus pus. İçim içimi kemiriyor kızlar vaz mı geçti diye. Ne yapayım oturup mesaj beklemek resmen işkence gibi. Kendim mi mesaj atayım, bu arada ilk mesajı ben atmadım ona uzun süredir. Konuşmak istese hikayeyi görünce yazmaz mıydı? Allah aşkına bir şey söyleyin illallah ettim flört işlerinden. Mesaj atıp artık bunu iyi ya da kötü bir yere bağlayalım mı diyeyim, hislerimizi söyledik sonuçta? Çok teşekkür ederim kafanızı şişirdim, her türlü yorumunuza muhtacım...
Resmi olarak sevgilisi olmamıştır yoksa ormanda yasamiyor ya bu adam illaki flörtleştiği birileri olmuştur. Davranışlarını sadece sevgilisi olmamasına baglama. Klasik kadın erkek ilişkilerinde kadın nazlanır erkek daha atik olur sizde tam tersi olmuş sanki biraz. Taktik değiştir kacan kovalanır misali. Mesaj atma bekle biraz. Zaten hiç yazmazsa bil ki senden fazla etlilenmemiştir.