- 16 Kasım 2014
- 1.088
- 953
- 48
- Konu Sahibi veronika_nika
-
eşin boşanmayı teklif etmiş.Esimin ailesiyle cok sorun yasadik simdi gorusmuyorum ama nereye kadar devam eder bilmiyorum. Esim simdilik bisey demiyor ama yakinda patlayacak biliyorum.Bir de daha büyük bir sorun var, bununla ilgili konu da acmistim. Ben esimin memleketinde yasiyorum doguda bir sehir ve buraya hic alisamadim calismiyorum hic arkadasim yok 1,5 yildir boyle. Yalnizliktan hasta oldum panik atak, manik depresyon ve obsesif Kompulsif bozukluk (umarim dogru yazmisimdir) yani takinti hastaligi. Doktorum kimsenin bu kadar yalniz kalmamasi gerektigini soyledi. Esim bu sehirden gitmeyi reddediyor, istersen bosanalim dedi ama burdan devlete atanmadigim surece gitmem diyor. Bense burda hasta oluyorum yapamiyorum. Ne yapayim ben bosanayim mi? 1,5 yillik evliyim cocuk yok.
eşin boşanmayı teklif etmiş.
Bu evliliğinizde çok ciddi bir sorun.
Bu konuda ciddi mi yoksa niyetinin katılığını mı anlatmak istedi bence bu çok önemli.
Bence ciddiye al bu teklifi.Seven yuvası olan hiç bir erkek ya da kadın bunu teklif etmez eşine.Sen burda cok mutsuzsun senin mutsuz olmani istemem eger istiyosan bosanalim ama ben burdan gitmem dedi
Esimin ailesiyle cok sorun yasadik simdi gorusmuyorum ama nereye kadar devam eder bilmiyorum. Esim simdilik bisey demiyor ama yakinda patlayacak biliyorum.Bir de daha büyük bir sorun var, bununla ilgili konu da acmistim. Ben esimin memleketinde yasiyorum doguda bir sehir ve buraya hic alisamadim calismiyorum hic arkadasim yok 1,5 yildir boyle. Yalnizliktan hasta oldum panik atak, manik depresyon ve obsesif Kompulsif bozukluk (umarim dogru yazmisimdir) yani takinti hastaligi. Doktorum kimsenin bu kadar yalniz kalmamasi gerektigini soyledi. Esim bu sehirden gitmeyi reddediyor, istersen bosanalim dedi ama burdan devlete atanmadigim surece gitmem diyor. Bense burda hasta oluyorum yapamiyorum. Ne yapayim ben bosanayim mi? 1,5 yillik evliyim cocuk yok.
Esin başka şehre gitmek yerine bosanalim diyebiliyor.. Burada en önemli şey bu cümle. Bunu kabul etsen bosanır mi peki? Yoksa seni vazgeçirmek için mi söyledi bunu?
Onu bende ayirtedemedim ama güyaa benim iyiligim icin bosanacakmisiz yani ben bu sehirde mutlu degilim diye
bu erkekler neden böyle hemen kestirip atıyorlar anlayamıyorum.
seven insan karısının psikolojik durumunu düşünmez mi
valla eşiniz belki çok iyi insandır, bilmiyorum, daha önceki konularınızı da okumamıştım
fakat insan dünyaya 1 kez geliyor
ve hayatı yaşamak, zevk almak lazım
bence eşinizin yaptığı çok bencilce
kendi değerinizi bilin
yıllar su gibi akıp geçiyor
hayatı mutlu geçirmeye bakın
4 duvar arasında geçer mi yıllar?
öyle bir ortamda çocuk da zor
gerekiyorsa boşanın
hayata yeniden başlayın
ama şu kısacık ömrü kendinize değer vererek, mutlu yaşayın
Bazen boyle dusunuyorum hayat böyle gecmez diyorum. Ailem de arkamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?