- 16 Kasım 2014
- 1.088
- 953
- 48
- Konu Sahibi veronika_nika
-
canım istanbul'un göbeğinde oturuyorum
az çok bi çevrem var
fakat bir dönem eşimle aramız çok çok kötü olmuştu, ( hatta başka bir konuda yazmıştım biraz)
o zaman benim hayatım iş-ev-çocuk üçgeninde sıkışıp kalmıştı
eşimle hiçbir paylaşımımız kalmamıştı
ben bile o durumda, "hayat akıp gittiği" için çok üzülmüştüm, günlerce düşünüp durdum
yani diyorum ya geçen günler geri gelmiyor
gerçekten yaşamak lazım, mutlu geçirmek lazım
tabi eşine karşı sevgi durumunu bilemiyorum
eğer onsuz olamam dersen (ki herkes herkesi zamanla unutur), farklı çözüm aramak lazım
öyle mi?
Sen burda cok mutsuzsun senin mutsuz olmani istemem eger istiyosan bosanalim ama ben burdan gitmem dedi
eşinin ailesiyle sorunların var diye mi eşin sana boşanalım dedi anladım..öyleyse hiç bekleme zaten sen onu boşa..o ne demek ya..bende görüşmüyorum eşimin ailesiyle çok sorunlar yaşıyorum her bayram her özel gün kapris çekiyorum ama eşim hiç bu yüzden boşanalım demedi bana ..desede ben onu boşarım zaten..çocuğun olmadan eşini iyi sına derim..Esimin ailesiyle cok sorun yasadik simdi gorusmuyorum ama nereye kadar devam eder bilmiyorum. Esim simdilik bisey demiyor ama yakinda patlayacak biliyorum.Bir de daha büyük bir sorun var, bununla ilgili konu da acmistim. Ben esimin memleketinde yasiyorum doguda bir sehir ve buraya hic alisamadim calismiyorum hic arkadasim yok 1,5 yildir boyle. Yalnizliktan hasta oldum panik atak, manik depresyon ve obsesif Kompulsif bozukluk (umarim dogru yazmisimdir) yani takinti hastaligi. Doktorum kimsenin bu kadar yalniz kalmamasi gerektigini soyledi. Esim bu sehirden gitmeyi reddediyor, istersen bosanalim dedi ama burdan devlete atanmadigim surece gitmem diyor. Bense burda hasta oluyorum yapamiyorum. Ne yapayim ben bosanayim mi? 1,5 yillik evliyim cocuk yok.
Bu arada esim iyi bir insan baska sorunumuz yok
boşanalım dıyebiliyorsa zaten evliliğiniz onun için çok önemli deil gibi.bence kısa bir süre ailenizin yanına gidin.ikinizde düşünün durumu
Bunu size dediğinde hiç tepki vermediniz mi? Eşinizden sevgiyle bahsetmenizden bunu anlıyorum.Sen burda cok mutsuzsun senin mutsuz olmani istemem eger istiyosan bosanalim ama ben burdan gitmem dedi
Bunu size dediğinde hiç tepki vermediniz mi? Eşinizden sevgiyle bahsetmenizden bunu anlıyorum.
Valla sabrınıza hayranım; ben olsam yıkmıştım ortalığı, beni göndermeye dünden hazırmışsın, ne kadar kolay çıktı ağzından öyle diye.
Bence de arkadaşın tavsiyesi güzel. Ayrılık lafı etmeyin ama gerçekten bir kendime gelmem lazım diyerek ailenizin yanına gidin bir süre. 3-5 gün değil, en az 3-4 ay. Hem siz bakarsınız, özlem mi ağır basıyor, yoksa böyle daha mı iyisiniz, hem de eşinizin tavrını gözlemleme fırsatınız olur. Seviyorsa bir kaç haftaya kalmaz ne zaman geleceksin demeye başlaması gerekir.
senin iyiliğini istese başka şehire gitmeyi kabul ederdi...Onu bende ayirtedemedim ama güyaa benim iyiligim icin bosanacakmisiz yani ben bu sehirde mutlu degilim diye
eşinizin söylediği çok ciddi bir konu, altında başka sebepler de yatıyor olabilir. madem eşinizle o ilde yaşamanız gerekiyor o zaman orada kendinize bir hayat kurun artık 1,5 sene olmuş. çalışın mesela neden boş duruyorsunuz iş yok diyorsanız , evden birşeyler yapın takı tasarlayın , tarifler yapın , blog sayfası açın, ahşap boyama vs. ücretsiz kurslar dahi var katılın , neden 1,5 seneyi kendinize eziyet haline getiriyorsunuz. kimse sen çok sıkılıyormuşssun gel arkadaş olalım demez , ortamınızı kendinizin yaratması gerek. ayrıca şunu da belirteyim hem eşinizin ailesiyle görüşmeyip hem de hiç çevre edinemiyorsanız bence insanlarla olan ilişkinizde kendinize bakıp bir özeleştiri yapın sorun belki sizdedir.
İs basvurulari yaptim. Ogretmenim ozel okullarabasvuru yaptim ama olmadi. Evde elisleri yapiyorum instagramda sayfam var. Bu yasima kadar hayatimin hic bir doneminde yalniz kalmadim. Hep kalabalik guzel bir sosyal cevrem oldu. Esimin ailesine gelince, onlarla ciddi farklar var aramizda. Ben evimde yemegi masada yiyorum diye sorun ettiler, evime dusa kabin yaptirdim sorun ettiler.kendi akrabalariyla bile anlasamayan sorunlu bir aile. Asagilik kompleksi hat safhada. Onlar geldiler yemek masasin guzel yemek takimlarimla sofra kurdum hepsinin surati dustu neden bunu yaptin yerde yerdik, neden misafir takimlarini cikariyosun diye hic de kibar olmayan uslupla resmen saldirdilar. Evde onlar yerde yiyor diye bende ayni hayati yasamaliymisim
siz ona bu şehir mi ben mi diye tercih sunmuşsunuz o şehri tercih etmiş . sizi gözden çıkarmış böyle bir adamın yanında daha fazla durmayın o sizi göndermeden siz gidin dünyaya bir daha gelmeyeceksiniz dilediğiniz gibi yaşayın .. Keşke dememeniz dileğiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?