ne yapayım ki bilmiyorum

ehemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
110
45
Merhaba hanımlar görümceniz diyelim sizi aramıyor diger üç eltiyi arıyor size gelince hat farklı dakka yok diyorsa aranızda hiçte problem yoksa zamanında da sizden çok iyilik görmüşse kaynanız da kayınbaba da Meryem i arıyor musun die soruyosa ne cevap verirdiniz sessiz kendini savunamayan biriyseniz.ben ne yapayım ya haklı bile olsam kendimi savuncagm zaman kalbim hızlı hızlı atıyo savunamıyorum kendimi

kimse kimseyi aramak zorunda değil şayet ki benden küçükse bende onun aramasını bekliyorum diye bir cümle kurardım

Canım kendini savunacak bişey yok ortada
Aramazsa aramasın boşversene
Demekki seninle Görüşmek istemiyor
Sende Çık arkadaşlarınla gez bir spora yazıl
Ozamanda kıskanır herhalde

Merhaba hanımlar görümceniz diyelim sizi aramıyor diger üç eltiyi arıyor size gelince hat farklı dakka yok diyorsa aranızda hiçte problem yoksa zamanında da sizden çok iyilik görmüşse kaynanız da kayınbaba da Meryem i arıyor musun die soruyosa ne cevap verirdiniz sessiz kendini savunamayan biriyseniz.ben ne yapayım ya haklı bile olsam kendimi savuncagm zaman kalbim hızlı hızlı atıyo savunamıyorum kendimi
o beni ne kadar arıyorsa bende onu o kadar arıyorum deyin herşey karşılıklı deyin ve kendinizi savunmaya geçin eğer eşinizde arkanızda değilse biran önce çekin derim daha üzülmeden ...

aman bunu mu taktın kafaya aramazsa aramasın çok mu önemli ya:KK53:

Meryem beni aramıyor derim. Millet zeytinyağı olmuş üste çıkacak yer arıyor. Lafınızı esirgemeyin bi süre sonra patlarsanız daha kötü olur.

kv kp sana arıyor musun diye sorup emrivaki yaparsa hat farklı dk farklı de olsun bitsin:KK53:

görümceni kendi silahınla vur:KK53:

Kızlar ben onunla arkadas gibi olalnım istiyorum oda tek kız bende ayrıyeten benim oturdum yer de hiç bi tanıdım yok komşuluk yok.iki çocugm var biri 5 aylık bi tek parka gidbiliyoz o kadar

Aman ne kadar onemli
Bosver ya aramasin
Kv kp gorumce ve eltinin aramayani makbuldur :KK66:

Meryem beni aramıyor de.Açık açık söyle. İçine atınca daha kötü oluyor. Kötü patlıyon sonra. Benim görümcem de beni hiç aramaz. Ben de onu aramam. Babaannem vefat etti o zaman bile aramadı. Onun da kızı ameliyat olmuştu kayınpederim torunum ameliyat oldu ara dedi ben de Allah şifasını versin dedim ve aramadım.

Ya anlamıyorum kayınvalide ile kayınpeder neden emri vaki yapar? Evlendiğim ilk yıl kayınpederim eltini ara derdi arardım(eltimi aradığımda bazen açmazdı, açtığında da soğuk soğuk konuşurdu), anneni ara derdi kayınvalidemi aradım. Kimi ara derse arardım. Sonra patladım aramıyorum o beni arasın dedim.

sen arkadas gibi olmk istiyosun ama belli ki o istemiyor pek gorusmuyoruz de ya da arkadasın dedıgı gıbı dk yok hat faklı de olsun bıtsın

X