Ne yapayım ki

asset

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
180
21
48
Eşim benden gizli ailesine kardeşlerine para yolluyor.sanki bizim durumu çok iyiymiş gibi. Ne bir evimiz ne de Arabamız var. Kardeşlerinin arabaları var onun benzinin bile nerdeyse biz karsilacagiz. Ne bir gezmeyi ne de bir tatilimiz var.disari çıkalım h.sonu gezelim diyince, bana onlar maddiyata oluyor diyor.surekli içime atıyorum. Bizimde bir yuvası var diyorum. Yegenlerini seviyor , ben çocuğumuz olsun diyince şu an değil. Onun için maddiyat gerekli. Yaşımda küçük değil. Ben ne yapayım ne edeyim.sinirlniyor konuşmuyor. Şu an uyuyor.

olay çıkar ne bu böyle senin paranı ele yediriyor
ailesiyse ailesi sen çalışacaksın onlar mı yiyecek

Ben üslubunu göre söyleyince olay çıkarıyor. Onlar benim ailem diye.

Sen zaten benim ailemi istemiyorsun diyor.ben hiçbirine sayıda küsür etmiyorum

Ay ne ayip seyler ya. Annesine para verince kendini daha mi erkek saniyor nedir. Ben olsam cidden maasimdan buyuk bir kismi vermezdim. Yada araba kredisine sokun zorla.

Benim param senin paran demiyorum.bizim parami diyorum.bizimde başımızı sokacagimiz bir evimiz olsun kredi çeker öderim diyorum.ona da yansıyor. Odeyemezmis

Alemde torunumuz olsun diye bekliyor.diyemiyorum ki kocam şu an istemiyor diye.ben de hayırlısı diyorum.bu gidişle zaten dikili bir ağacının olmaz.inanin bütün derdimi burda paylaşıyorum fırsat buldukça. Yakınları bile bilmiyor.hatta sana üzülüyorum diyor yakınlarım

Hayatım böyle geçiyo. Evlilik ömür torpusuymus. Keşke tekrar çocuk olsam.sil baştan başlasa hayat ve mutlu olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…