• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapayım ki

kadının yaşı gebelıkte önemlı, eşin maddiyatı sorun edıyorsa o kadar ilk baş parasını dagıtmamasını ögrensın. yuva kurduysa sorumlulugunu almalı
almıyorsa keyfi bilir.. bak bebegınız de yok suan, öyle her sey de gerı adım atma

kadının yaşı gebelıkte önemlı, eşin maddiyatı sorun edıyorsa o kadar ilk baş parasını dagıtmamasını ögrensın. yuva kurduysa sorumlulugunu almalı
almıyorsa keyfi bilir.. bak bebegınız de yok suan, öyle her sey de gerı adım atma
Ben bebek çok istiyorum ve bu özlemini dile getiriyorum. Ve beni çocuk diye kafamı etini yiyorum dedikten sonra uzun süre demiyorum.onun demesini bekliyorum.bu gidişle diyeceğim yok.cunku çocuk olursa ailesine para yediremez.onlarda nasıl öbür dünyada hesap verecek. Benim alemde torun istiyor.karsi tarafın ailesi halinden memnun.bende sürekli düşüncelerden ve ailem mutsuz olduğunun farkında am ne ben onlara ne de onlar bana farkında olduklarını belli etmiyor

erkekler iyilikten anlamaz biraz Dişli olacaksın biraz sesin çıkacak ANCA o zaman anlarlar

Böyle kabullwnemiyorum. İçim içimi yiyor
Haklisin ben olsam bende gicik olurdum. Belli eder evde huzur falanda kalmazdi. Gerci sonra gecimsiz olan ben olurdum..cok cok haklisiniz. Ac acikta olurlar sizdede cok olurda yada olmasa bile verirsiniz ama onlarin herseyi varken ne gerek var

Ailesidir tabiki yapacak ama onların ihtiyacı yokmuş ki.Ailesi birşey demiyor mu? Hanı bir evi olsun falan.Eşinizi karşınıza alip konuşun. Ya da dinlemiyor diyorsunuz. Uzunca bir mesaj yazın. Mecburen okuyacak..

Haklisin ben olsam bende gicik olurdum. Belli eder evde huzur falanda kalmazdi. Gerci sonra gecimsiz olan ben olurdum..cok cok haklisiniz. Ac acikta olurlar sizdede cok olurda yada olmasa bile verirsiniz ama onlarin herseyi varken ne gerek var
Valla o kadar sıkılıyorum ki anlatamam.ruh sağlığın hiç iyi değil. Yeni uyandi.yesin için uyusun.geceyi gündüz yasasin

Ailesidir tabiki yapacak ama onların ihtiyacı yokmuş ki.Ailesi birşey demiyor mu? Hanı bir evi olsun falan.Eşinizi karşınıza alip konuşun. Ya da dinlemiyor diyorsunuz. Uzunca bir mesaj yazın. Mecburen okuyacak..
Ailesi ne kadar para koparsak o kadar iyi modunda

Senin işin zor karşında seni anlayacak bir adam yok çünkü.
Evet bende çok üzülüyorum. Beni sorularına konuşmalarına sıkıyorsun diyor.sonunda sen pişman olacaksın diyip tehdit eder gibi konusuyor

Valla o kadar sıkılıyorum ki anlatamam.ruh sağlığın hiç iyi değil. Yeni uyandi.yesin için uyusun.geceyi gündüz yasasin
Allah kolaylik versin..boyle adamlara ne desen kabul etmez o yuzden akil veremiyorum ama insallah tez zamanda degerini anlar uzmez seni..

benım esım de aynısını yapıodu bundan sonra senın tarafaına kaç para verırsen kurursu kurusuna benım tarafıma da gıdecek dedım daha göndermedı

Back
X