- 24 Ağustos 2012
- 180
- 21
- 48
olay çıkar ne bu böyle senin paranı ele yediriyor
ailesiyse ailesi sen çalışacaksın onlar mı yiyecek[/QUADAMİ dolayısıyla bizi çok güzel kullanıyorlar. Ben diyince kavga cikariyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olay çıkar ne bu böyle senin paranı ele yediriyor
ailesiyse ailesi sen çalışacaksın onlar mı yiyecek[/QUADAMİ dolayısıyla bizi çok güzel kullanıyorlar. Ben diyince kavga cikariyor
yaşın nedir?Yeni
Yeni Evli sayiliriz.2 yil
Senin ailenin hiçbişey ihtiyacı yok.hepsi zengin diyorSende ona para verme o zaman bende kendi aileme yollayacağım de.
30yaşın nedir?
kadının yaşı gebelıkte önemlı, eşin maddiyatı sorun edıyorsa o kadar ilk baş parasını dagıtmamasını ögrensın. yuva kurduysa sorumlulugunu almalı
Ben bebek çok istiyorum ve bu özlemini dile getiriyorum. Ve beni çocuk diye kafamı etini yiyorum dedikten sonra uzun süre demiyorum.onun demesini bekliyorum.bu gidişle diyeceğim yok.cunku çocuk olursa ailesine para yediremez.onlarda nasıl öbür dünyada hesap verecek. Benim alemde torun istiyor.karsi tarafın ailesi halinden memnun.bende sürekli düşüncelerden ve ailem mutsuz olduğunun farkında am ne ben onlara ne de onlar bana farkında olduklarını belli etmiyorkadının yaşı gebelıkte önemlı, eşin maddiyatı sorun edıyorsa o kadar ilk baş parasını dagıtmamasını ögrensın. yuva kurduysa sorumlulugunu almalı
almıyorsa keyfi bilir.. bak bebegınız de yok suan, öyle her sey de gerı adım atma
O zaman sizde ailenize gönderin bakalım ne diyecek eşiniz.
Ailen zengin sizin ihtiyacınız yok. Ailede farkında ama görmezden geliyor.ama ailem kocam olacak adama bişey vermez.O zaman sizde ailenize gönderin bakalım ne diyecek eşiniz.
Peki onun ailesinin ihtiyacı var mı?Ailen zengin sizin ihtiyacınız yok. Ailede farkında ama görmezden geliyor.ama ailem kocam olacak adama bişey vermez.
Haklisin ben olsam bende gicik olurdum. Belli eder evde huzur falanda kalmazdi. Gerci sonra gecimsiz olan ben olurdum..cok cok haklisiniz. Ac acikta olurlar sizdede cok olurda yada olmasa bile verirsiniz ama onlarin herseyi varken ne gerek varBöyle kabullwnemiyorum. İçim içimi yiyor
Ailesi çok rahatlar bugün bulduk bugün yeriz modunda. Ve oğulları i kullaniyorPeki onun ailesinin ihtiyacı var mı?
Bende si irlwniyorum söylüyorum. Sesini yükseltiyor. Benim Ailem onların babasıyım diyorerkekler iyilikten anlamaz biraz Dişli olacaksın biraz sesin çıkacak ANCA o zaman anlarlar
Valla o kadar sıkılıyorum ki anlatamam.ruh sağlığın hiç iyi değil. Yeni uyandi.yesin için uyusun.geceyi gündüz yasasinHaklisin ben olsam bende gicik olurdum. Belli eder evde huzur falanda kalmazdi. Gerci sonra gecimsiz olan ben olurdum..cok cok haklisiniz. Ac acikta olurlar sizdede cok olurda yada olmasa bile verirsiniz ama onlarin herseyi varken ne gerek var
Senin işin zor karşında seni anlayacak bir adam yok çünkü.Ailesi çok rahatlar bugün bulduk bugün yeriz modunda. Ve oğulları i kullaniyor
Ailesi ne kadar para koparsak o kadar iyi modundaAilesidir tabiki yapacak ama onların ihtiyacı yokmuş ki.Ailesi birşey demiyor mu? Hanı bir evi olsun falan.Eşinizi karşınıza alip konuşun. Ya da dinlemiyor diyorsunuz. Uzunca bir mesaj yazın. Mecburen okuyacak..
Evet bende çok üzülüyorum. Beni sorularına konuşmalarına sıkıyorsun diyor.sonunda sen pişman olacaksın diyip tehdit eder gibi konusuyorSenin işin zor karşında seni anlayacak bir adam yok çünkü.
Allah kolaylik versin..boyle adamlara ne desen kabul etmez o yuzden akil veremiyorum ama insallah tez zamanda degerini anlar uzmez seni..Valla o kadar sıkılıyorum ki anlatamam.ruh sağlığın hiç iyi değil. Yeni uyandi.yesin için uyusun.geceyi gündüz yasasin