• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapayım şimdi ben?

Eşinize rahat batmış tam olarak sorun bu. Rahat batmış ki saçma meseleleri sorun haline getirip size yansıtıyor. Annenize izin verin. Bebeğe ikiniz bakın. Geceleri kalktığınızda annenizden değil eşinizden yardım isteyin.Evde olduğu her vakit ondan yardım isteyin. Bakalım hala o boş kafası saçma sapan şeyleri sorun edecekmi görelim.

kocan mevlüt de gelecek olan altınları düşünüyor olabilir mi ? hani 2 ye ayrılmasın diye filan . Yoksa annenin mevlüt okutmasında ne sakınca olabilir ki tam tersine çok güzel bir şey . Böyle çok onure edici ...
sanmıyorum annem altınları bana verir zaten asla öyle bi şey yapmaz kendi annesi çok altıncıdır

Eşinize rahat batmış tam olarak sorun bu. Rahat batmış ki saçma meseleleri sorun haline getirip size yansıtıyor. Annenize izin verin. Bebeğe ikiniz bakın. Geceleri kalktığınızda annenizden değil eşinizden yardım isteyin.Evde olduğu her vakit ondan yardım isteyin. Bakalım hala o boş kafası saçma sapan şeyleri sorun edecekmi görelim.
inan o kdr kırıldım ki eşime görmek istemiyorm o derece. Resmen ağladığımı bile bile aramıyor düzeltmiyor aramızı. Bana patlıyor bana kötü davranıyor.

sanmıyorum annem altınları bana verir zaten asla öyle bi şey yapmaz kendi annesi çok altıncıdır

o zaman şey olmasın altınlar ikiye bölünecek . Kv ne tüm altınlar gitmeyecek sonuçta senin akrabaların senin annenin evindeki mevlüte gider ;) Kv n eşini bu konuda doldurmuş olabilir mi ?

Eşinize annenizin akrabalarının arkadaşlarının kayınvalidenizin evine gelemeyeceğini anlatın sizin evde olsa her iki taraftanda herkes gelirdi böyle bi karmaşada olmazdı ev çokmu küçük ki sonuçta kadın kadına olucaksınız sizin evde olsun bitsin

Bu erkekler ne zamandan beri mevlüt işlerine karışıyor.
Duadan güzel birşey mi var ne güzel annem de kayınvalidemde özeniyor çocuğuma diye mutlu olacağına huzursuzluk çıkarmış. Bu tip erkeklere yaranılmıyor annen bakmasaydı çocuğuna muhtaç olsaydınız annene bak ağzını açabiliyor muydu?

yada işte çevre baskısı Kızın annesi de ayrı mevlüt yapıyormuş dedikodusundan korkuyor olabilir mi eşiniz ?

inan o kdr kırıldım ki eşime görmek istemiyorm o derece. Resmen ağladığımı bile bile aramıyor düzeltmiyor aramızı. Bana patlıyor bana kötü davranıyor.
Nefret ediyorum bende bu durumlardan. Dünyaya gelmiş bir bebek ve bir kadın var ortada. Adapte olmaya çalışırken yeni hayata etrafta böylesi saçma meseleleri dert edinen insanların köküne kibrit suyu. Ama ben dediğimin arkasındayım. Birkaç gün yorun eşinizi. Bebek bakımını eş bakımını üstlensin. Görsün bakalım dert sıkıntı nasıl olurmuş. Eşiniz cidden düşüncesiz davranmış o mesajları size atarak. Gidin kendi aranızda halledin diyin.

2 kez düğün yapanlar oluyor 2 ayrı memlekette 5 kere dogumgunu kutlaniyor farkli yerlerde.. Mevlüt 2 kez olsa ne olur.. kV tanidiklarini toplar yapar anneniz kendi etrafı ile..
Anneniz sizde kalınca eşinize uzun gelmiş sanırım annenize takik sanki..
Siz lohusa iken sizi uzmesi kötü tabi.. sakince konuşun..

2 kez düğün yapanlar oluyor 2 ayrı memlekette 5 kere dogumgunu kutlaniyor farkli yerlerde.. Mevlüt 2 kez olsa ne olur.. kV tanidiklarini toplar yapar anneniz kendi etrafı ile..
Anneniz sizde kalınca eşinize uzun gelmiş sanırım annenize takik sanki..
Siz lohusa iken sizi uzmesi kötü tabi.. sakince konuşun..
bende öyle düşünüyorum eşimin takılması çok saçma di mi yksa haklı mı bilemiyorm anlamıyorm ne yapmam lazım

Allah Allah bu bebekler tek babaanneye mi zimmetli doğuyor? Benim annemin de torunu sadece senin annenin değil diyemediniz mi? Bir de siz evinizde okutun komşularla 3 olsun. Ne zararı var? Bence anneniz sizi değil kayınvalideniz eşinizi dolduruyor gibi!

Sizin mutlulugunuzu önemsiyorsa anneniz okutmasın mevlüt, neden inatlaşıyor eşiniz belliki ailesinden çekiniyor.Eşinizle annenizin arası bozulsa sizi göremese dahamı mutlu olacak.Kusura bakmayında kv.olsa herkes taşa tutardı, annenizi uyarın hayatınıza karışmasın yoksa sonu mutsuzluk.

Ne var ki bunda?
Şimdi cogu kisi ayri okutuyor.
Babaannede ayri anneannede ayri.
Ha herkes birarada olmak zorunda ise mevlüt tarafsiz bir sekilde sizin evinizde olmaliydi.
Bir erkegin böyle seylere takilmasi cok ilginc ve itici

Bence kayinvalideniz bu durumdan rahatsız olmuştur , annnenizin sırf onun evinde Mevlüt olacak benimkinde de olsun düşüncesiyle kıskanıp Mevlüt okutacagi hissine kapılıp bu durumu eşinize açmıştır yoksa erkeklerin aklı bizimki gibi calismiyor takılmazlar böyle bir şeye zaten arayıpta senin aklını annen dolduruyor demesi de bundan bence

Eşin bunu yek başına akıl edemez kv doldurmuş. Senin yapacağın çok basit arayacaksın kv yi diyeceksin ki anne böyle böyle oldu oğlun beni de annemi de çok kırdı sen ara konus oğlunla. Böylece onu yoklayacaksın. Heee eğer kv niyeti bozuksa o zaman kocana diyeceksin ki ikisinde de yapılmayacak bi mekan tutup Mevlüt orda yapılacak nokta

evet,mevlüt okutmak kimsenin tekelinde değil ama,annenizin ısrarla bebek için,mevlüt okutmak istemesi manidar.evi için okutsun.buna eşinizin karışmaya hakkı yok ama kayınvalideninkini yeterli görmemiş gibi,bebek için 2.kez okutmak,abes olmuş.
ayrıca kayınvalide ,tuttursaydı böyle ısrarla okutacağım diye,buradaki kızlarımız,kayınvalideyi taşlarlardı.

Iki kere okutulsun ne olacak ki..
40. gün babanne de 41. anneannede oluversin.

Annenin ne gibi bir amacı olabilir ki?? Deli midir nedir kocan? Siz haklısınız ve eşinizin yaptığı çok büyük bir terbiyesizlik.. asıl seni annen karşı dolduran, kötü niyetli olan eşin.. ona net bir şekilde bir daha annem hakkında kötü tek bir söz duyarsam benimde ailene karşı tavrım değişir de..

Back
X