- 21 Şubat 2016
- 3.636
- 4.583
- 133
aynen bi şey söylemeye gelmiyor pireyi deve yaptı çekti gitti...Annen okutacak diye kv ye gelecek akrabalari cagirmayacak misiniz? Keske annen evime okutcam sadece deseymis.
Erkeklere herseyi soylemeye gelmiyo.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen bi şey söylemeye gelmiyor pireyi deve yaptı çekti gitti...Annen okutacak diye kv ye gelecek akrabalari cagirmayacak misiniz? Keske annen evime okutcam sadece deseymis.
Erkeklere herseyi soylemeye gelmiyo.
bende bunu hep sorarm kendime ama dünya geneli var sanırım sorun tabi bizdeki kadar çetrefilli değil başka yerlerdesadece bizim ülkemizin erkekleri mi böyle? ya da sadece bizim ülkemizde mi bu kv, kp, görümce, eş, eşin akrabası, eşin teyzesi, dıdısının dıdısı sorunları var? yoksa bütün dünyada böyle mi?
bende bunu sormuştum aslında ve evet bencede eşime ılımlı davranmam çok yanlış olur. Sürekli her dediğini yaptırmak için surat asıp gider mesaj yağdırır. İşten döndüğünde bile görmek istemiyorm çok kızdım kırıldımKusura bakmayın ama eşiniz tam bir hödük, birincisi erkek adam ne karışır mevlüt vs gibi durumlara, ikincisi hiç mi saygısı yok kayınvaldesine, yaptığı terbiyesizlik annenizin düşüncesi gayet normal kadın mantıklı düşünmüş ne var bunda eşiniz sevinse ya çocuğu için iki ayrı kuran yapılıyor diye ben olsam hiç taviz vermem alttan falan da almam asla eşime karşı
Daha kirkiniz cikmadan ne cok sorun yasadiniz siz ya.Kızlar yine ben. Bu kez size sormak için konu açıyorum. Evet gerçekten kim haklı ne yapmam lazım;
Şimdi bizim 40 ımız çıkmak üzere. Malum mevlüt okutulacak. Evim çok küçük olduğu için kv nin evinde okutacağız. Bu kararı eşim verdi onayladım.
benim akrabalarımın tamamı çok yakın bi şehirde oturuyorlar. Ve annem de yeni eve taşındı. Hem evi için hem de bebek için mevlüt okutmak istiyor. Kvde de okunacak mevlütten ayrı olarak. Annem kv ben aynı şehirde oturuyoruz bu arada.
Eşim bu duruma aşırı bozuldu. İlk kez annemin yüzüne neden böyle bi şey yapıyorsun diye sordu. Annem de okutmak istiyorum bunda ne var diyor. Biraz tartıştılar ben kucağımda oğlum onları izledim. Sonra eşim çıktı işe gitmek için. Bana mesajlar attı bir sürü. Heramora annenle konuş aramızı bozuyor amacı ne, neden ayrı mevlüt okutuyor, niye ayrım yapıyor, mevlüt tek olur, annenle konuş hemen, annen böyle yaparsa bende değişirim haberin olsun. Bir sürü mesaj...
Bende annemle konuştum. Kızım ben eşinden izin mi alacağım anlamıyorum neden böyle yapıyor ben okutacağım dedi. Eşime söyledim. Yok kendisi bilir naparsa yapsın amacınız neyse gerçekleştirin... böyle mesajlar attı bana. Şu an işte. Cevap veremedim. Ağlıyorum sinirim çok bozuk. Ne yapmam lazım??
Kızlar eşim aradı. Annen seni dolduruyor ben biliyorum her şeyin farkındayım haberin olsum gibi laflar etti ağlayarak kapattım. Annemin de doldurduğu falan yok. Bi aydır yanımda bebeğime bakıyor her gece. Uykusuz kalıyor yoruluyor sırf bebeğim için benim için.
öyle çok sorun yaşadım ki. Sürekli bi sıkıntı. Bebiş de kolik biliyorsunuzdur. Çocukla ilgilenemiyorm kafa doluluğundan.Daha kirkiniz cikmadan ne cok sorun yasadiniz siz ya.
Esin de annen de bir acayip.
Bir sakin olsalar ya.
Annen biraz vakit gecince okutabilir.illa pespese olmasi sart ta deil.illa mecbursa okutmaya.
Ama dedigim gibi cok sorun yasiyorsunuz.sen daha lohusasin.en guzel ve ozel gunlerin simdi.
Saglik olsun yeter ki mevlut te cok onemli degil.o dua uc kisiyle de okunur maksat buysa.
bende bunu sormuştum aslında ve evet bencede eşime ılımlı davranmam çok yanlış olur. Sürekli her dediğini yaptırmak için surat asıp gider mesaj yağdırır. İşten döndüğünde bile görmek istemiyorm çok kızdım kırıldım
Onemli olan bebegin su anda ama.öyle çok sorun yaşadım ki. Sürekli bi sıkıntı. Bebiş de kolik biliyorsunuzdur. Çocukla ilgilenemiyorm kafa doluluğundan.
azalırsa sütüm o adamı var ya ben ..Onemli olan bebegin su anda ama.
Annene soyle israrci olmasin.
Biraz zaman gecsin.
Illa adina bebek mevludu demesi sart mi.
Bak sutun onemli.
Herseyi gec.
işte yeterli değil gibi değil de başka amaçla okutacaktı aslında ama eşim aşırı kötüye yordu hiç pozitif bakamadı. Zaten bana mesaj yağdırırken de kendini ha bire negatif yükledi durdu. Bakalım merak ediyorm ne olacak sonumuzişte diyorum ki,anneniz ısrarla bebeğe mevlüt okutacağım demeseydi,bu kadar arada kalıp, üzülmezdiniz.ben de evim için, okutacağım deseydi keşke.
konuya tarafsız gözle bakmaya çalıştım.sizin evde veya ilk olarak annenizin evinde okutmaya karar verilip,kayınvalide 2. okutmaya kalksaydı,yine aynı şeyi savunurdum.yani mesele,1. yeterli bulmadım,2.okutacağım gibi olması.kayınvalide de yapsa yanlış,kendi anneniz de.
işte yeterli değil gibi değil de başka amaçla okutacaktı aslında ama eşim aşırı kötüye yordu hiç pozitif bakamadı. Zaten bana mesaj yağdırırken de kendini ha bire negatif yükledi durdu. Bakalım merak ediyorm ne olacak sonumuz
işte diyorum ki,anneniz ısrarla bebeğe mevlüt okutacağım demeseydi,bu kadar arada kalıp, üzülmezdiniz.ben de evim için, okutacağım deseydi keşke.
konuya tarafsız gözle bakmaya çalıştım.sizin evde veya ilk olarak annenizin evinde okutmaya karar verilip,kayınvalide 2. okutmaya kalksaydı,yine aynı şeyi savunurdum.yani mesele,1. yeterli bulmadım,2.okutacağım gibi olması.kayınvalide de yapsa yanlış,kendi anneniz de.
bende bunu hep sorarm kendime ama dünya geneli var sanırım sorun tabi bizdeki kadar çetrefilli değil başka yerlerde