- 4 Aralık 2018
- 217
- 228
- 33
- Konu Sahibi Leylaxyasemin
-
Yarın kendinizi iyi hissedince kuşlarla ilgilenen komsunuza siz götürseniz?
Kediler yemiyor. Öldürüp bırakıyor. Siz demek ki göz göre göre ölmesine seyirci kalırsınızNiye almışlar ki kedinin nasibiymiş kuş. Doğanın işine karışılmaz.
Olsun tanimasin gidin komsunuza merhaba ben falancanin kızıyım böyle birşey yaşandı, ne yapacağımızı bilemedik siz anliyorsunuz diye size getirdim sokağa da biramadik diyin. Zaten kuşlardan anliyormus ilgilenir. En azından elinizden geleni yapmış olursunuz. İçiniz rahat eder.Gotursem bugunde goturebilirim ama adam beni tanimiyor annemi illa gormustur taniyodur babam esnaf oldugundan dolayi
Insallah sizi de bir aslan yer siz de onun nasibi olursunuzNiye almışlar ki kedinin nasibiymiş kuş. Doğanın işine karışılmaz.
Açsa yer kediler kuşları. Yemese bile türlerin dengesi için gerekli bu tip şeyler. Doğa bu şekilde denge kurar, müdahale edersek de denge bozulur ki zaten şehir hayatında bozuk. Köpeklerin iç güdüsü kedileri öldürmeye, kedilerinki kuşları öldürmeye programlı. Biz insani dürtülerimizle gördüğümüzde müdahale ediyoruz tabi ki ama ben de bazen müdahale etmesek daha mı iyi diye düşünüyorum doğrusu.Kediler yemiyor. Öldürüp bırakıyor. Siz demek ki göz göre göre ölmesine seyirci kalırsınız
Demeyin oyle seyler herkesin dusuncesi farklidir sonucta ve kadin hamile yani duygusal bi zamana denk gelip cok uzulebilir dediginizeInsallah sizi de bir aslan yer siz de onun nasibi olursunuz
Anlatamazsiniz asla kedi kimbilir ne zamandir acti kusu yiyecekti. Zaten her trafa beton yasam alanlarini isgal ettik. Bari avlarina karışmayalım. Bunu yazanlarinda kaci mahalledeki kedilerini besliyor acaba merak ettim.Niye almışlar ki kedinin nasibiymiş kuş. Doğanın işine karışılmaz.
Kediler yemiyor. Öldürüp bırakıyor. Siz demek ki göz göre göre ölmesine seyirci kalırsınız
Anlatamazsiniz asla kedi kimbilir ne zamandir acti kusu yiyecekti. Zaten her trafa beton yasam alanlarini isgal ettik. Bari avlarina karışmayalım. Bunu yazanlarinda kaci mahalledeki kedilerini besliyor acaba merak ettim.
Bizim mahallede aç hayvan göremezsin surekli besliyoruzAnlatamazsiniz asla kedi kimbilir ne zamandir acti kusu yiyecekti. Zaten her trafa beton yasam alanlarini isgal ettik. Bari avlarina karışmayalım. Bunu yazanlarinda kaci mahalledeki kedilerini besliyor acaba merak ettim.
Insallah sizi de bir aslan yer siz de onun nasibi olursunuz
O zaman siz alabilirsiniz kedinin agzındaki kuşu ama hem beslemeyip hem de agzindaki kuşu almak türcülüğe girer.Bizim mahallede aç hayvan göremezsin surekli besliyoruz
Ben kedi olsam bizim mahallede kedi olmak isterdim bizim parkta gecen saydım 16 mama kaşesi doldurmuşlarAhahahahshs. Dünyanın bazı yerlerinde hala aslanlara yem olan insanlar var. Bu da onların kaderi. Aslan açlıktan ölsün mü.. Coğrafya kaderdir boşa demiyorlar. Kedi için bile kader vallahi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?