- 16 Eylül 2017
- 7.441
- 13.762
- 248
- Konu Sahibi Leylaxyasemin
-
Hanvi mahalle o ben de geleyim valla gizli gizli besliyorum deli sanmasinlar diyeBen kedi olsam bizim mahallede kedi olmak isterdim bizim parkta gecen saydım 16 mama kaşesi doldurmuşlar
Demeyin oyle seyler herkesin dusuncesi farklidir sonucta ve kadin hamile yani duygusal bi zamana denk gelip cok uzulebilir dediginize
Insallah minik asi pandaniz sağlıkla doğar bazi arkadaşlar hoşgörüyle karşılamaya da yaptığım espriye verdiğiniz tepki cok minnoşAhahahahshs. Dünyanın bazı yerlerinde hala aslanlara yem olan insanlar var. Bu da onların kaderi. Aslan açlıktan ölsün mü.. Coğrafya kaderdir boşa demiyorlar. Kedi için bile kader vallahi.
Ben kedi olsam bizim mahallede kedi olmak isterdim bizim parkta gecen saydım 16 mama kaşesi doldurmuşlar
Insallah minik asi pandaniz sağlıkla doğar bazi arkadaşlar hoşgörüyle karşılamaya da yaptığım espriye verdiğiniz tepki cok minnoş
Yaa bizim buradaki kediciklerden bazilari köpek mamasi bile yiyorOna bir şey diyemem bizim burada da köpeklere, kedilere balık versen suratına dönüp bakmıyorlarNasıl bir tokluksa artık.. Geçen biri köfteye uzun uzun bakıyordu bu tanımlanamaz nesne ne acaba der gibi Yine de doğası avlanmak kedinin o sebeple de karışmamaktan yanayım. Belki spordur kedi için bilemiyorum.
Öncelikle anlayışınız için teşekkür ederim. Evet benimle aynı düşünmek zorunda değil ama doğanın dengesinin bozulmasına karşıyım. Bir düzen var ve değiştirmemeliyiz. O kedi de açlıktan ölmek üzere olabilir, avlanmak istiyor olabilir. Yaratılışı bu. Saldırgan olmadan yorum yapmayı bilmiyor maalesef bazı üyeler.
Yaşam döngüsü diye bir şey var. Doğanın kanunu bu ama bende görsem kıyamazdım sanırım.Niye almışlar ki kedinin nasibiymiş kuş. Doğanın işine karışılmaz.
Duyar falan kastığım yok. Bende kediler besliyorum bahçemde öldürüp bırakıyorlar. Eğer görürsem önceden müdahale ediyorum. İyi günlerGayet de yiyorlar. Yemese de sizi ilgilendirmez avcı olan kedi, kuş avlanmamayı bilmiyorsa onun eksikliği. Evet karışmazdım. Bana göre fazla bu kadar duyar kasmak.
Yaa bizim buradaki kediciklerden bazilari köpek mamasi bile yiyorBir de acliga rağmen kedi ve köpekler hep uyum icinde yaşıyor
Bizde doğanın bir parçasıyız bence bizim müdehalemiz kötü bir şey olmuyor bu durumda.Açsa yer kediler kuşları. Yemese bile türlerin dengesi için gerekli bu tip şeyler. Doğa bu şekilde denge kurar, müdahale edersek de denge bozulur ki zaten şehir hayatında bozuk. Köpeklerin iç güdüsü kedileri öldürmeye, kedilerinki kuşları öldürmeye programlı. Biz insani dürtülerimizle gördüğümüzde müdahale ediyoruz tabi ki ama ben de bazen müdahale etmesek daha mı iyi diye düşünüyorum doğrusu.
Yok biz doğanın parçası değiliz. Doğayı bozanız. İlkel insan olsak doğanın parçası olurduk.Bizde doğanın bir parçasıyız bence bizim müdehalemiz kötü bir şey olmuyor bu durumda.
kediler içgüdüsel, avcı olarak parçalayıp bırakıyolar , yemiyorlar.leşçi değiller.elinden kurtarmak, kuşu ya da kediyi kovmak en iyisiNiye almışlar ki kedinin nasibiymiş kuş. Doğanın işine karışılmaz.
Anlatamazsiniz asla kedi kimbilir ne zamandir acti kusu yiyecekti. Zaten her trafa beton yasam alanlarini isgal ettik. Bari avlarina karışmayalım. Bunu yazanlarinda kaci mahalledeki kedilerini besliyor acaba merak ettim.
arkadaşlar bari, googlelasaydınız yok yere linç etmeye çalışacağınızaEvet kedi avcıdır sonuçta onun doğası bu. Elindeki yemeği alınca hayvansever olduk sanıyorlar bir de
Niye almışlar ki kedinin nasibiymiş kuş. Doğanın işine karışılmaz.
Kusculara goturdum...Salmonellaymis almadilar kuslara bulasir diye :/ insallah bakabilirim... mahalledeki hayvanlar besleniyor genelde. Parkta oldurulmus kuslar goruyorum yemiyorlar anladigim kadariyla :/
arkadaşlar bari, googlelasaydınız yok yere linç etmeye çalışacağınızakediler kuşları yemez.avci -av iç güdüsüyle bir güzel atlar üstüne , oynaya oynaya öldürür parçalar, sonra sıkılır atar kenara gider.aynı şekilde farelere de yaparlar.leşçi hayvan değiller oynar parçalar atarlar.hatta hayvan can çekişirken çırpınırken daha da güzel oynarlar.
Aç kedi gayette yer. Tok kedi de yakaladiysa yer. Bazen de yemez tok olan belli olmaz bazen de oyuncak eder. Sonucta hayvanin doğasi bu evde büyüyen kedi bile yemek istiyor.arkadaşlar bari, googlelasaydınız yok yere linç etmeye çalışacağınızakediler kuşları yemez.avci -av iç güdüsüyle bir güzel atlar üstüne , oynaya oynaya öldürür parçalar, sonra sıkılır atar kenara gider.aynı şekilde farelere de yaparlar.leşçi hayvan değiller oynar parçalar atarlar.hatta hayvan can çekişirken çırpınırken daha da güzel oynarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?