- 17 Ağustos 2022
- 506
- 1.760
- 33
Üff sıktın artık40 yasinda biri yazdi konussam sizce yas farki var aslinda benim hoslandigim baska biri var zeki sosyal akli basinda biri ama bana bakmaz biliyorum
Ay hadi inşallah.Ben aşk kazansın istiyorum.Şuna düzgün cevap verenler siz cennetliksiniz
Rainy sevgili ol gitsin
Rainyy nin sevgili isteğinin bu denli olduğunu anlıyoruz da aynı sürümden kimse kalmamış gibi 40 yaşa kadar açıldığını duyunca şoke olduk haliyleŞuna düzgün cevap verenler siz cennetliksiniz
Rainy sevgili ol gitsin
Olabilir neden olmasın ya 42 oluyorum evliyim banada 27 likler yürüyorRainyy nin sevgili isteğinin bu denli olduğunu anlıyoruz da aynı sürümden kimse kalmamış gibi 40 yaşa kadar açıldığını duyunca şoke olduk haliyle
Aşkın yaşı yoktur!Kendisi şahsen tam aşk kadını.Rainyy nin sevgili isteğinin bu denli olduğunu anlıyoruz da aynı sürümden kimse kalmamış gibi 40 yaşa kadar açıldığını duyunca şoke olduk haliyle
Bibim sen çıtayı yükseltmeOlabilir neden olmasın ya 42 oluyorum evliyim banada 27 likler yürüyorrainy de yürüsün ne var
Ama arada 13 yaş bir tık fazla gibi geldi bilmiyorum belkide ben 22 yaşındayım diye bana öyle geliyorAşkın yaşı yoktur!Kendisi şahsen tam aşk kadını.
Kk’da zorunlualan dan sonra en çok evlenmesini istediğim kişi.Ama arada 13 yaş bir tık fazla gibi geldi bilmiyorum belkide ben 22 yaşındayım diye bana öyle geliyor
Zorunlu evlenme teklifi almamış mıydı ay yanlış mı hatırladım acabaKk’da zorunlualan dan sonra en çok evlenmesini istediğim kişi.
Evet.Türkiye tek yürek oldu.Gerçekten isteyince oluyormuş.Zorunlu evlenme teklifi almamış mıydı ay yanlış mı hatırladım acaba
Evet evet oydu aileleri tanışcakti en sonYürekten isteyince oluyormuş.
Aşkın yaşı yoktur!Kendisi şahsen tam aşk kadını.
Ama aklıma böyle şeyler gelmeye başlıyor artık Rainny ile ilgili
Hayatında sırf biri olsun diye beraber olmak istiyorsun sanırım. 13 yaş nedir ya kendi denginde yaşına uygun birini bulmak varken 40 yaşında biriyle anlaşabileceğini nasıl düşünüyorsun? Aklını peynir ekmekle mi yedin acaba merak ettim.40 yasinda biri yazdi konussam sizce yas farki var aslinda benim hoslandigim baska biri var zeki sosyal akli basinda biri ama bana bakmaz biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?