Kaç yaş var aranızda?40 yasinda biri yazdi konussam sizce yas farki var aslinda benim hoslandigim baska biri var zeki sosyal akli basinda biri ama bana bakmaz biliyorum
13 yas varKaç yaş var aranızda?
Hoşlanmadığınız birisi ile sırf vakit geçirmek için konuşmanız doğru değil.
Boşverin siz onu hiç aksiyona gerek yok13 yas var
Boş vakit kaybı olacak boşver konuşma. 13 yaş farkı fazla.40 yasinda biri yazdi konussam sizce yas farki var aslinda benim hoslandigim baska biri var zeki sosyal akli basinda biri ama bana bakmaz biliyorum
Ah Rainyy üzümlü kekim.40 yasinda biri yazdi konussam sizce yas farki var aslinda benim hoslandigim baska biri var zeki sosyal akli basinda biri ama bana bakmaz biliyorum
Çok fazla fark var ve ciddi bir şeylerde hissetmiyorsun.Sen bilirsin ama bence yüreğinin carpmadigina değerli zamanını harcama.40 yasinda biri yazdi konussam sizce yas farki var aslinda benim hoslandigim baska biri var zeki sosyal akli basinda biri ama bana bakmaz biliyorum
Çok sakıncalı uzak dur o kisiden13 yas var
27 yasinda biri ve 40 yasinda biri... ? İki cümle yanyana bile sacma duruyor ayriyeten hoslandigin biri var bunuda degerlendireyim diyon40 yasinda biri yazdi konussam sizce yas farki var aslinda benim hoslandigim baska biri var zeki sosyal akli basinda biri ama bana bakmaz biliyorum
Yok konusmicam vazgectimRainy beğenip geçme. Aklını başına al rainy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?