sorunuzu anlayamdimsen koca diğer konuda camda sen arkadaşa bakıyordu şimdi netten konuşuyorsunuz siz ?
cok haklisiniz birde ben esimin cok ustune dusuyorum ve nezaman kavga etsek arayan benim aramicam diyorum bir hafta gectigi halde dahale aramiyor onun inadini kimse bilemez cok pi inandi var bazen kendide diyor beni nasil katlaniyon ben boyle inat birini gormedim inat yuzundn cok kavga ediyoruzAh arkadaşım ah bu erkeklerin hepsi hem yapar, hemde zeytinyağı gibi üste çıkar.Bi de o kadar rahattılar ki , hiçbişey olmamış gibi gider yatarlar. Bunların genlerinde var rahatlık. Ben de deli oluyorum böyle durumlarda.
Sana yardım etmek isterim, ama benim de canım sıkkın.Bence sen yapman gerekeni yapmışsın, alttan aldım, o haksız olduğu halde diyosun.Ben de hep bunu yapıyodum, ama inan böyle yaptıkça kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıp, daha da havaya giriyolar.
Bence bırak arama, o seni arasın.Aradığında da uyuyodum, falan de. Sende ona, onun için üzülmediğini ve gayet rahat olduğunu hissettir. Görsün bakalım önemsiz biri yerine konulmak nasıl oluyomuş.
Bence biz kadınlar, çok fedakar oluyoruz, aman huzurumuz kaçmasın,aramız bozulmasın diye alttan aldıkça, onlar bizleri daha çok üzüp, yaralıyolar.
Asıl onların korkması gerekir, huzurun kaçmasından ama nerde...Biz kendi kıymetimizi bilmiyoruz ki, onlar niye bilsin...
diyorumki..... diğer konunuz var sizin şikayet ediyorsunuz kocam camdan güzel arkadaşıma bakıyor, şimdi diyorsanız o uzakta nette konuşuyosuruz ???
diyorumki..... diğer konunuz var sizin şikayet ediyorsunuz kocam camdan güzel arkadaşıma bakıyor, şimdi diyorsanız o uzakta nette konuşuyosuruz ???
Öncelikle kendinizi çok fazla üzmeyin sıkmayın bütün hastalıkların temeli budur..
Stres ve üzüntü.
İnşaallah konuşup uzlaşırsınız..Ne kadarlık evlisiniz bilemiyorum ama sanırım çok eski değil..
İlişkilerin sağlam olması İNANMAYA ve İNANDIRMAYA bağlıdır..
Eğer siz mutluluk güven ve huzur kokusunu kendinize sürmezseniz eşinize de bulaştıramazsınız..
Olayın detayını ve her noktasını bilemiyoruz çok etkilenmiş ve yıpranmışsınız..Eminim onun da kalbi acımıştır pişman olmuştur..
Düzelecektir inşallah..Koyvermeyin , kendinizi salmayın , umarım herşey yoluna girer..
inatlaşma ve gurur bütün ilişkilerde KAN kaybettiriyor ne yazık ki..
öncelikle karşı karşıya değil de Aynı Takımda olduğumuzu unutmamak gerekiyor her zaman..
Evlilik kutsiyeti derin bir mertebe..Beşer şaşar demişler..Bazı prensipler edinin ve birbirinizin hoşlanmadıığınız huylarını saptayın..bunları belirtin..
Mesela sular durulduğunda eşinizetatlı bir dille anlatın,tartıştığımız zaman telefonunu kapatman biilgisayarını kapatman hoşuma gitmiyor beni çok üzüyor değil..O da aynı şekilde size söylesin..
Yıkıcı değil yapıcı olalım daima..
En kısa zaman da barışırsınız umarım..
Sevgiler
heyy bi sanıye lütfen esdeli sen su anda türkiyede değilmisin????
hani balayı yüzünden sorun felan cıkmıstı esinin ailesiyle.geri dönmüştünüz türkiyeyeS
kafam cok karıstı şimdi o konuya bakacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?