merhaba arkadaşlar dün akşam milette güzel güzel dertlerine cevap verdim şimdi bana geldi benim öyle büyüyk derdim yok ama kafam karışık sadece yönlendirin istiyorum .. şimdi anlatayım..
Benim bi tane eltim var yeni dogum yaptı , bende bi sene önce dogum yaptım yani kızım 1 yaşında ama bu süre zarfında kaynımgil bebek görmeye gelmediler aslına bakarsanız ev görmeyede gelmediler ama neyse.. Dogumda aradıgında hayırlı olsun dedigini bile hatırlamıyorum ramazan bayramında kaynım tek başına akşam geldi ( kaynanamın evindeydik ) çocuk kıyafetiyle.. Bi elbise bi tulum 2 tanede çorap getirmiş usulen teşekkür ettim ..ne tasadüf ki karısının dogumuna 1 ay kala hediye getiriyor.. şimdi dedigim gibi dogum yaptı eşim diyo ki giderken kaynımın kızına hediye alalım diye bende istemiyorum onun kızıda 11 aylıkken götürmek istiyorum yani yaptıklarını yapmak sizce ne yapıyım ?
Onun yaptıkları gibi kızı 11 aylık ken mi götüreyim
yoksa büyüklük her zamanki gibi bende kalsın diyip alıp götüreyim mi??:44:
merhaba arkadaşlar dün akşam milette güzel güzel dertlerine cevap verdim şimdi bana geldi benim öyle büyüyk derdim yok ama kafam karışık sadece yönlendirin istiyorum .. şimdi anlatayım..
benim bi tane eltim var yeni dogum yaptı , bende bi sene önce dogum yaptım yani kızım 1 yaşında ama bu süre zarfında kaynımgil bebek görmeye gelmediler aslına bakarsanız ev görmeyede gelmediler ama neyse.. dogumda aradıgında hayırlı olsun dedigini bile hatırlamıyorum ramazan bayramında kaynım tek başına akşam geldi ( kaynanamın evindeydik ) çocuk kıyafetiyle.. bi elbise bi tulum 2 tanede çorap getirmiş usulen teşekkür ettim ..ne tasadüf ki karısının dogumuna 1 ay kala hediye getiriyor.. şimdi dedigim gibi dogum yaptı eşim diyo ki giderken kaynımın kızına hediye alalım diye bende istemiyorum onun kızıda 11 aylıkken götürmek istiyorum yani yaptıklarını yapmak sizce ne yapıyım ?
onun yaptıkları gibi kızı 11 aylık ken mi götüreyim
ben olsam ilk gün güzel bişiler alıp götürürdüm ki utansınlar.
Canım benim ne yap biliyor musun .
Bir elbise bir tulum iki çorap al götür .
biraz erken geldim normalde 11 aylıkken geliniyormuş ama dayanamadım hayırlı olsun de yarım saat otur çık gel .
Hediyeni al ve hayırlı olsuna git derim. Laf flnda vurma bence çünkü onlara laf edecek malzeme vermiş olursun.
Bırak onlar utansın.
aynı durumu yaşadım...
kızım doğduğunda arayıp hayırlı olsun bile demedi eltim(farklı şehirlerdeyiz)
6 ay sonra o da doğum yaptı
aramadım ama eşim onun eşiyle konuşurken
''abi gözünüzaydın,hayırlı olsun x'e de selam söyle''dedim
1ay sonra gittik memlekete ve hediyesini de götürdüm
o bana hiç bişey hediye etmedi
daha sonraki gidişlerimde de hep hediye götürdüm
o bana çok komik bi miktar para uzatıp''senin kızın bedenini bilemedim sen bişeyler al''dedi
kesinlikle kabul etmedim
yani demem o ki sen insanlığını yap hiç bişey kaybetmezsin
herkes kendi yaptığından sorumlu neticede
cnm her zaman zaten insanlıgımı yaptım inan bunu derken ne dmek istedigimi anla ama yoruldum yani evleneli 2 sene oldu ama.. bende gelinim ama ona yapıldıgı tölerans bana yapılmadı ama ben tölerans yapılacak bişi yapmadım..en azandan sen ayrı şehirdeymişsin teselli olur ama biz aynı şehirdeyiz onlar ilçedeler .. bide kaynım merkeze yakın oturmyosunuz ki diyip magna yaratıyor gelmek isteyen insan böle oluyor galiba
benim bi tane eltim var yeni dogum yaptı , bende bi sene önce dogum yaptım yani kızım 1 yaşında ama bu süre zarfında kaynımgil bebek görmeye gelmediler aslına bakarsanız ev görmeyede gelmediler ama neyse.. dogumda aradıgında hayırlı olsun dedigini bile hatırlamıyorum ramazan bayramında kaynım tek başına akşam geldi ( kaynanamın evindeydik ) çocuk kıyafetiyle.. bi elbise bi tulum 2 tanede çorap getirmiş usulen teşekkür ettim ..ne tasadüf ki karısının dogumuna 1 ay kala hediye getiriyor.. şimdi dedigim gibi dogum yaptı eşim diyo ki giderken kaynımın kızına hediye alalım diye bende istemiyorum onun kızıda 11 aylıkken götürmek istiyorum yani yaptıklarını yapmak sizce ne yapıyım ?
bu arada unutmuşum kıyafetlerin üzerinde fiyat etiketleride vardı
bu arada unutmuşum kıyafetlerin üzerinde fiyat etiketleride vardı
sende onlar senin bebeğine ne aldıysa sende aynısını al git.11 uzun bir süre bence büyüklük sende kalsın o kadar bekleme.sonuçta öylede böylede gideceksin..
bu ne yaa insan selam bile vermeyeceği insanlarla akraba oluyor ve çekmek zorunda kalıyor yaa var mıdır bir hikmeti bilemiyorum yaa sabır diyorum.
bence hiç oralı olma.getirdikleri şey hediye bile sayılmaz.o sana onu 11 aylıkken getiriyorsa sen ona bir şey götürme.değmez.onun anlayacağı dil o.
iyilik yapacaksan bir fakir çocuğa al alacağını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?