• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapayım

iyilik yap denize at/ eltinden kendini ayrı görüyorsa aynısını yapma, onun seviyesine düşme. o bebişin ne suçu. bir tulum çorap elinize yapışmaz. hem eşinin, hem ailesinin hem de (anlarlarsaa) onların gözünde de değerin artar. yap gitsin:ssz:

tabiki yapışamaz almak dert degil duygularımla hareketetmek var ya o kötü hiç ama hiç içimden gelmiyor gitmek bu hediye mevzusu için degl kendisi için evine gittim mi inanın yarım saat bana yarım gün gibi geliyor o kadar sıkılıp bunalyorum ..

aynen komşun olsa belki görüşmek zorunda bile kalmazsın ama akrab aolunca böle oluyor .. annenem ve annem de aynısını diyor bzi zamanında götürdük ilk ogluna seniin götürmene gerek yok diye ama ... aklım o kadar karışık ki anlatamammm :50:

keşke komşu arkadaş gibi birşey olsalar dimi.benim hep aklıma geliyor.restimi çeker görüşmezdim.ama bu öyle birşey ki eş var arada aile huzuru için eşinin mutluluğu için bağını koparamıyorsun.

keşke komşu arkadaş gibi birşey olsalar dimi.benim hep aklıma geliyor.restimi çeker görüşmezdim.ama bu öyle birşey ki eş var arada aile huzuru için eşinin mutluluğu için bağını koparamıyorsun.

evet haklsısın ama ben komşumdahi olsa böyle bir insanla anlaşabilecegimi zannetmiyorum her zaman beni dinlesinler hep ben göz önünde olayım baan iitifat etsinler diye düşünen insanlardan nefret edrimmm :47: hatta ölsünler onlarrr:41:

evet haklsısın ama ben komşumdahi olsa böyle bir insanla anlaşabilecegimi zannetmiyorum her zaman beni dinlesinler hep ben göz önünde olayım baan iitifat etsinler diye düşünen insanlardan nefret edrimmm :47: hatta ölsünler onlarrr:41:

benim tam öyle bir eltim var.10 yıldır görüşmüyorum.adam yerine bile koymuyorum.kuduruyor :)

valla bende görüşmüyorum kuduruyo mu ölüyor mu bilmiyorum..:1:

bence buraya konu açmaya bile değmez içinden gelmeden yapılan bir işin kimseye faydası yoktur ve ayrıca iyilik felan da değildir.senin içine dert olacak gereksiz bir şeydir.yok saymak onu ve çocuklarını en iyisi.iyilik nankör kişilere yapılmaz, kimsenin sevgisine takdirine ihtiyaç duymadan dogrularınla dimdik yaşamalısın

bence buraya konu açmaya bile değmez içinden gelmeden yapılan bir işin kimseye faydası yoktur ve ayrıca iyilik felan da değildir.senin içine dert olacak gereksiz bir şeydir.yok saymak onu ve çocuklarını en iyisi.iyilik nankör kişilere yapılmaz, kimsenin sevgisine takdirine ihtiyaç duymadan dogrularınla dimdik yaşamalısın

yorumunu çoookkk bgndm desem:29:

sana yapılmasını istemediğin birşeyi,sen de başkasına yapma derler..
sen de onun psikolojisini yaşadın falan diye de eklerler ama,ben de birşeyler yapmadan,yaptıklarının aslında yanlış olduğunu anlatmadan,ima etmeden yapamazdım!!
11 ay bekleme,bebeğine ne aldılarsa sen de aynılarını al ama içinden hayırlı olsun de ve mesafe koy,koru o mesafeyi..
unuttuğunu,yaptıklarının aslında ne manaya geldiğini ve senin bunu anladığını da bilsinler..

sana yapılmasını istemediğin birşeyi,sen de başkasına yapma derler..
sen de onun psikolojisini yaşadın falan diye de eklerler ama,ben de birşeyler yapmadan,yaptıklarının aslında yanlış olduğunu anlatmadan,ima etmeden yapamazdım!!
11 ay bekleme,bebeğine ne aldılarsa sen de aynılarını al ama içinden hayırlı olsun de ve mesafe koy,koru o mesafeyi..
unuttuğunu,yaptıklarının aslında ne manaya geldiğini ve senin bunu anladığını da bilsinler..

yaorumların çogu gitmem yönünde gidelim bakalım ve gerekeni yapalım anlarlar işallah :34:

benim tam öyle bir eltim var.10 yıldır görüşmüyorum.adam yerine bile koymuyorum.kuduruyor :)

benimde arkamdan dedikodu yapan bir eltim var ve bunu sinsice yapıyor.konuşmalarından anlıyorum hep farkına varmadan pot kırıyor kendini ele veriyor farkında değil :9: bayramda kv evinde göreceğim onu hiçte içimden gelmiyor onu görmek :19: .10 yıldır nasıl denk gelmediniz eltinizle.kv evinde karşılaşmadınızmı :53: biz illaki kv gittikmi karşılaşırız.

benimde arkamdan dedikodu yapan bir eltim var ve bunu sinsice yapıyor.konuşmalarından anlıyorum hep farkına varmadan pot kırıyor kendini ele veriyor farkında değil :9: bayramda kv evinde göreceğim onu hiçte içimden gelmiyor onu görmek :19: .10 yıldır nasıl denk gelmediniz eltinizle.kv evinde karşılaşmadınızmı :53: biz illaki kv gittikmi karşılaşırız.

KV ye de gitmiyoruz :)))))))))))))))

KV ye de gitmiyoruz :)))))))))))))))

hadi ya ne güzel :46: bende o günleri görebileceğim mi acaba.eşin ısrar etmiyormu gidelim diye.kv aramıyormu gelin diye.bizi on kere ararlar gelin diye.gerci çok sık gitmiyoruz ama yinede 20 günde bir gideriz.gitmezsek laf ederler. ayı geçse akrabalara ilan verirler gelmiyorlar diye sizin gibi 10 yıl gitmesek bizi dünyaya duyuyurlar. :1: kv,kp laf etmiyorlarmı merak ettim.evleriniz uzakmı

bu eltilr yok mu eltiler kaynanayıda geçerler...:52:

hadi ya ne güzel :46: bende o günleri görebileceğim mi acaba.eşin ısrar etmiyormu gidelim diye.kv aramıyormu gelin diye.bizi on kere ararlar gelin diye.gerci çok sık gitmiyoruz ama yinede 20 günde bir gideriz.gitmezsek laf ederler. ayı geçse akrabalara ilan verirler gelmiyorlar diye sizin gibi 10 yıl gitmesek bizi dünyaya duyuyurlar. :1: kv,kp laf etmiyorlarmı merak ettim.evleriniz uzakmı

biz uzağız biraz ondan çokça başka sebeplerden.çok uzun hikaye.burda anlatmaya değmez.KV ciğim kendini eltiye adadığı için biz de öyle gelme gitme olmaz lafı da olmaz.

bu eltilr yok mu eltiler kaynanayıda geçerler...:52:

benim eltim ilk gelin geldiği zamanlar bana tavırlıydı ve soğuktu.bende fazla yaklaşmadım.ama hissediyordum kv beni ona karşı dolduruyor benim dedikodumu yapıyorlar.sonra eşim hiç kardeşimi oturmaya çağırmadık çağıralımı dedi.e çağır dedim.baya dolmuşlar görümceme,eniştelerine ve kv me.anlattıkca anlattılar deşildiler.eltim kv seni benimle kıskandırmaya çalışıyor dedi.kv eltimi kullanıyormuş beni kıskandırmak için.kv evine gittiğim zaman kv beni hep dışlar hep eltimle konuşur afedersin bana kıçını döner.kv eltim yokken konuşur benimle ama o oldumu konuşmaz.eltimlede gidip gelmeye başlayınca kıskançlık yapmıştı kv eltime surat asmaya başladı kayınvalidem. bende eltimden uzaklaştım.şimdi eltimle aramız başa döndü.ben ona zarar gelemsin diye uzaklaştım bir oldular dedikodumu yapıyorlar yine.bayramda ikisinide göreceğim /COLOR]

Son düzenleme:
biz uzağız biraz ondan çokça başka sebeplerden.çok uzun hikaye.burda anlatmaya değmez.KV ciğim kendini eltiye adadığı için biz de öyle gelme gitme olmaz lafı da olmaz.

uzak olmanız iyi..benim kayınvalidede eltime adadı kendini.eltiden çok korkuyor benim kayınvalidemde korkak biride değildir kırmaktan, laf söylemekten çekinmez ama eltime gelince ağzını açamaz.bana söylediği lafların binde birini söylemedi ona.mutfaktayız insan ilk gelinine sormazmı kızım hangi yemeği yapsak diye benden 7 yaş küçük eltime hep sorar.insanların içinde benimle alay geçer eltimi över.

çok doğru diyorsun UTANMASI olan insanlar olsaydı zaten baştan bunu yapmazlardı,UTANMASINI bilmeyen kişilere NASIL UTANMA ÖĞRETİLECEK Kİ ????? bunlara vakit harcayıp kafa yoracağına ben derim ,git eşinle ve çocuğunla güzel vakit geçir

uzak olmanız iyi..benim kayınvalidede eltime adadı kendini.eltiden çok korkuyor benim kayınvalidemde korkak biride değildir kırmaktan, laf söylemekten çekinmez ama eltime gelince ağzını açamaz.bana söylediği lafların binde birini söylemedi ona.mutfaktayız insan ilk gelinine sormazmı kızım hangi yemeği yapsak diye benden 7 yaş küçük eltime hep sorar.insanların içinde benimle alay geçer eltimi över.

bpşver oz mn cnm Allaha havale et

Back
X