- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi pamukannesi
-
bir arkadas "hadi gittin diyelim gece bitince pişman olmayacak mısın?"demiş :O
neden pişman olsun. ahlaksızlık yapılan bir ortama mı gidiyor? utanç verici şeyler mi yaşayacakta pişman olsun.
rica ederim abartmayın. kendiniz içmiyor olabilirsiniz ama içen insanlara da saygınız olsun.sanki içki içilen ortam ahlak dışı pişmanlık duyulacak bir ortammış gibi davranmayın.
bazı insanlar içkili ortamları nasıl hayal ediyorlar?nasıl bir hayal güçleri var şaşıp kalıyorum
Az evvel bir hadisi şerif paylaştım. İçki içmek günah olduğu gibi içilen ortamda bulunmak da haramdir.O ortamda bulunup gece bittikten sonra işlenen gunaha pisman olmakta şaşacak ne var
o zaman evde otursun. sosyal hiçbir ortama katılmasın. malum hayal edince günaha girebileceği bir çok şey bulunabilir
Az evvel bir hadisi şerif paylaştım. İçki içmek günah olduğu gibi içilen ortamda bulunmak da haramdir.O ortamda bulunup gece bittikten sonra işlenen gunaha pisman olmakta şaşacak ne var
bence gitmeyin. çünkü sadece siz değil,orada içki içenlerde rahsatsız olacaklar içerken. siz içmiyorsunuz diye. rahat içemeyecekler.
ben onların rahatsızlarını farkettiğimde rahatsız olurum. yapıya göre değişir ttabii bu.Niye rahatsiz olsunlar canim, cemaat evinde onume raki koysalar icerim hic de rahatsiz olmam. Sen kendini sartlandirma, eglenmeye git baktin rahatsiz oluyorsun bir kola icer yeni evli cifti tebrik eder evdeki cocugu bahane eder erken ayrilirsiniz
arkadaşlar 2 hafta sonra çok yakın olduğum kuzenimin nikahı var..
nikah olduktan sonra, gençler eşleriyle beraber eğlenceye gidecekler..
gideriz falan dedik, yalnız bırakmayalım ama sonra öğrendim ki içkili bir mekanda olacakmış...
e tabi bizimkilerde içecekler...
ben kapalı biriyim.. gitmem uygun olmaz değil mi?
yengem kuzenim bir ısrar bir ısrar gelin diyolar..
siz içmezsiniz, falan diyolar ama benim içim rahat etmiyor..
sizce de abes olmaz mı benim orada bulunmam... :26:
kesinlikle gitme canım. başörtün bir sembol senin, uygun olmaz kesinlikle.
bir arkadas "hadi gittin diyelim gece bitince pişman olmayacak mısın?"demiş :O
neden pişman olsun. ahlaksızlık yapılan bir ortama mı gidiyor? utanç verici şeyler mi yaşayacakta pişman olsun.
rica ederim abartmayın. kendiniz içmiyor olabilirsiniz ama içen insanlara da saygınız olsun.sanki içki içilen ortam ahlak dışı pişmanlık duyulacak bir ortammış gibi davranmayın.
bazı insanlar içkili ortamları nasıl hayal ediyorlar?nasıl bir hayal güçleri var şaşıp kalıyorum
Ben söyledim onu.
Ne anlamda söylediğimi bilmeden yargılamayın lütfen.
Hanımefendinin soruş tarzından, yazdıklarından huzursuz olduğunu hissettim.
Eğer giderse "neden gittim ki yaa keşke gitmeseydim" gibisinden pişman olur mu diye sordum.
Ayrıca içkili ortamlar bana göre kötü yerler.
Hayal gücüyle alakası yok inanışla alakası var.
Hanımefendi kapalı olduğuna göre müslüman birisi ve içkili ortamlarda bulunmak müslümanlar için iyi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?