• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapayım?

pamukannesi

Göründüğün gibi değilsen,hiç görünme daha iyi...'
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
3.807
1.161
173
arkadaşlar 2 hafta sonra çok yakın olduğum kuzenimin nikahı var..
nikah olduktan sonra, gençler eşleriyle beraber eğlenceye gidecekler..
gideriz falan dedik, yalnız bırakmayalım ama sonra öğrendim ki içkili bir mekanda olacakmış...
e tabi bizimkilerde içecekler...
ben kapalı biriyim.. gitmem uygun olmaz değil mi?
yengem kuzenim bir ısrar bir ısrar gelin diyolar..
siz içmezsiniz, falan diyolar ama benim içim rahat etmiyor..
sizce de abes olmaz mı benim orada bulunmam... :26:

gideriz falan dedik, yalnız bırakmayalım ama sonra öğrendim ki içkili bir mekanda olacakmış...

canım bence öyle düşünme nasl sen içinlere saygı duyuyorsan onlarında sana saygı durması gerekiyor. bu sıradan ayarlanmış bir organızasyon değil. çok yakının olnan kuzenin en mutlu günü yanlız bırakma bence ben olsam giderdim. takma kafana boyle şeylere sen git kuzenini yanlız bırakma

Neden abes olsun ki onlar içki içecek diye siz içmek zorunda degilsiniz ki sonuçta karşınızdaki kişi yakın kuzeniniz abes oldugunu düşünseydi sizi davet etmezdi.

öyle mi düşünüyosunuz?
bu benim için ilk olacak.. yani öyle bir ortama girmem..
kendimi huzursuz hissederim diye korkuyorum...
bi de o ortamda tek ben kapalı olunca ne bileyim işte

Gitmeyin ablacım..
Ben içki içmiyorum siz içerken o ortamda bulunmak istemiyorum deyin kuzeninize..
Sizi tanıması lazımdı bugüne kadar çağırması tamam da ısrar niye?
Neyse karar sizin ama ben olsam gitmezdim abla..:ssz:

kendinizden, düşüncelerinizden taviz vermeyin. madem çok istiyorlar gitmenizi sizin de gidip rahat edeceğiniz bir mekan tercih etseymişler.

Şahsen ben olsam gitmezdim herkesin hassasiyeti olduğu konular vardır saygı duyarlar diye düşünüyorum

kendinizden, düşüncelerinizden taviz vermeyin. madem çok istiyorlar gitmenizi sizin de gidip rahat edeceğiniz bir mekan tercih etseymişler.

bende öyle düşünüyorum aslında...
ısrar etmeleri hoşuma gitmiyor açıkçası...
ama onlar için eğlence içkisiz olmaz.. yani görüşleri bu..

Ben olsam bende gitmem.
Abes kaçar yani.
Hem diyelim ki ısrar sonucu gittiniz, gece bittiğinde pişman olmayacak mısınız?

Bence olmaz, tesetturlu olmaniz ickili bir mekana giremezsiniz anlamina gelmiyor. Esimin kuzeni de tesetturlu ve alkol ne kendisi ne de esi kullaniyor. Fakat esimin diger kuzenleri alkol kullaniyorlar ve genelde eglencelerin bir cogu alkollu mekanlarda oluyor. Hepsine katiliyor, alkol almiyor fakat cok disa donuk bir insan oldugu icin, iclerinde en cok eglenen de o oluyor...

Bence bu sekilde tabular ile kendinizi kisitlamayin. Elbette ki herkes kendi sahsina munhasirdir - kendinizden taviz vermeyin, ama bu sizi herhangi bir ortamdan uzaklastiracagi anlamina gelmez... :34: Kaldi ki, anladigim kadari ile giderseniz kuzeniniz de cok memnun olacak, bence de onu boyle guzel bir gununde yalniz birakmayin... Eglenmenize bakin... :34:

Son düzenleme:
pamuk annesi ben kapalı değilim ama ben de alkol kullanmıyorum. ortama girebilirsin aslında tabi kendi düşüncem bu benim. alışık olmadığın için garip geliyor sana bu yaklaşım. en azından çok durmazsınız. hem sana da değişiklik olur bence.. herkes kendinden sorumlu boşver.

Neden abes olsun? Mekana gider meyve suyunuzu icer eğlenir dönersiniz. Benim bir cok arkadaşım ickili mekana giriyor. Kendilerini dağıtmıyorlar tabi ki, hanımefendi gibi oturup kalkıyorlar.

Kendinizi ötekileştirmeyin.

Ne alakası var niye uygun olmasın ben olsam giderdim içmek zorunda değilsiniz ki ayrıca eşinizle vs gidiyosunuz.

Ben gitmenizde bir sakınca görmüyorum.
Benim annem de kapalı bir kadındır..
Ama dışarıda yemeğe gittiğimiz de(hiç kırmamıştır bizi) biz eşimle rakı balık yaparken annem de balığını yer suyunu içer kalkarız.

Neden abes olsun? Mekana gider meyve suyunuzu icer eğlenir dönersiniz. Benim bir cok arkadaşım ickili mekana giriyor. Kendilerini dağıtmıyorlar tabi ki, hanımefendi gibi oturup kalkıyorlar.

Kendinizi ötekileştirmeyin.

cnm ötekileştirme değil de daha önce hiç ortama girmediğim için, yani açıkken bile nasıl olur diye düşünüyorum..
kendimi rahatsız hisseder miyim orada diye...

cnm ötekileştirme değil de daha önce hiç ortama girmediğim için, yani açıkken bile nasıl olur diye düşünüyorum..

pamuk annesi seni diğer konulardan tanıdığım için kendini ötekileştirmediğini düşünüyorum zaten..ve ortamı kaldırırsın..

Etmezsin. Smdi düşünüyorum da; elinde bira ortalarda dans etsen ohaa yaa inandığı gibi yasamıyor kadın diye kınardım ben (bana ne oluyorsa :1:) Ama efendi gibi bir köşede iceceğini icsen, dostlarınla eğlensen bana hic garip gelmez. Sana da gelmesin.

Şıkır şıkır giyin git, böyle günler güzeldir, anılar kalır insanın elinde.

Bence abes. Tabiki kendinizi dislamayin. Istediginiz yere gidebilirsiniz ama dedigim gibi bana abes kaciyor.

Back
X