Ne yapcam biliyorum?çıkmaza girdim sanirim

Bu olaylardan sonra soğudum hele herşeyi deseydi o küfürü etmeseydi
Aman diyim uzak dur SAYGI çok çok nadir bulunan EDEP se artık bulunamayacak kadar uzak olan bir durum. İnsanlar bu zamanda o yüzden geç evleniyor biraz da. Şahsen ben 25 yaşındayım tabi ki dört dörtlük istediğim gibi birini bulacağımın garantisini veremem ama karşımda labayi, ukala, ağzı bozuk, çapkın birine de tamam da demem ondan sonra aldatılıyorum şiddet görüyorum diyorlar. O yüzden hiç evlenmesem bile gerçekten koymaz sevgi aşk güzel şeyler elbette mutsuz bi hayat geçirmektense alırım bi kedi köpek onlarla yaşarım :) Çevremde o kadar mutsuz aile var ki başta kuzenlerim cidden üzülüyorum ve korkuyorum da davranış karakter çok önemli dikkatli ol :)

Bn ozmnkar kestirip attığım için denemek istedim saygı yok sizde
İşte sana göre değil, ama bak adam tek değil, sende normal değilsin. Temiz aile kızıyım diyen biri zaten uzak durur, denemez. Test etmez. Ben cinselliği evlendikten sonra yaşadım öncesinde bu tarz saçmalıklara hiç girmedim üstelik 21 yaşımda evlendim :)

konu sahıbı sımdı de soylenenlerı algılayamıyormus dogru anlayamıyormus gıbı yapıyor farkettınız mı
ne desek bambaska anlıyor ve enteresan cumleler kuruyor
''sen kım basa bela olmak ?'' gıbı cumleler kuruyor mesela
bunun sonu nereye varacak cok merak edıyorum

Beni tek suçlamadan konuşan sensin bnde uzaklastim

Sen beni suçlarken nasıl oluyor ne yazdıklarına bı bak once

Offf anlatamadik bir insanı tanımak kolay değil anlamak için gittim bu kırli olduğumu gostermez

haaa ben sımdı anladım soyledıgım hangı cumlenın dokundugunu
demek kııı dogru noktaya parmak basmısıımmm

madem hayat gorusune ters neden ısrarla devam edıyorsun dedım
cok dokundu bu sıze anladım sızı

var sız benı anlamak ?
belkı sızın gıbı konusursam anlasırız

Beni tek suçlamadan konuşan sensin bnde uzaklastim
Valla bana haksızlık yapıyorsun su an, çok kırıldım.
Ben sana uzak dur, bu adam sana göre değil demedim mi?
Adamı savunmuyorum ki. Senin adamı test etmen saçma, gulum benim.d hatanı da kabul etmiyorsun ama, biz böyle nasıl anlaşacağız seninle?

Burdakilerin yargılaması umrumda değil beni gerçekte tanımadığın için çokta tin

Kesinlikle, madem sana ters neden ısrarla devam ediyorsun?
Bunu diyince laf yiyoruz aaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…