Kimsenin kimseyi suçlamaya hakkı yok yorum fln yapmacumlelerınızı anlamaya calısırken zorlanıyorum sonradan turkce ogrenmıs gıbı konusuyorsunuz
Hımm, resmi olanı başkasına saklıyor heralde.Öpmesine bişey demiyorum evlilik te düşünmüyor iman nikahı fln dedi
benım saygımı sorgulayan kısı de sevgılısını kuytu koselere deneme amaclı goturen kısıBn ozmnkar kestirip attığım için denemek istedim saygı yok sizde
Aman diyim uzak dur SAYGI çok çok nadir bulunan EDEP se artık bulunamayacak kadar uzak olan bir durum. İnsanlar bu zamanda o yüzden geç evleniyor biraz da. Şahsen ben 25 yaşındayım tabi ki dört dörtlük istediğim gibi birini bulacağımın garantisini veremem ama karşımda labayi, ukala, ağzı bozuk, çapkın birine de tamam da demem ondan sonra aldatılıyorum şiddet görüyorum diyorlar. O yüzden hiç evlenmesem bile gerçekten koymaz sevgi aşk güzel şeyler elbette mutsuz bi hayat geçirmektense alırım bi kedi köpek onlarla yaşarım :) Çevremde o kadar mutsuz aile var ki başta kuzenlerim cidden üzülüyorum ve korkuyorum da davranış karakter çok önemli dikkatli ol :)Bu olaylardan sonra soğudum hele herşeyi deseydi o küfürü etmeseydi
İşte sana göre değil, ama bak adam tek değil, sende normal değilsin. Temiz aile kızıyım diyen biri zaten uzak durur, denemez. Test etmez. Ben cinselliği evlendikten sonra yaşadım öncesinde bu tarz saçmalıklara hiç girmedim üstelik 21 yaşımda evlendim :)Bn ozmnkar kestirip attığım için denemek istedim saygı yok sizde
3 yıl sevişip sonra nikahı kıydırdım bu aradaAhah ben çoktan kıydırdım nikahı
Beni tek suçlamadan konuşan sensin bnde uzaklastimAman diyim uzak dur SAYGI çok çok nadir bulunan EDEP se artık bulunamayacak kadar uzak olan bir durum. İnsanlar bu zamanda o yüzden geç evleniyor biraz da. Şahsen ben 25 yaşındayım tabi ki dört dörtlük istediğim gibi birini bulacağımın garantisini veremem ama karşımda labayi, ukala, ağzı bozuk, çapkın birine de tamam da demem ondan sonra aldatılıyorum şiddet görüyorum diyorlar. O yüzden hiç evlenmesem bile gerçekten koymaz sevgi aşk güzel şeyler elbette mutsuz bi hayat geçirmektense alırım bi kedi köpek onlarla yaşarım :) Çevremde o kadar mutsuz aile var ki başta kuzenlerim cidden üzülüyorum ve korkuyorum da davranış karakter çok önemli dikkatli ol :)
Sen beni suçlarken nasıl oluyor ne yazdıklarına bı bak oncekonu sahıbı sımdı de soylenenlerı algılayamıyormus dogru anlayamıyormus gıbı yapıyor farkettınız mı
ne desek bambaska anlıyor ve enteresan cumleler kuruyor
''sen kım basa bela olmak ?'' gıbı cumleler kuruyor mesela
bunun sonu nereye varacak cok merak edıyorum
sızı kım sucladı gosterır mısınız ?Beni tek suçlamadan konuşan sensin bnde uzaklastim
ay ben mıSen beni suçlarken nasıl oluyor ne yazdıklarına bı bak once
Offf anlatamadik bir insanı tanımak kolay değil anlamak için gittim bu kırli olduğumu gostermezİşte sana göre değil, ama bak adam tek değil, sende normal değilsin. Temiz aile kızıyım diyen biri zaten uzak durur, denemez. Test etmez. Ben cinselliği evlendikten sonra yaşadım öncesinde bu tarz saçmalıklara hiç girmedim üstelik 21 yaşımda evlendim :)
Suçlamıyor, doğru düzgün Türkçe kullan da anlayalım diyorSen beni suçlarken nasıl oluyor ne yazdıklarına bı bak once
Valla bana haksızlık yapıyorsun su an, çok kırıldım.Beni tek suçlamadan konuşan sensin bnde uzaklastim
İyi geceleray ben mı
ne dedım ayol
bakma sen her soyledıgımızı ne demek ıstedıgımızı cok ıyı anlıyorSuçlamıyor, doğru düzgün Türkçe kullan da anlayalım diyor
Burdakilerin yargılaması umrumda değil beni gerçekte tanımadığın için çokta tinhaaa ben sımdı anladım soyledıgım hangı cumlenın dokundugunu
demek kııı dogru noktaya parmak basmısıımmm
madem hayat gorusune ters neden ısrarla devam edıyorsun dedım
cok dokundu bu sıze anladım sızı
var sız benı anlamak ?
belkı sızın gıbı konusursam anlasırız
benım uykum yok sızın geldıyse ıyı geceler sıze.İyi geceler
Kesinlikle, madem sana ters neden ısrarla devam ediyorsun?haaa ben sımdı anladım soyledıgım hangı cumlenın dokundugunu
demek kııı dogru noktaya parmak basmısıımmm
madem hayat gorusune ters neden ısrarla devam edıyorsun dedım
cok dokundu bu sıze anladım sızı
var sız benı anlamak ?
belkı sızın gıbı konusursam anlasırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?