Bu bnm arkadaşin dükkanda çalışıyormus dükkana girdim ilk görüşte aşk denilen şey var ya bn onu beğendim oda beni begendiKız nasil aşık oldun hemen
Uzaklaş bence sana göre değil, bir aylık görüştüğün adama nasıl aşık oldun anlamadım. Adam da tanımadan etmeden hurra sevişelim kafasında, bırak yani.Şimdi böyle bişey isteyen yarın başımı belaya sokabilir ciddi düşünen biri olsa bu kelimeyi kullanmaz
Anlatamadım.belki düzelir diye şans verdim olmuyor isteYalnızca 1 ay görüşmüşler bi de, adamın niyeti belli yani. Uzaklaş diyoruz seviyorum diyor.
Basım belaya girecek devam edersemUzaklaş bence sana göre değil, bir aylık görüştüğün adama nasıl aşık oldun anlamadım. Adam da tanımadan etmeden hurra sevişelim kafasında, bırak yani.
Helal olsun ben aylarca minik bir hoşlantı duydum sadece aşka gelene kadaaaaarBu bnm arkadaşin dükkanda çalışıyormus dükkana girdim ilk görüşte aşk denilen şey var ya bn onu beğendim oda beni begendi
Ya valla şu söylediğimi eleştirenler olacak ama bu cinayetlerde bile maalesef kadınlarımızın payı var. Adam kıza sövüyor bağırıyor iteliyor aşığım diyor lan ağzına sıçacak evlenince haberin yok. Zaten başta niyetlerini belli ediyorlar eskiden belli etmezler profesyonel bi şekilde gizlerlerdi kızlar da anlamaz öyle üzülürdü şimdi her şey apaçık ortada seviyorum diyor. Benim arkadaşım bi gün lisedeyken çocuk bunu duvara yapıştırdı bağırıp hırpaladı kıza bakıyorum gülüyor hala e oha ama cidden kadınlarımızın en büyük hatası bu bana göre zaten böyle bi noktada aşk mı kalır ya ben soğur tiksinirimYalnızca 1 ay görüşmüşler bi de, adamın niyeti belli yani. Uzaklaş diyoruz seviyorum diyor.
Biz sonra o Nisan atmış bnde attım tekrar biraraya geldik bnm icimde ukte kalmıştı bn biraktim o geldi ama bu işten bn zarar gorucemHelal olsun ben aylarca minik bir hoşlantı duydum sadece aşka gelene kadaaaaar
Adam hoşlanmış olabilir demiş, 1 ay görüşmüşsünüz, bakmış onluk değilsiniz, yol almış. Siz amma takıntı yapmışsınız adama, 4 yılda hiç mi başkası çıkmadı, son umudunuz gibi tutunuyorsunuz. Adamın yerinde olsam parmağımın ucuyla bile dokunmam size, başa bela olursunuz sizBu bnm arkadaşin dükkanda çalışıyormus dükkana girdim ilk görüşte aşk denilen şey var ya bn onu beğendim oda beni begendi
Bu olaylardan sonra soğudum hele herşeyi deseydi o küfürü etmeseydiYa valla şu söylediğimi eleştirenler olacak ama bu cinayetlerde bile maalesef kadınlarımızın payı var. Adam kıza sövüyor bağırıyor iteliyor aşığım diyor lan ağzına sıçacak evlenince haberin yok. Zaten başta niyetlerini belli ediyorlar eskiden belli etmezler profesyonel bi şekilde gizlerlerdi kızlar da anlamaz öyle üzülürdü şimdi her şey apaçık ortada seviyorum diyor. Benim arkadaşım bi gün lisedeyken çocuk bunu duvara yapıştırdı bağırıp hırpaladı kıza bakıyorum gülüyor hala e oha ama cidden kadınlarımızın en büyük hatası bu bana göre zaten böyle bi noktada aşk mı kalır ya ben soğur tiksinirim
Başa bela olacak ne yapmışım Nisan attim bndeAdam hoşlanmış olabilir demiş, 1 ay görüşmüşsünüz, bakmış onluk değilsiniz, yol almış. Siz amma takıntı yapmışsınız adama, 4 yılda hiç mi başkası çıkmadı, son umudunuz gibi tutunuyorsunuz. Adamın yerinde olsam parmağımın ucuyla bile dokunmam size, başa bela olursunuz siz
Nişan atmış o süreçte ama 1 ay görüştüğü adamı unutamamışAdam hoşlanmış olabilir demiş, 1 ay görüşmüşsünüz, bakmış onluk değilsiniz, yol almış. Siz amma takıntı yapmışsınız adama, 4 yılda hiç mi başkası çıkmadı, son umudunuz gibi tutunuyorsunuz. Adamın yerinde olsam parmağımın ucuyla bile dokunmam size, başa bela olursunuz siz
Oda beni unutamadı defalarca yazdı banaNişan atmış o süreçte ama 1 ay görüştüğü adamı unutamamış
Adam yanağınızdan öpse '' Namusumu kirlettiiiiğğn, evleneceksin benimleğğğ. '' diye tepinirsiniz. Zaten amaç o, adama nikahı bastırmak.Başa bela olacak ne yapmışım Nisan attim bnde
Uzaklaş bence sana göre değil, bir aylık görüştüğün adama nasıl aşık oldun anlamadım. Adam da tanımadan etmeden hurra sevişelim kafasında, bırak yani.
Sen kimin başına bela olacak acabaAdam hoşlanmış olabilir demiş, 1 ay görüşmüşsünüz, bakmış onluk değilsiniz, yol almış. Siz amma takıntı yapmışsınız adama, 4 yılda hiç mi başkası çıkmadı, son umudunuz gibi tutunuyorsunuz. Adamın yerinde olsam parmağımın ucuyla bile dokunmam size, başa bela olursunuz siz
sevıyorum unutamıyorum dedıgınız ılıskı bu mu4 yıl değil bir ay görüştük ayrıldık üstünden 4 yıl geçti tanımıyorum
Öpmesine bişey demiyorum evlilik te düşünmüyor iman nikahı fln dediAdam yanağınızdan öpse '' Namusumu kirlettiiiiğğn, evleneceksin benimleğğğ. '' diye tepinirsiniz. Zaten amaç o, adama nikahı bastırmak.
cumlelerınızı anlamaya calısırken zorlanıyorum sonradan turkce ogrenmıs gıbı konusuyorsunuzSen kimin başına bela olacak acaba
Bn ozmnkar kestirip attığım için denemek istedim saygı yok sizdesevıyorum unutamıyorum dedıgınız ılıskı bu mu
bır uzmana gıdıp destek alın ıstersenız .
Ahah ben çoktan kıydırdım nikahıKatibin Ruhu kız sen evli değil miydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?