Ne yapcam biliyorum?çıkmaza girdim sanirim

Şimdi böyle bişey isteyen yarın başımı belaya sokabilir ciddi düşünen biri olsa bu kelimeyi kullanmaz
Uzaklaş bence sana göre değil, bir aylık görüştüğün adama nasıl aşık oldun anlamadım. Adam da tanımadan etmeden hurra sevişelim kafasında, bırak yani.

Uzaklaş bence sana göre değil, bir aylık görüştüğün adama nasıl aşık oldun anlamadım. Adam da tanımadan etmeden hurra sevişelim kafasında, bırak yani.
Basım belaya girecek devam edersem

Bu bnm arkadaşin dükkanda çalışıyormus dükkana girdim ilk görüşte aşk denilen şey var ya bn onu beğendim oda beni begendi
Helal olsun ben aylarca minik bir hoşlantı duydum sadece aşka gelene kadaaaaar

Yalnızca 1 ay görüşmüşler bi de, adamın niyeti belli yani. Uzaklaş diyoruz seviyorum diyor.
Ya valla şu söylediğimi eleştirenler olacak ama bu cinayetlerde bile maalesef kadınlarımızın payı var. Adam kıza sövüyor bağırıyor iteliyor aşığım diyor lan ağzına sıçacak evlenince haberin yok. Zaten başta niyetlerini belli ediyorlar eskiden belli etmezler profesyonel bi şekilde gizlerlerdi kızlar da anlamaz öyle üzülürdü şimdi her şey apaçık ortada seviyorum diyor. Benim arkadaşım bi gün lisedeyken çocuk bunu duvara yapıştırdı bağırıp hırpaladı kıza bakıyorum gülüyor hala e oha ama cidden kadınlarımızın en büyük hatası bu bana göre zaten böyle bi noktada aşk mı kalır ya ben soğur tiksinirim

Helal olsun ben aylarca minik bir hoşlantı duydum sadece aşka gelene kadaaaaar
Biz sonra o Nisan atmış bnde attım tekrar biraraya geldik bnm icimde ukte kalmıştı bn biraktim o geldi ama bu işten bn zarar gorucem

Bu bnm arkadaşin dükkanda çalışıyormus dükkana girdim ilk görüşte aşk denilen şey var ya bn onu beğendim oda beni begendi
Adam hoşlanmış olabilir demiş, 1 ay görüşmüşsünüz, bakmış onluk değilsiniz, yol almış. Siz amma takıntı yapmışsınız adama, 4 yılda hiç mi başkası çıkmadı, son umudunuz gibi tutunuyorsunuz. Adamın yerinde olsam parmağımın ucuyla bile dokunmam size, başa bela olursunuz siz

Bu olaylardan sonra soğudum hele herşeyi deseydi o küfürü etmeseydi

Başa bela olacak ne yapmışım Nisan attim bnde

Nişan atmış o süreçte ama 1 ay görüştüğü adamı unutamamış

Sen kimin başına bela olacak acaba

Adam yanağınızdan öpse '' Namusumu kirlettiiiiğğn, evleneceksin benimleğğğ. '' diye tepinirsiniz. Zaten amaç o, adama nikahı bastırmak.
Öpmesine bişey demiyorum evlilik te düşünmüyor iman nikahı fln dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…