Yazıyorum. İşte Türkçe yi güzel konusanla Muattap ol oldu mu iyi gecelerbakma sen her soyledıgımızı ne demek ıstedıgımızı cok ıyı anlıyor
Valla sen var beni anlamamak.Offf anlatamadik bir insanı tanımak kolay değil anlamak için gittim bu kırli olduğumu gostermez
Muattapim değilsinbenım uykum yok sızın geldıyse ıyı geceler sıze.
Biz kotuyuz sen güzel olanla konuş oldu mu iyi geceler diliyorumSuçlamıyor, doğru düzgün Türkçe kullan da anlayalım diyor
hah tamam bu ıste dedıgım gıbı cıktı :)Burdakilerin yargılaması umrumda değil beni gerçekte tanımadığın için çokta tin
Seviyordum icimdede biseyler kaldı belki mutlu olurum dedim medet umdum olmuyor iste hala soruyorsunKesinlikle, madem sana ters neden ısrarla devam ediyorsun?
Bunu diyince laf yiyoruz aaa.
Nisan attım babamı kaybettim zaten herşey değiştiSiz 4 yıldır niye evlenmediniz
Alnim ak benim kendimi ispatlamaya ihtiyacim yokbenım saygımı sorgulayan kısı de sevgılısını kuytu koselere deneme amaclı goturen kısı
tamam pekı
Muattapim değilsin
Biz kotuyuz sen güzel olanla konuş oldu mu iyi geceler diliyorum
Bittiyse bize niye sordun ki o zaman?Seviyordum icimdede biseyler kaldı belki mutlu olurum dedim medet umdum olmuyor iste hala soruyorsun
Seviyordum medet umdum beklentiye girdim demekki yanlış kişide aradimhah tamam bu ıste dedıgım gıbı cıktı :)
aslını ıstersenız sadece sızı anlamak ılıskıye neden devam ettıgınızı ogrenmek ıcın sormustum
ama sız bambaska anlamıssınız
cunku sızın aklınızdan gecen sey o
halıyle sız ona yordunuz
sadece anlamak ıcın sordugum soruya tepkınızde nıyetınızı ortaya cıkardım bu canınızı sıktı sızın
burada bız bızeyız yahı rahat olun
o kadar komık kı yargılandıgınızı dusunmenız
bıze ne yahu hayatınızdan :)
sız konu yazarsınız bız dogru yorumlamak ıcın sorular sorarız sırf o yuzden soruyoruz sakin olunuz sakin
İnsani zivanadan çıkartıp sonra neden demeboyle nabız yoklayan konular acıp konunun gıdısatına gore(yorum yapan uyelerın sordukları nokta atısı sorulara gore ) bır anda dıl degıstıren ,anlamamazlıga vuran sonra atısmaya en son bedduaya donen ve kapanan konular
nerede gorsem tanırım bu konuda o konulardan
ozellıkle yorumları carpıtmanızdan bellı :)
1 ay gorustugu adama delı dıvane asıkmısKesinlikle, madem sana ters neden ısrarla devam ediyorsun?
Bunu diyince laf yiyoruz aaa.
Kendimi kötü hissediyorum ama insan duygusundan anlayan yokBittiyse bize niye sordun ki o zaman?
Ne dedin ben de merak ettimay ben mı
ne dedım ayol
Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu .. gibi olmuş buBn adama kule cevirmedim beni görünce bişey olmasa da Adama biseyler oluyor azitiyor
Divane değilim içimde ukte k1 ay gorustugu adama delı dıvane asıkmıs
İçimde ukte kaldi1 ay gorustugu adama delı dıvane asıkmıs
madem sana ters hayat gorusuNe dedin ben de merak ettim
Kötü hissetme işte, yol ver gitsin. Bu aşk değil ayrıca bence boşluktasın aşık olduğunu sanıyorsunKendimi kötü hissediyorum ama insan duygusundan anlayan yok
tamam hala kaldı mı ukte ?Divane değilim içimde ukte k
İçimde ukte kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?