Ne yapcam biliyorum?çıkmaza girdim sanirim

Düğün gününe kadar oyalayabileceğini sanıyorsa demek. Böyle yapınca adam sevişmek için babasından isteyecek de sanmış olabilir. Ahah, deliriyorum.
Çok zıtlar birbirlerine.
Erkeğe normal kadına anormal gelen bir durum.
Ben de evlilik öncesi yaşamadım ama konu sahibi gibi deneme amaçlı adamı köşelere sıkıştırmadım, temiz aile kızıyım diyip bunları yapmak da ne bileyim yani

Bu senin hayatın kimseyi ilgilendirmez canım.. ama bu adamın değer vermediği kesin böyle biriyle olmaman daha hayırlı bence
Aynen defalarca konuştuğuma pişman etti ozmn gelip niye yazıyor neden şans istiyor bnden

Seviyorum onu unutamadım ama büyük bir pişmanlık mi bunu iyi anladım
Kardaşım o zaman şans verme uzaklaş
Ben de evlendikten sonra yaşadım, yaşam tarzıma öylesi uygun, ama senin gibi milleti küle çevirip kıçımı dönmedim yani, çok tuhafsın.

Off olayı cozemedik bn test amaçlı gittim ne yapacak diye olay bu çok mrkli değilim bnde temiz aile numarası yok ne dusundugun umrumda değil

Ben de evlendikten sonra yaşadım, yaşam tarzıma öylesi uygun, ama senin gibi milleti küle çevirip kıçımı dönmedim yani, çok tuhafsın.
Bn adama kule cevirmedim beni görünce bişey olmasa da Adama biseyler oluyor azitiyor

Hırs yapmış. Adam da hırs yapmış ama napcaz? Sevişmeden salmayacak adam, konu sahibi de yüzüğü kapmadan. Kim kazanacak, ben adam diyorum?

Off olayı cozemedik bn test amaçlı gittim ne yapacak diye olay bu çok mrkli değilim bnde temiz aile numarası yok ne dusundugun umrumda değil
Kardeşim test amaçlı ne alaka yahu saçmalıyorsun gerçekten 30 yaşında kadınsın. 4 yıldır tanıyorsun bu adamı, hala nasıl bir kafa yapısı olduğunu. Kafa yapılarınız ve yaşam tarzlarınızın uyuşmadığını anlamadın mı?

Sorman hata ama yine de cevaplayayım adam art niyetli kız arkadaşına her zaman cinsel açıdan bakan biri bunu hissetsen istesen bile öyle pat diye dile getirilmez edep saygı diye bi şey var her iki taraf isterse bu zaten zamanla olur. Bu konular kişiden kişiye değişiyor ama şahsen ben benimle bu kadar rahat konuşan benim endişelendiğimi ve istemediğimi bildiği halde cinsellik konusunu açıp bana rahatsızlık veren birine yol veririm daha başında böyle olan ilerisinde ohooo neler söyler neler çektirir ki küfür etmiş daha bismillah yani :)

4 yıl değil bir ay görüştük ayrıldık üstünden 4 yıl geçti tanımıyorum

Şimdi böyle bişey isteyen yarın başımı belaya sokabilir ciddi düşünen biri olsa bu kelimeyi kullanmaz

Yalnızca 1 ay görüşmüşler bi de, adamın niyeti belli yani. Uzaklaş diyoruz seviyorum diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…