Çok zıtlar birbirlerine.Düğün gününe kadar oyalayabileceğini sanıyorsa demek.Böyle yapınca adam sevişmek için babasından isteyecek de sanmış olabilir. Ahah, deliriyorum.
Aynen defalarca konuştuğuma pişman etti ozmn gelip niye yazıyor neden şans istiyor bndenBu senin hayatın kimseyi ilgilendirmez canım.. ama bu adamın değer vermediği kesin böyle biriyle olmaman daha hayırlı bence
Kardaşım o zaman şans verme uzaklaşSeviyorum onu unutamadım ama büyük bir pişmanlık mi bunu iyi anladım
Sende ona küfür edeydinAdam senle ciddiyim diyo dedikleri olmadı diye küfür etti
Off olayı cozemedik bn test amaçlı gittim ne yapacak diye olay bu çok mrkli değilim bnde temiz aile numarası yok ne dusundugun umrumda değilÇok zıtlar birbirlerine.
Erkeğe normal kadına anormal gelen bir durum.
Ben de evlilik öncesi yaşamadım ama konu sahibi gibi deneme amaçlı adamı köşelere sıkıştırmadım, temiz aile kızıyım diyip bunları yapmak da ne bileyim yani
AQSende ona küfür edeydin
Şansını deniyor bu defa olur belki diye.. sizi elde edemediği için ne yapcagını bilemiyorAynen defalarca konuştuğuma pişman etti ozmn gelip niye yazıyor neden şans istiyor bnden
Bn adama kule cevirmedim beni görünce bişey olmasa da Adama biseyler oluyor azitiyorKardaşım o zaman şans verme uzaklaş
Ben de evlendikten sonra yaşadım, yaşam tarzıma öylesi uygun, ama senin gibi milleti küle çevirip kıçımı dönmedim yani, çok tuhafsın.
Böyle birinin ciddi olduğuna inanmıyorum onun seviyesine asla dusmem
Hırs yapmış. Adam da hırs yapmış ama napcaz?Kardaşım o zaman şans verme uzaklaş
Ben de evlendikten sonra yaşadım, yaşam tarzıma öylesi uygun, ama senin gibi milleti küle çevirip kıçımı dönmedim yani, çok tuhafsın.
Kardeşim test amaçlı ne alaka yahu saçmalıyorsun gerçektenOff olayı cozemedik bn test amaçlı gittim ne yapacak diye olay bu çok mrkli değilim bnde temiz aile numarası yok ne dusundugun umrumda değil
Sorman hata ama yine de cevaplayayım adam art niyetli kız arkadaşına her zaman cinsel açıdan bakan biri bunu hissetsen istesen bile öyle pat diye dile getirilmez edep saygı diye bi şey var her iki taraf isterse bu zaten zamanla olur. Bu konular kişiden kişiye değişiyor ama şahsen ben benimle bu kadar rahat konuşan benim endişelendiğimi ve istemediğimi bildiği halde cinsellik konusunu açıp bana rahatsızlık veren birine yol veririm daha başında böyle olan ilerisinde ohooo neler söyler neler çektirir ki küfür etmiş daha bismillah yani :)Arkadaşlar ben geçmişteki eski sevgilime tekrar şans verdim.bir aydır konuşuyoruz.bu çocuğun niyetini anlayamadim.cafede oturalım ama ayda bir başbaşa kalalım .sakın buyere gidelim sana sarılmak istiyorum dedim.bnde yanlız kalmadan bir insanı taniyamam dedim.test amaçlı gittim.yemek yedik .parka gittik oturdum.bana sarıldı öptü.dediki şana saygım var.ilerisi zaten olmaz.ben eski nişanlımi bile bu kadar istemedim dedi.eve gelince biz yetişkin insanız ilerisi olursa bile aramızda halederiz demiş ben sok oldum.beni sevdiğini ve biseyler yaşamak istediğini söyledi.insllah dayanırım dedi.beni bnce cinsel yönden bakıyor.soruncada tersini iddia ediyor.ciddi olduğunu söyluyur ama ciddi degil gibi bnde basbasa kalınca basım belaya girer diye düşünüyorum.gitmek istemediğimi söyledim.sn kötu hissediyorssn gitmeyiz diyemiyor.en sonunda bana küfürlu bişey yazdı.bnde konuşmayı kestim.seven adam böyle konuşur mu.bnce psikolojisi bozuk sarilmada ve opmede bişey yok bnce ama ilerisini normal karsiliyor bana göre ters bu adam hakkında ne düşünüyorsunuz
4 yıl değil bir ay görüştük ayrıldık üstünden 4 yıl geçti tanımıyorumKardeşim test amaçlı ne alaka yahu saçmalıyorsun gerçekten30 yaşında kadınsın. 4 yıldır tanıyorsun bu adamı, hala nasıl bir kafa yapısı olduğunu. Kafa yapılarınız ve yaşam tarzlarınızın uyuşmadığını anlamadın mı?
Kız nasil aşık oldun hemen4 yıl değil bir ay görüştük ayrıldık üstünden 4 yıl geçti tanımıyorum
Ne yapacağı çok belliymiş zaten amaOff olayı cozemedik bn test amaçlı gittim ne yapacak diye olay bu çok mrkli değilim bnde temiz aile numarası yok ne dusundugun umrumda değil
Şimdi böyle bişey isteyen yarın başımı belaya sokabilir ciddi düşünen biri olsa bu kelimeyi kullanmazSorman hata ama yine de cevaplayayım adam art niyetli kız arkadaşına her zaman cinsel açıdan bakan biri bunu hissetsen istesen bile öyle pat diye dile getirilmez edep saygı diye bi şey var her iki taraf isterse bu zaten zamanla olur. Bu konular kişiden kişiye değişiyor ama şahsen ben benimle bu kadar rahat konuşan benim endişelendiğimi ve istemediğimi bildiği halde cinsellik konusunu açıp bana rahatsızlık veren birine yol veririm daha başında böyle olan ilerisinde ohooo neler söyler neler çektirir ki küfür etmiş daha bismillah yani :)
Yalnızca 1 ay görüşmüşler bi de, adamın niyeti belli yani. Uzaklaş diyoruz seviyorum diyor.Sorman hata ama yine de cevaplayayım adam art niyetli kız arkadaşına her zaman cinsel açıdan bakan biri bunu hissetsen istesen bile öyle pat diye dile getirilmez edep saygı diye bi şey var her iki taraf isterse bu zaten zamanla olur. Bu konular kişiden kişiye değişiyor ama şahsen ben benimle bu kadar rahat konuşan benim endişelendiğimi ve istemediğimi bildiği halde cinsellik konusunu açıp bana rahatsızlık veren birine yol veririm daha başında böyle olan ilerisinde ohooo neler söyler neler çektirir ki küfür etmiş daha bismillah yani :)
O 4 yılda neler görmüştür o4 yıl değil bir ay görüştük ayrıldık üstünden 4 yıl geçti tanımıyorum
Görür sevmeyiYalnızca 1 ay görüşmüşler bi de, adamın niyeti belli yani. Uzaklaş diyoruz seviyorum diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?