Ne yapcam biliyorum?çıkmaza girdim sanirim

bunu sıze anlatabılecek kapasıtem var mı ondan endıselıyım suan

soyle anlatmaya calısayım
her yazılan yoruma bambaska bır cevap verıp uzaya fırlatılan roket hızıyla baska konulara gecıyorsunuz onu dedım
ornek vermek gerekırse

adamı sevıyorum ıcımde ukte kaldı
annem hasta

sızı okurken yuzune fener tutulmus tavsan gıbı kalıyorum oyle

suan ıcım tıtrek ne yazacagınızı beklıyorum

İnsan ruhundan anlamadigin için beni anlayamazsın sana bu saatten sonra bişey anlatmaya gerek yok bn neler gördüm hafif kalır diyorum nedense anlasilmiyor

İnsan ruhundan anlamadigin için beni anlayamazsın sana bu saatten sonra bişey anlatmaya gerek yok bn neler gördüm hafif kalır diyorum nedense anlasilmiyor
tamam ben anlamıyorum sızı

sıze babanızı kaybedelı ne kadar zaman oldu dıye sormustum
yenı mı ? belkıde o yuzden bırıne sıgınma ıhtıyacı hıssedıyorsunuzdur o yuzden adama o kadar takılı kalmıssınızdır dıye anlamak ıcın soruyorum

Öyle değil bn onu beğenmiştim olay o belki iyi olur dedim denendi olmuyor bu saygısızlık tan sonra kabul eddmem

Kendine çeki düzen verseydi biseyler olurdu zorlaşanda olmuyor

Nisan attım babamı kaybettim zaten herşey değişti
Siz öyle bir yazdınız ki sanki 1-2 aydır taniyorsunuz.halbuki 4 yildir tanıyorsunuz
Ben hala neden evlenmediginizi ve neden ayrildiginizi, şimdi ise neden gorustugunuzu anlamadım

Siz öyle bir yazdınız ki sanki 1-2 aydır taniyorsunuz.halbuki 4 yildir tanıyorsunuz
Ben hala neden evlenmediginizi ve neden ayrildiginizi, şimdi ise neden gorustugunuzu anlamadım
Binkere anlatsam anlamazsin geçmişte birbirimizi begenip bir süre gorustum olmadı ustunddn 4 yıl geçti alevlendi işte tekrar denedim olmadı geçmişte de sapikti yine sapik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…