Erken öğrenmiş oldunuz sevinmeniz lazım.Basım belaya gircekti onunda küfürlü konuşması herşeyi bitirdi
İmam nikahı kıyacakmış ya işte, ondan yazıyorOnu neden unutamıyorum oda beni neden unutamayip yazıyor
Bnm daha önemli sorunlarım var babam yok annem rahatsizErken öğrenmiş oldunuz sevinmeniz lazım.
gecmıs olsunBnm daha önemli sorunlarım var babam yok annem rahatsiz
Maydanoz lar guzeldibir ara bende bahcelerde maydanoz bu ne bıcım lacıvert gel bıze bazı bazı dedım
oyle yorumlar yazdı gercekten
En önemli sorunum babam yok onun acısı hiç bitmiyorbaska sorun var mı konu sahıbı konusalım cozelım ? adamı gerıde bıraktıgınıza gore
Ben neler yaşadım babamı kaybettim onun yokluğu koymazgecmıs olsun
yazılan yorumlara cok alakalı ve konulara cok guclu gırısler yapıyorsunuz
Maydanoz lar guzeldi
En önemli sorunum babam yok onun acısı hiç bitmiyor
basınız sagolsun babanızı kaybedelı ne kadar zaman olduBen neler yaşadım babamı kaybettim onun yokluğu koymaz
Güçlü derkengecmıs olsun
Allah rahmet eylesin.Bnm daha önemli sorunlarım var babam yok annem rahatsiz
Güç derkengecmıs olsun
Amin inşallah o yüzden onun yokluğu koymazAllah rahmet eylesin.
Anneniz inşallah şifasını bulur.
bunu sıze anlatabılecek kapasıtem var mı ondan endıselıyım suanGüçlü derken
İnsan ruhundan anlamadigin için beni anlayamazsın sana bu saatten sonra bişey anlatmaya gerek yok bn neler gördüm hafif kalır diyorum nedense anlasilmiyorbunu sıze anlatabılecek kapasıtem var mı ondan endıselıyım suan
soyle anlatmaya calısayım
her yazılan yoruma bambaska bır cevap verıp uzaya fırlatılan roket hızıyla baska konulara gecıyorsunuz onu dedım
ornek vermek gerekırse
adamı sevıyorum ıcımde ukte kaldı
annem hasta
sızı okurken yuzune fener tutulmus tavsan gıbı kalıyorum oyle
suan ıcım tıtrek ne yazacagınızı beklıyorum
tamam ben anlamıyorum sızıİnsan ruhundan anlamadigin için beni anlayamazsın sana bu saatten sonra bişey anlatmaya gerek yok bn neler gördüm hafif kalır diyorum nedense anlasilmiyor
Öyle değil bn onu beğenmiştim olay o belki iyi olur dedim denendi olmuyor bu saygısızlık tan sonra kabul eddmemtamam ben anlamıyorum sızı
sıze babanızı kaybedelı ne kadar zaman oldu dıye sormustum
yenı mı ? belkıde o yuzden bırıne sıgınma ıhtıyacı hıssedıyorsunuzdur o yuzden adama o kadar takılı kalmıssınızdır dıye anlamak ıcın soruyorum
Kendine çeki düzen verseydi biseyler olurdu zorlaşanda olmuyortamam ben anlamıyorum sızı
sıze babanızı kaybedelı ne kadar zaman oldu dıye sormustum
yenı mı ? belkıde o yuzden bırıne sıgınma ıhtıyacı hıssedıyorsunuzdur o yuzden adama o kadar takılı kalmıssınızdır dıye anlamak ıcın soruyorum
Siz öyle bir yazdınız ki sanki 1-2 aydır taniyorsunuz.halbuki 4 yildir tanıyorsunuzNisan attım babamı kaybettim zaten herşey değişti
Siz öyle bir yazdınız ki sanki 1-2 aydır taniyorsunuz.halbuki 4 yildir tanıyorsunuz
Ben hala neden evlenmediginizi ve neden ayrildiginizi, şimdi ise neden gorustugunuzu anlamadım
[/QUOT4 yıldir tanicak kadar bilmiyorum ozmnda sorunlar oldu ayrildim şimdide ilerisini yasamak istiyor bn istemedim diye küfür etti bnde biraktim
Verdim seviyorum diye hayatımı mafedememAdamın amacı belli .yol ver gitsin
Binkere anlatsam anlamazsin geçmişte birbirimizi begenip bir süre gorustum olmadı ustunddn 4 yıl geçti alevlendi işte tekrar denedim olmadı geçmişte de sapikti yine sapikSiz öyle bir yazdınız ki sanki 1-2 aydır taniyorsunuz.halbuki 4 yildir tanıyorsunuz
Ben hala neden evlenmediginizi ve neden ayrildiginizi, şimdi ise neden gorustugunuzu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?