- 3 Şubat 2018
- 6.706
- 25.549
- 548
- 28
Adam sakın biyere gidelim başbaşa kalalım diyor bnde deneme amaçlı gittim ilerisinin yasancagini sanıyorKim kimi sakin yere çağırdı siz cagirmissiniz adamı. Hiç bişey anlamadım.
Şimdi söyle ben bu adama tekrar güvenmeye çalıştım o gün yemeğe gittik gayet iyiydi ertesi gün başka bişey diyor yetişkin insanız herşeyi yaşayabiliriz demiş sonra bunlari dedi ne yapcagini kestiremedim ne dediği belirsiz cunkuAdamdaki amaç belli işte
Sorun şu, kaç yaşınıza gelmişsiniz hâlâ adamın ne yapmaya çalıştığını anlamayıp bize soruyorsunuz
Bn bu adamla sürekli başbaşa kalsam ilerisi olur belki zorlucakKüfürlü şey nedirseni dikerim demiştir en fazla hzbsjzj
Hanfendi adamın niyet belli
Duramam falan diyormuş, vay anasını
Bacım bin kere dedik. Sevişmek istemek sapıklık değil. Tüm dünya sevişiyor ayol, herkes mi sapık?Binkere anlatsam anlamazsin geçmişte birbirimizi begenip bir süre gorustum olmadı ustunddn 4 yıl geçti alevlendi işte tekrar denedim olmadı geçmişte de sapikti yine sapik
Ne ateşi alev resmenEnişte ateşliniyeti belli işte cinsellik istiyor
Evlenmeden biseyler istediğine göre niyeti bozuk ciddide değil adam normal cafede oturmak isteniyor kimsenin olmadığı ormana gitmek istiyor normal mi senceBacım bin kere dedik. Sevişmek istemek sapıklık değil. Tüm dünya sevişiyor ayol, herkes mi sapık?Sevişmeseler insan ırkı üreyemez zaten değil mi?
Adam seni sevmiyor belli ki, bu ayrı bir konu. Sadece cinsel ilişki odaklı bakıyordur olaya. Ama bu da sapık olduğunu göstermez. Sapıklık için çok ciddi doneler lazım. Şimdi onları da tek tek yazmayacağım. Ki bdsm diye bir olay var, içinden çıkamayız kim normal kim sapık.
Normal. Adam sevişmek istiyor.Evlenmeden biseyler istediğine göre niyeti bozuk ciddide değil adam normal cafede oturmak isteniyor kimsenin olmadığı ormana gitmek istiyor normal mi sence
Seninde insanları suçlama konusunda master yapmissincumlelerınızı anlamaya calısırken zorlanıyorum sonradan turkce ogrenmıs gıbı konusuyorsunuz
Evet biseyler yasancaksa ileri boyutta evlenince olur sarilsa öpmek istese buyutmem ama onunla kalmiyor ilerisini istiyor bn evlenip yuva kurmak istiyorum böyle bir adamla ciddi bir ilişki olmaz şimdidn küfür ediyor bundan babamı olur ilerde aldatmicagi ne malumNormal. Adam sevişmek istiyor.
Bak bacım, sen "sadece el ele tutuşalım, arada bir de kuş öpücüğü kıvamında dudaklarımızı dokundurup çekelim, whatsapp'tan dakika başı mesajlaşalım, serpme kahvaltı yapalım, soğuk baklava yiyip fotoğrafını paylaşalım" tarzı bir ilişki istiyorsun. Hakkındır, tercihler sorgulanamaz. Ama bunları bu adamla ya-pa-maz-sın! Çünkü adam bunu istemiyor. Adam yakınlaşmak istiyor, istediği "sadece" sevişmek. Mutfak robotuna nasıl ev süpürtemezsen, bu adamla da kafandaki ilişkiyi yaşayamazsın. Adam böyle bir ilişki istemiyor diye de sapık olmuyor. Sadece uygun bir aday değil işte.
Bilek boy pantolon giyip saçını yukarı doğru fönleyen BMW'si olan tiplere bak bence. Nerede gördüysem hepsi 3-4 yıl sevgili olup ardından evleniyor. Kızlardan duyduğum kadarıyla da öbüşmekten ileri gitmiyorlar evlenmeden evvel. Hadi selametle.
Sana seviş diyen yok ki. Beklentileriniz tutmuyorsa mecbur ayrılacaksınız.Evet biseyler yasancaksa ileri boyutta evlenince olur sarilsa öpmek istese buyutmem ama onunla kalmiyor ilerisini istiyor bn evlenip yuva kurmak istiyorum böyle bir adamla ciddi bir ilişki olmaz şimdidn küfür ediyor bundan babamı olur ilerde aldatmicagi ne malum
Beni sevmiyor kısaca cinsel olarak bakıyor amacı başbaşa kalmak ormana gitmekYamuk çünkü evlenmeden herşeyi dusunuyor
Hem beni istiyor bu dünyada iyi gelen tek insansın diyor defalarca şans istedi madem boyle yapicak neden yazıyorsun evlilik yaşıma geldim coluk çocuk değilim flört yaşımı geçtim ergence davranamamSana seviş diyen yok ki. Beklentileriniz tutmuyorsa mecbur ayrılacaksınız.
Gidersem ilerisi olacak adam resmen arzuluyor sonrada sen beni bıraktın diyorBakın, adama koklatıp koklatıp çekiliyorsunuz, adam dondurma kutusunda yaprak sarma bulmuş gibi oluyor her seferinde. İyi bile dayanmış. Tam gidin artık, küfür yemek hiç hoş bir şey değil, böyle yapmaya devam ederseniz de yemeğe devam edeceksiniz.
Herşeyin zamanı var bnde ne varsa beni görünce arzuluyor öpücük atıyorSana seviş diyen yok ki. Beklentileriniz tutmuyorsa mecbur ayrılacaksınız.
Beni düşünen biri olsa laf gelir diye başbaşa kalmayı teklif etmezSana seviş diyen yok ki. Beklentileriniz tutmuyorsa mecbur ayrılacaksınız.
Ama öyle. Sen bıraktınGidersem ilerisi olacak adam resmen arzuluyor sonrada sen beni bıraktın diyor
Adam imam nikahı kıymayı düşündüğü için seni düşünmüyor, seksle alakası yokBeni düşünen biri olsa laf gelir diye başbaşa kalmayı teklif etmez
İmam nikahı?Adam imam nikahı kıymayı düşündüğü için seni düşünmüyor, seksle alakası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?