Ne yapcam biliyorum?çıkmaza girdim sanirim

İmam nikahı kıyıp herşeyi yaşayalım diyo anla ya neden resmi değilde imam sence

İşte, minareyi çalmış kılıf istiyor. Tamam, biz de uzaklaş dedik zaten. Sorun ne?
Sevişmeyi meşru kılmak istemiş ki o iş öyle olmaz da neyse... Yani niye hala soğumadı şu içiniz?
Sogudu sogudu sen kafanı yorma
Düşünme zaten biz de onu diyoruz. Sal şu adamı.
Bi yüz versem ilerisini isticek adam Sevgi olarak değil cinsel olarak bakiyor

Seninde insanları suçlama konusunda master yapmissin
gercekten sıze sabır gosterıyorum
turkceyı sonradan ogrenmıs gıbısınız dedım dıye bana bunu yazdınız
sen var benı anlamak seklınde cumle kullandıgınız ıcın turkceyı sonradan ogrendıgınızı dusundum rusların turkce konusması gıbı konusuyorsunuz anlamında
derın nefes alıyorum sıze yazarken suan gercekten ınsanı cok zorluyorsunuz
allah askına bır uzmana mı gıdersınız terapı mı gorursunuz gercekten kalbınızı kırmak ıcın yazmıyorum vallahı bıllahı yemın ederım ıyı nıyetle yazıyorum
bır ıletısım sorununuz var bunu cok acil cozmenız lazım

Bnce sen bu şekilde birine davranirsan toplumda dislanirsin klavyede herşeyi yazmak kolaydır burda yazan gercekte olsa bişey diyemezsin

Amacın kırmak değilmiş resmen gomdun

Seven arzular ama bilemedim şimdi.
Arzularda ilerisini istiyor değer mi sence Surekli laf sokup imada bulunuyorsun sonrada iletişim sorunu saf değiliz anladık

Öpmesine bişey demiyorum evlilik te düşünmüyor iman nikahı fln dedi
Anladığım kadarıyla siz muhafazakarsınız va adamın çok dini hassasiyetleri yok. Ben de dini hassasiyetleri olan bir insanım ve 18li yaşlarımda benzer bir durumla karşı karşıya gelmiştim. Benimki çocuğumuz olsa 18 yaşına kadar bir dini öğretmem kendi bulsun isterim demişti, apaçık deistti ve inandığım değerlerle dalga geçen biriydi.

Size şunu sormak istiyorum yarın bir gün evlenseniz çocuğunuz olsa onun dini hassasiyetle büyümesini mi istersiniz yoksa tam tersi mi? Ne o dini değerleri olan sizi anlayabilir ve müsamaha gösterebilir ne de siz onu anlayıp müsamaha gösterebilirsiniz. Ben yapamadım, sizin de yapamayacağınızı düşünüyorum.

Bn dinini ogreterek buyuturdum basım acik ama dikkat ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…