İmam nikahı kıyalım demesi zaten ne demek oluyorAdam imam nikahı kıymayı düşündüğü için seni düşünmüyor, seksle alakası yok
İmam nikahı kıyıp herşeyi yaşayalım diyo anla ya neden resmi değilde imam senceİmam nikahı?
Baş başa kalmak?
Yani yetişkin bir kadınla konuşuyor gibi hissedemiyorum ben. Mevzunun hep en takılmaması gereken yerine takıyor, bir cümlelik özensiz bir iki şey yazıp geçiyor. Diyalog değil, monolog gibi yav.
İşte, minareyi çalmış kılıf istiyor. Tamam, biz de uzaklaş dedik zaten. Sorun ne?İmam nikahı kıyıp herşeyi yaşayalım diyo anla ya neden resmi değilde imam sence
Adam resmi nikahı başkasına düşünüyor demek. Çok beklersin yani.İmam nikahı kıyıp herşeyi yaşayalım diyo anla ya neden resmi değilde imam sence
Tamamda arabada buluşmanın dışında dusundugu yok bu adam bu şekilde ciddi dusunenemAma öyle. Sen bıraktın
Düşünme zaten biz de onu diyoruz. Sal şu adamı.Tamamda arabada buluşmanın dışında dusundugu yok bu adam bu şekilde ciddi dusunenem
Sogudu sogudu sen kafanı yormaİşte, minareyi çalmış kılıf istiyor. Tamam, biz de uzaklaş dedik zaten. Sorun ne?
Sevişmeyi meşru kılmak istemiş ki o iş öyle olmaz da neyse... Yani niye hala soğumadı şu içiniz?
Bi yüz versem ilerisini isticek adam Sevgi olarak değil cinsel olarak bakiyorDüşünme zaten biz de onu diyoruz. Sal şu adamı.
gercekten sıze sabır gosterıyorumSeninde insanları suçlama konusunda master yapmissin
İmam nikahı kıyalım demesi zaten ne demek oluyor
yasınız gercekten kac ? ogrenebılır mıyımİmam nikahı kıyıp herşeyi yaşayalım diyo anla ya neden resmi değilde imam sence
30yasınız gercekten kac ? ogrenebılır mıyım
Bnce sen bu şekilde birine davranirsan toplumda dislanirsin klavyede herşeyi yazmak kolaydır burda yazan gercekte olsa bişey diyemezsingercekten sıze sabır gosterıyorum
turkceyı sonradan ogrenmıs gıbısınız dedım dıye bana bunu yazdınız
sen var benı anlamak seklınde cumle kullandıgınız ıcın turkceyı sonradan ogrendıgınızı dusundum rusların turkce konusması gıbı konusuyorsunuz anlamında
derın nefes alıyorum sıze yazarken suan gercekten ınsanı cok zorluyorsunuz
allah askına bır uzmana mı gıdersınız terapı mı gorursunuz gercekten kalbınızı kırmak ıcın yazmıyorum vallahı bıllahı yemın ederım ıyı nıyetle yazıyorum
bır ıletısım sorununuz var bunu cok acil cozmenız lazım
Amacın kırmak değilmiş resmen gomdungercekten sıze sabır gosterıyorum
sen var benı anlamak seklınde cumle kullandıgınız ıcın turkceyı sonradan ogrendıgınızı dusundum rusların turkce konusması gıbı konusuyorsunuz anlamında
allah askına bır uzmana mı gıdersınız terapı mı gorursunuz gercekten kalbınızı kırmak ıcın yazmıyorum vallahı bıllahı yemın ederım ıyı nıyetle yazıyorum
Kendini mükemmel gibi goruyosun kimse mükemmel değil seninde kusurun var bunu unutmaAmacın kırmak değilmiş resmen gomdun
Arzularda ilerisini istiyor değer mi senceSeven arzular ama bilemedim şimdi.
Surekli laf sokup imada bulunuyorsun sonrada iletişim sorunu saf değiliz anladıkgercekten sıze sabır gosterıyorum
Bu senin bileceğin iş. Cinsellik kaygın yoksa seviş gitsin. Ama yok dini ve kültürel açıdan doğru bulmuyorum diyorsan sevişme.Arzularda ilerisini istiyor değer mi sence
Anladığım kadarıyla siz muhafazakarsınız va adamın çok dini hassasiyetleri yok. Ben de dini hassasiyetleri olan bir insanım ve 18li yaşlarımda benzer bir durumla karşı karşıya gelmiştim. Benimki çocuğumuz olsa 18 yaşına kadar bir dini öğretmem kendi bulsun isterim demişti, apaçık deistti ve inandığım değerlerle dalga geçen biriydi.Öpmesine bişey demiyorum evlilik te düşünmüyor iman nikahı fln dedi
Bn dinini ogreterek buyuturdum basım acik ama dikkat ederimAnladığım kadarıyla siz muhafazakarsınız va adamın çok dini hassasiyetleri yok. Ben de dini hassasiyetleri olan bir insanım ve 18li yaşlarımda benzer bir durumla karşı karşıya gelmiştim. Benimki çocuğumuz olsa 18 yaşına kadar bir dini öğretmem kendi bulsun isterim demişti, apaçık deistti ve inandığım değerlerle dalga geçen biriydi.
Size şunu sormak istiyorum yarın bir gün evlenseniz çocuğunuz olsa onun dini hassasiyetle büyümesini mi istersiniz yoksa tam tersi mi? Ne o dini değerleri olan sizi anlayabilir ve müsamaha gösterebilir ne de siz onu anlayıp müsamaha gösterebilirsiniz. Ben yapamadım, sizin de yapamayacağınızı düşünüyorum.
Zaten kendi aklım fikrim var şükürsıze yardım edemeyecegımden emın oldum ıyı forumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?