Ne yapcam biliyorum?çıkmaza girdim sanirim

O da olur nerde derse ne olcek yaa

Sen milli olmuşsun sana göre doğal belliki bana göre ters kendini niye kötü konuma dusureyim ne olucaksa evlenince olur sarılma öpme olabilir sadece

Kendi kendine yazıyor, cevap veriyor. Monolog şeklinde ilerliyor. Günlüğü gibi kullanıyor burayı. Oysaki forum bir tartışma platformudur esasen.
Herşeyin usulü olur siz saldiriyosunuz resmen

Sonun benim senin hzhahhs gider biiii Berdan Mardini tip bulup evlenirsin hzhshzhhs ulan kimin bedduasını aldıkkk hahaha
Banada ters sarılıp öper ilerisi olmaz yarın bişey olsa bir adim 2 olur bu konuma dusemem

Sen milli olmuşsun sana göre doğal belliki bana göre ters kendini niye kötü konuma dusureyim ne olucaksa evlenince olur sarılma öpme olabilir sadece
Gardasim samimiyet ten dedim bunada bişey diyisan artık

Şakalar bir yana hanımefendinin işi zor. 30 olduğuna asla ihtimal vermiyorum. 16-17 yas muhabbetleri bunlar.
Balkabağı hanımcım, verin bence ihtimal. Ben de konu sahibiyle yaşıt sayılırım. Yaşadığı dünyadan bihaber çooook kadın gördüm yaşıtlarım arasında. Ne kendini tanır ne karşı cinsi ne ilişkileri.

Benim bi aşagıda gebelik tablosu var. Doğurdum doğuracam sen verdin herhalde diyor. Hihihi neyse komikmiş bu konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…