- 11 Ekim 2016
- 1.234
- 3.022
- 133
O da olur nerde derse ne olcek yaaHahahha yapacağı şeyiii söylemişAllah seni ;D sen her halde mahallede herkesten uzak yetiştirilen o narin kızlardansın
Ben ise annelerin bannakla gösterip , kızlarını oynatmadıkları kızçeyim
Bi değişiklik yap asıl ben senin aqu de
Adamın amacı sevismek değil daha ilerisiBu senin bileceğin iş. Cinsellik kaygın yoksa seviş gitsin. Ama yok dini ve kültürel açıdan doğru bulmuyorum diyorsan sevişme.
Sevişmekten ilerisi ne ola ki?Adamın amacı sevismek değil daha ilerisi
Birlikte olmak istiyorum evlenmeddn yaşansa bile seni bırakmam diyoSevişmekten ilerisi ne ola ki?
Kendi kendine yazıyor, cevap veriyor. Monolog şeklinde ilerliyor. Günlüğü gibi kullanıyor burayı. Oysaki forum bir tartışma platformudur esasen.sıze yardım edemeyecegımden emın oldum ıyı forumlar
Sen milli olmuşsun sana göre doğal belliki bana göre ters kendini niye kötü konuma dusureyim ne olucaksa evlenince olur sarılma öpme olabilir sadeceGardaşım mı? Devrem şimdik şöyle oluyor, Allah seni inandırsın evlenmeden de yaşanabiliyor. Ben ultra premium namussuz(!) bir kadın olarak liseden mezun olduğum sene yaşadım. Ne uçuyor ne kaçıyor kontrol etmeden almam herifi, motor gücü, iniş kalkış bunlar önemli mevzular. Sana gelmiyorsa adamla iletişimi kes, kurdelelerle süsleyeceğin kukunu temiz aile çocuğu bulup evlenince verirsin(!)
Herşeyin usulü olur siz saldiriyosunuz resmenKendi kendine yazıyor, cevap veriyor. Monolog şeklinde ilerliyor. Günlüğü gibi kullanıyor burayı. Oysaki forum bir tartışma platformudur esasen.
Banada ters sarılıp öper ilerisi olmaz yarın bişey olsa bir adim 2 olur bu konuma dusememSonun benim senin hzhahhs gider biiii Berdan Mardini tip bulup evlenirsin hzhshzhhs ulan kimin bedduasını aldıkkk hahaha
Gardasim samimiyet ten dedim bunada bişey diyisan artıkSen milli olmuşsun sana göre doğal belliki bana göre ters kendini niye kötü konuma dusureyim ne olucaksa evlenince olur sarılma öpme olabilir sadece
O yiyişmek değil fingirdeşmek, yiyişmek bir ileri levelE sarılıp öpüştük demediniz mi? Bunun halk dilindeki karşılığı yiyişmek. Daha ilerisine sevişmek diyoruz.
Bay bayZaten kendi aklım fikrim var şükür
Evet tatliskom öyleKendi kendine yazıyor, cevap veriyor. Monolog şeklinde ilerliyor. Günlüğü gibi kullanıyor burayı. Oysaki forum bir tartışma platformudur esasen.
Sen verdin sanırımBu konu sosyal deney filan herhalde. "Vermek ya da vermemek işte tüm mesele bu." 30'luk temiz ev kızı
Ben bu kişi aysel. Bizi trollüyor.sıze yardım edemeyecegımden emın oldum ıyı forumlar
Yok yav yiyişmek sevişmek demek değil mi? Yani öpüşmek, elleşmek bana göre sevişmek yani. İlla yatakta bitmesi gerekmiyor ki.O yiyişmek değil fingirdeşmek, yiyişmek bir ileri level
Hamileyim vereli ohooo.Sen verdin sanırım
Tatlişkom?Bay bay
Evet tatliskom öyle
Şakalar bir yana hanımefendinin işi zor. 30 olduğuna asla ihtimal vermiyorum. 16-17 yas muhabbetleri bunlar.Yok yav yiyişmek sevişmek demek değil mi? Yani öpüşmek, elleşmek bana göre sevişmek yani. İlla yatakta bitmesi gerekmiyor ki.
Balkabağı hanımcım, verin bence ihtimal. Ben de konu sahibiyle yaşıt sayılırım. Yaşadığı dünyadan bihaber çooook kadın gördüm yaşıtlarım arasında. Ne kendini tanır ne karşı cinsi ne ilişkileri.Şakalar bir yana hanımefendinin işi zor. 30 olduğuna asla ihtimal vermiyorum. 16-17 yas muhabbetleri bunlar.
Benim bi aşagıda gebelik tablosu var. Doğurdum doğuracam sen verdin herhalde diyor. Hihihi neyse komikmiş bu konu.Balkabağı hanımcım, verin bence ihtimal. Ben de konu sahibiyle yaşıt sayılırım. Yaşadığı dünyadan bihaber çooook kadın gördüm yaşıtlarım arasında. Ne kendini tanır ne karşı cinsi ne ilişkileri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?