Ne yapcam biliyorum?çıkmaza girdim sanirim

Herkezin farklılık ve düşüncesine saygı duymak zorundasın komik bişey yok

Biz tanımadık sen tanı sonra olacaklardan kimse sorumlu değildir

Güzel vermişsin
Öff ne aldık ne verdik?
Bu iğrenç, eril dili ne zaman bırakacaksınız?
İnsanın azıcık kendisine saygısı olur ya. Bu ne? Sabahtan beri millete cinsellik üzerinden saldırıyorsunuz. Yok verdin mi, iyi vermişsin, milli olmuşsun bilmem ne. Nasıl laflar bunlar? Yeter artık, çizmeyi çok aşıyorsunuz. Öyle laflar ederim ki istesem size, o telgraf metni gibi yazdığınız bir iki cümleyi bile yazamazsınız. Neyse ki otokontrolüm var, sizin gibi değilim.
Bir daha da beni alıntılamayın.

Sen gomunce nasıl güzel oluyor mu

Onlar mı saldırdı ben mi iyice oku

Mune nefret ve saldırgan söylemleri bulunan üye.
Güzel vermişsin

Evlenmeden birlikte mi oluyosun pardonda

Sen verdin sanırım

Se
Benim yaşıma 17 olsa ne olcak beyninin -1 ini kullaniyosun sanirim

Bnde seni kime benzettim laf sokarım Rıfkı var onun gibisin

Slmimida şöyle

Onlar mı saldırdı ben mi iyice oku
1- Ben sizin arkadaşınız değilim. Üslubunuzu ona göre seçin.
2- Hamile kadına durduk yere "vermişsin" yazan sizsiniz. Kadın size "verin" ya da "vermeyin" dememiş. Tırnak içinde bir örnek vermiş. Sizse özel hayatı üzerinden saldırmışsınız ki ilk de değil. Önceki sayfalarda da çok kez "vermişsin" yazmışsınız.
3- Kafayı o kadar bekarete takmışsınız ki hayatınız olmuş resmen. İstekleriniz ve kalıplarınız devamlı çarpışıyor ve bu da sizi öfkelendiriyor. Onu da yanlış bir yere yönlendiriyorsunuz. Ama buradaki hiçbir kadın sizin kum torbanız değil. Haddinizi bilin. Ne yaşıyorsanız gidin yaşayın ya da yaşamayın, bize ne? Ama gelip de buraya konu açıp, üstüne üyelere hakaret edip, siteye de "kıçı kırık" diyemezsiniz. Sizin hayatınız ya da hayatsızlığınız bizim sorunumuz değil, dolayısıyla sizin saçma sapan tavırlarınızı, hakaretlerinizi çekmek zorunda değiliz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…