Trajikomik, evet.Benim bi aşagıda gebelik tablosu var. Doğurdum doğuracam sen verdin herhalde diyor. Hihihi neyse komikmiş bu konu.
Ya kıymetli, komik bir ablamız vardı Aysel adında. Konuşma, uslup bana onu hatırlattı.Trajikomik, evet.
Benim yaşıma 17 olsa ne olcak beyninin -1 ini kullaniyosun sanirimŞakalar bir yana hanımefendinin işi zor. 30 olduğuna asla ihtimal vermiyorum. 16-17 yas muhabbetleri bunlar.
İnsanları yargılamadan önce bnde kendi hayatiniza bakın kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı sartYa kıymetli, komik bir ablamız vardı Aysel adında. Konuşma, uslup bana onu hatırlattı.
Güzel vermişsinTrajikomik, evet.
Bnde seni kime benzettim laf sokarım Rıfkı var onun gibisinYa kıymetli, komik bir ablamız vardı Aysel adında. Konuşma, uslup bana onu hatırlattı.
Herkezin farklılık ve düşüncesine saygı duymak zorundasın komik bişey yokBalkabağı hanımcım, verin bence ihtimal. Ben de konu sahibiyle yaşıt sayılırım. Yaşadığı dünyadan bihaber çooook kadın gördüm yaşıtlarım arasında. Ne kendini tanır ne karşı cinsi ne ilişkileri.
Biz tanımadık sen tanı sonra olacaklardan kimse sorumlu değildirBalkabağı hanımcım, verin bence ihtimal. Ben de konu sahibiyle yaşıt sayılırım. Yaşadığı dünyadan bihaber çooook kadın gördüm yaşıtlarım arasında. Ne kendini tanır ne karşı cinsi ne ilişkileri.
İyi ne guzelHamileyim vereli ohooo.
Hakaret ve nefret söylemlerinde üyeliğinizin banlanacağını biliyorsunuzdur zannediyorum modlara bildirdim.Se
Benim yaşıma 17 olsa ne olcak beyninin -1 ini kullaniyosun sanirim
Öff ne aldık ne verdik?Güzel vermişsin
Bnm tarzım birine kızınca tatliskom derim sen anlayamazsinTatlişkom?
Hiç ayarınız yok, hiç. Ya aşırı mesafelisiniz ya da sıfır mesafe. Bence sizin sorununuz bu. Ortayı bulun ortayı.
Slmimida şöyleHakaret ve nefret söylemlerinde üyeliğinizin banlanacağını biliyorsunuzdur zannediyorum modlara bildirdim.
Sen gomunce nasıl güzel oluyor muÖff ne aldık ne verdik?
Bu iğrenç, eril dili ne zaman bırakacaksınız?
İnsanın azıcık kendisine saygısı olur ya. Bu ne? Sabahtan beri millete cinsellik üzerinden saldırıyorsunuz. Yok verdin mi, iyi vermişsin, milli olmuşsun bilmem ne. Nasıl laflar bunlar? Yeter artık, çizmeyi çok aşıyorsunuz. Öyle laflar ederim ki istesem size, o telgraf metni gibi yazdığınız bir iki cümleyi bile yazamazsınız. Neyse ki otokontrolüm var, sizin gibi değilim.
Bir daha da beni alıntılamayın.
Onlar mı saldırdı ben mi iyice okuÖff ne aldık ne verdik?
Bu iğrenç, eril dili ne zaman bırakacaksınız?
İnsanın azıcık kendisine saygısı olur ya. Bu ne? Sabahtan beri millete cinsellik üzerinden saldırıyorsunuz. Yok verdin mi, iyi vermişsin, milli olmuşsun bilmem ne. Nasıl laflar bunlar? Yeter artık, çizmeyi çok aşıyorsunuz. Öyle laflar ederim ki istesem size, o telgraf metni gibi yazdığınız bir iki cümleyi bile yazamazsınız. Neyse ki otokontrolüm var, sizin gibi değilim.
Bir daha da beni alıntılamayın.
Bnde o yüzden sevsemde uzaklaştım mantığım devre dışı kaliyorBu adam senle insan içine çıkmaz, ilerisini düşünmez, ciddi olmaz, işini görür yol alır.
Kici kırık siteyemi kaldimHakaret ve nefret söylemlerinde üyeliğinizin banlanacağını biliyorsunuzdur zannediyorum modlara bildirdim.
Güzel vermişsin
Evlenmeden birlikte mi oluyosun pardonda
Sen verdin sanırım
Se
Benim yaşıma 17 olsa ne olcak beyninin -1 ini kullaniyosun sanirim
Bnde seni kime benzettim laf sokarım Rıfkı var onun gibisin
Slmimida şöyle
Ya bir yürüyün gidin hanımefendi terbiyesizlik siz de hat safhada. Bir de temiz aile kızıymışsınız.Ailenize yazık. Iyice çirkinleşip hakarete başladınız.Sen gomunce nasıl güzel oluyor mu
1- Ben sizin arkadaşınız değilim. Üslubunuzu ona göre seçin.Onlar mı saldırdı ben mi iyice oku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?