Ne yapcam biliyorum?çıkmaza girdim sanirim

Bişey yapamazsın sadece şikayet edersin

Binkere anlatsam anlamazsin geçmişte birbirimizi begenip bir süre gorustum olmadı ustunddn 4 yıl geçti alevlendi işte tekrar denedim olmadı geçmişte de sapikti yine sapik
Geçmişte sapikti ya..sizde degismismidir mi dediniz de görüştünüz.?

Bir kadını "bekaret" üzerinden yargılamak mı?
Konu sahibi bu konuda hassassan ve evlenince ilişki yaşamak senin için önemliyse adamdn ayrılırsın biter burada farklı fikirde kadınlara saldırmak nedir? Banlanmışsın ama eminim okursun bu hayat senin baktığın küçücük pencereden ibaret değil kadın cinsel organı "verilen" veya "alınan" birşey değil. Dini hassasiyet, dünya görüşü , tercih bunlar senin bileceğin iştir ama diğer kadınları bu şekilde aşağılaman senin insiyatifinde olan birşey değil gördüğün gibi hepsi evli ve mutlu sen bekarsın demek ki mesele evlenmeden önce yaşanılan cinsel birliktelik değilmiş değil mi? Ha bu arada bunları sana yazan kişi de evlenince birliktelik yaşamak gerektiğine "inanan" biri. Dikkat et kendisi inanan diyorum başkasına bunu dayatmak veya böyle düşünmediği için aşağılamak haddine değil hemcinsine nasıl davranacağını bilmeden 30 yaşına gelmek de çok üzücü

mesaj Saati ; perşembe 15:50

Kici kırık siteyemi kaldim

Whatsapp mesaj saati ; cuma 12:56

[12:56, 24.12.2021] +90 Rockavril: Hesabımı aktif etmek istiyorum
[15:22, 24.12.2021] +90 Rockavril: İyi günler
[14:12, 25.12.2021] Kadınlar Kulübü: Merhaba, mesajınızı anlayamadık?

sabırla beklerim ben : )

Kendi aktif edebileceğini düşünüyor ilginç hakikaten.

Niye acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…