Ne yapcam kizlar ben bu kocayla?

Hazel feride

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2019
55
4
3
27
gece ise gidiyorum esim calismiyor evmize ekmek girsin diye cirpiniyorum gecw esimi arafim birisiyle konusuyordu bana dondu yok dedi telefonda eve gittim sabah aramalar silinmis dekonttan numarayi cikarsim hayat kadini interntte dahi var ben napiyim evimi terketmek istemiyorum kendimi oldurmek istemiyorum ustune gisip dayak yiyip oturdum anca ne yapiyim ben.

canim benim, sende 7 yil onceki halimi gordum. Yazdiklarini yasadim. Boşan bitanem. Bir erkek icin degil kendini öldürmek, göz yasina degmez. Etme eyleme, direkt bitir. Calisiyorsun. 1+1 ev tut en azindan. Kimseye eyvallahin olmasin.
Öylesine söylemiyorum. Biliyorum. Bugunler gececek. Her gecenin bir sabahi vardir.
Çaresiz isen, çare sensin. Derhal ayril.

canim benim, sende 7 yil onceki halimi gordum. Yazdiklarini yasadim. Boşan bitanem. Bir erkek icin degil kendini öldürmek, göz yasina degmez. Etme eyleme, direkt bitir. Calisiyorsun. 1+1 ev tut en azindan. Kimseye eyvallahin olmasin.
Öylesine söylemiyorum. Biliyorum. Bugunler gececek. Her gecenin bir sabahi vardir.
Çaresiz isen, çare sensin. Derhal ayril.
Yeni evliyim be guzelim revami bu hayatta bu bana bilmyrm sul insani erkekler ancak oyuncak gibi kullanir diye oturuyrm oturdgm yere

Neolur hanimlar bunu kendinize reva görmeyin, hem evi gecindirip hem koca dayagi yiyorsunuz.Bosanmaktan korkmayin ayaklari yere basan bir kadinsiniz bosanin ve yeni hayatiniza yelken acin.
Inanin bana yeniden dogmus gibi olacaksiniz aradiginiz,huzurun, mutlulugun sizi bulmasina izin verin.
Onsuz yapamazmisim gini gelyr

Ne diyorsun sen ya ölům ile kalim arasindaym zaten

Ölüm kalım arasındaysanız eğer çalışan sizmişsiniz zaten, evde evcil hayvan besleyeceğinize koyun kapının önüne gitsin.

Gerçi sizinkine evcil hayvan demek sevgili hayvanlara hakaret.. onlar hiç değilse vefalı ve sadık.. sizinki parazit daha çok

Yeni evliyim be guzelim revami bu hayatta bu bana bilmyrm sul insani erkekler ancak oyuncak gibi kullanir diye oturuyrm oturdgm yere
8 aylik evliyken bunlari yasadim. 1 yil dolmadan bosandik. Çocuk yokken bitir bu işi.
Erkekler , senin izin verdigin muddetce seni kullanir. Arabeske baglama. Ikinci esim ile cok mutluyum.
Bak bu hayatin baska bir alternatifi var. Aklini topla. Boşanmaktan baska bir secenegin yok. Zararin neresinden dönsen kardır. Kurtul prangalarindan.
aldatiyor ve calismiyor!
at klozete çek sifonu.

8 aylik evliyken bunlari yasadim. 1 yil dolmadan bosandik. Çocuk yokken bitir bu işi.
Erkekler , senin izin verdigin muddetce seni kullanir. Arabeske baglama. Ikinci esim ile cok mutluyum.
Bak bu hayatin baska bir alternatifi var. Aklini topla. Boşanmaktan baska bir secenegin yok. Zararin neresinden dönsen kardır. Kurtul prangalarindan.
aldatiyor ve calismiyor!
at klozete çek sifonu.
Ayni durumdaym suan 9 aya giriyrz nasil unuttun yeni biriyle hayat nasil kurdun o kadar nefret ettirdiki yenj bir insan dahi istemiyrm

Back
X