Ne yapicagimi bilmiyorum bi akil verin kizlar

Defalarca bosanma esigine geldik ailemin karsisina defalarca cikip soz verdi ama nafile

Cok teskkur edrm

Çünkü çok değer vermişsiniz. Aldattığı halde çekip gitmemişsiniz.Size hep elinin altında görmüş. Hata sizin. Ne yapsam fark etmez diycek çünkü kocanız.sadece çocuk için sağlıksız bir evlilik yürümez. Artık kendi hayatınızı yaşayın..evli kalıcaksanız bile ilgiyi kesin üstünden . Ev arkadaşı gibi takılın.belki birgün dank eder ben bu kadına ne yaşattım ki böyle değişti der. Yani umarım der..

Defalarca bosanma esigine geldik ailemin karsisina defalarca cikip soz verdi ama nafile
Defalarca boşanma eşiğine geldiniz, hamileyken yediğiniz dayaklardan neredeyse bayılacaktınız ama buna rağmen çocuk deniyorsunuz öyle mi? Daha fazla yazardım ama neyse.

Yapacak birsey yok, boşanmayla ilgili tek kelime yazmamiş. Aldatma, siddet herseyi gormuş bu saatten sonra gec geliyor diye boşanmaz kolay kolay.
Cirilla kadın 2.çocuğunu deniyor. Eski mesajlarına baktım sürekli test atıp yorum istemiş. Şaka gibi.

Umursamadigim gunlerde oldu canim benim adamin daha cok isine geliyo maalesef

Cirilla kadın 2.çocuğunu deniyor. Eski mesajlarına baktım sürekli test atıp yorum istemiş. Şaka gibi.
Göz göre göre ömürlerini hiç ediyorlar valla üzülüyorum bari dünyaya çocuk getirip mutsuz çocuk sayısını arttırmasınlar ya

Bunu hıssettıgım ıcın tek cumle kurdum konuya. Yoksa uzun uzadıya yapma etme falan yazardım.
Bazı konular 'bana bosuna anlatma' minvalinde. Bu da onlardan biri.

Göz göre göre ömürlerini hiç ediyorlar valla üzülüyorum bari dünyaya çocuk getirip mutsuz çocuk sayısını arttırmasınlar ya
Eee bunu neden düşünsünler ki, önemli olan üremek. Bebeğin mutluluğu ya da ev huzuru onlar için önemli değil. O bebeğe yazık günah, tek üzüldüğüm o küçücük yavru.

Bunu hıssettıgım ıcın tek cumle kurdum konuya. Yoksa uzun uzadıya yapma etme falan yazardım.
Bazı konular 'bana bosuna anlatma' minvalinde. Bu da onlardan biri.
Aynen öyle kuzum, zaten konusunda boşanma ayrılma sözü yok. Baştan belli ediyor kendini.

Eee yani bosuna mi bekle duzelir diyorum. :)
Bu kadar dayak aldatma gormus hala yemegini ilgisi eksik etmem diyen bir kadin 7263638 sayfa boşan yazsan da boşanmaz, en fazla bosaniyorum der boşanmaz ama
Bahane de hazir yazmiş hemen " cocugum icindi" yav cocuk 2bucuk yasinda, hamileligi de aradan cikar geri kalan yillarda neyi bekliyordu?????
Ne hali varsa görmeli bir konu...

Bak canım öncelikle küçük bi çocuğun olduğu için sana boşan diyemem .Eşinle konuş ve bir terapiste gitmeye ikna et onu al götür . Gitmezse terapiye boşanmayı düşün . çocuğuna bakabilecek birileri var mı? Boşansan gitsen çalışsan ayaklarının üzerinde dursan. Bunları gözün kesiyor mu ? Birde duydum ki bu adamdan 2. Çocuk istiyormuşsun sakin ama sakin yapma 2 çocukla ortada kalma sonra .Iyi düşün tasin benimle aynı yaştasın bende bosanma kararı aldim. Daha uzun bir ömür var önümüz de çekmek zorunda değiliz bunları.

Aynen öyle kuzum, zaten konusunda boşanma ayrılma sözü yok. Baştan belli ediyor kendini.
Adamın yaptıgı tum kotuluklerı pislikleri yazıp, herseyını yapıyorum hıcbıseyını eksik bırakmıyorum ilgiden mahrum etmiyorum yazması bana yetti zaten.
Onun ustune denecek bisey yok, ilgi göstermeye devam.

Toplasa 6 ay mutlu olduğu evliliğe çocuk getirmeyi biliyorsa biz daha ne diyebiliriz ki yani?
Baba evine gitmiş gelmiş hamileyken dayaktan bayılmış sorsan çocuğum için. Tabi yersen.

Beklesin düzelir, şuan değil ama bi 40 yıl sonra bastonuyla dövemeyecek hale geldiğinde düzelir. Ne diyelim beklesin.

Cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin benim ikinci cocuk felan istedigim yok canm sadece gunum gecince test yaptim burda bazi kendini bilmez insanlar yorum yapmis onlar kendini gayet iyi biliyor ben kendim oglumla mutlu mesut yasamak istiyorm sadece bu esim olayindada sadece aliskanligim var ona ben zor seven sevincede zor vazgecen bi yapiya sahibim dualarin icin cok tesekkur ederim ❤

Toplasa 6 ay mutlu olduğu evliliğe çocuk getirmeyi biliyorsa biz daha ne diyebiliriz ki yani?
Baba evine gitmiş gelmiş hamileyken dayaktan bayılmış sorsan çocuğum için. Tabi yersen.
Hamileyken benı bayıltana kadar döven adama ilgi gösterip neden seviseyım onunla ya? Cocugum ıcın olsun bahanesi de. Ne munasebet?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…