Ne yapicagimi bilmiyorum bi akil verin kizlar

Canim oyle elestiri yagmuruna tutup dalga gecmekle kendime gelmiyorum ben yorumlarinla ne kadar kirdiginin farkindamisin ben akil istedim sadece
Ben seninle dalga geçmedim.
Ben seni eleştirdim.
Çünkü yaptığın doğru değil.
Tamam evlenmişsin, tamam.
Çocuk yapmışsın tamam.
Ama hamileyken dayaktan bayılmışsın, affetmişsin. Aldatılmışsın affetmişsin. Baba evine gitmişsin geri dönmüşsün.
Her insan hata yapar, benim hatam yok mu? Çok var. Ama seninki artık hata olmaktan çıkmış. İlk yapılan yanlışa kaza, ikincisine hata, üçüncüsüne ise tercih denir. Sen bu hayatı kendin tercih etmişsin. Boşan dediğimizde zor vazgeçiyorum diyorsun, yahu burada 2 çocuğuyla aldatıldığı halde hemen boşanan kadınlar var. Hani bunlar zor değil. Bir çoğu aile desteği almadan yapıyor senin aile desteğinde var. Ama senin seçeneklerin arasında boşanmak yok. Buna eminim.

Zor bir durum sartlarinizi hayal edemiyorum pek ama aklima gelen ilk sunlar oldu: 1. aile sagligi merkezinden dogum kontrol konusunda bir sey almak, 2. Ailenizden anlayabilecek guvenebeceginiz biri var mi onunla da fikir alisverisi yapsaniz? 3. Meslek kazanmaya yonelik universite, aof, kurs vb bulsaniz hem ozguven de gelir 4. Siddet uygularsa uzaklastirma aldirmak, darp raporu almak, aileye bildirmek (destekcilerse eger...)

Bunlar simdilik aklima gelenler...

Durumlarida pek iyi degil ne yapacagimi bilmiyorm artik
Çocuğuna annen bakar onlar boşanmanı istemiyor diye bekleme . Benim bir arkadaşım da bir çocukla boşanmak istedi ailesi boşanamazsın deyince gözlerini korkutmak amaclı önce çocuğu sonra da kendimi atarım su camdan assagi yeter ben istemiyorum o adamı görmek demiş . Ailesi de sahip çıkmış şimdi güvenlik oldu çalışıyor gayette mutlu oda bizle yaşıt senin gibi erken evlenmiş . Eğer ailen destek değilse belediye bile destek veriyor sen yeter ki ayrılmak işte her türlü desteği bulursun

Tesekkur ederm canm

InsAllah bizim durumumuzda olan herkesin Allah yardimcisi olsun insAllah Rabbim hicbir kulunu darda birakmasin canm

Pardon. Çocuğu tehdit malzemesi olarak mi kullanmış sırf bosanmaya kendi gücü olmadığı için. Oha!

Aslinda cok gencsiniz basarili olacaginizi dusunuyorum bu davranislari hak etmiyorsunuz insallah her sey hayirli olur sizin icin.
InsAllah canm ben istemiyorm emin olun vallahi beni tanimiyo cogu kisi beni yazdiklarim kadar biliyolar ben bu adamdan daha 2 ay once bosanmak icin ailemin yanina gittim icmis silahla kapiya dayandi abimle birbirlerine girdiler Allahtan abime bisey olmadi gercekten ne yapacagimi sasirdim artik insAllah bundan sonraki hayatimda mutlu olurum oglumla

Pardon. Çocuğu tehdit malzemesi olarak mi kullanmış sırf bosanmaya kendi gücü olmadığı için. Oha!
Gerçekten yapacağından değil o zaten boşanmayı göze almış ki ailesinin evine dönmüş ama ailesi istememiş geri göndermeye çalışmış çok zorlamış. Oda sussunlar artık diye öyle bir blöf yapmış . Korkup susmuşlar ayrıca sadece çocuğu değil kendini de öne sürmüş kuzum .

Ne biliyim. Kendimide, helki cocugumu camdan atarım diye tehdit edeceğime "gidip o p* bir gecede zehirlerim" derdim sanırım ben. Cocugu katmazdim, çünkü ilerde ona anlatabilir birileri. Ama hayatlar işte çok farklı

Benim gucum banada yeter oglumada sen merak etme bosanmayi goze almasam baba evine kadar gitmem bi daha cocugum hakkinda ileri geri konusma birak malzeme yapmayi bi tas deydirtmem ayagina cocugumun sozlerine dikkat et.. !

Canım ben sana yazmadim ki. Bahsedilen kadin çocuğunu ve kendini camdan atmak ile tehdit etmis. Ben senin çocuğuna niye laf edeyim. Allah esirgesin hepimizin çocuklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…