- Konu Sahibi Cimcimem33
-
Daha yaşımız genç ailen arkanda duruyorsa cekmeyebilirsin. Dön ailenin yanına çalış kazan . Yok mu destek olaninCok zorluk cektim canm oyle boyle deil
Ben seninle dalga geçmedim.Canim oyle elestiri yagmuruna tutup dalga gecmekle kendime gelmiyorum ben yorumlarinla ne kadar kirdiginin farkindamisin ben akil istedim sadece
Ailem bosanmamizi pek istemiyor yaslilar haliyle calismak istesem bile cocugu birakacagim bi yer yok canmDaha yaşımız genç ailen arkanda duruyorsa cekmeyebilirsin. Dön ailenin yanına çalış kazan . Yok mu destek olanin
Durumlarida pek iyi degil ne yapacagimi bilmiyorm artikDaha yaşımız genç ailen arkanda duruyorsa cekmeyebilirsin. Dön ailenin yanına çalış kazan . Yok mu destek olanin
Çocuğuna annen bakar onlar boşanmanı istemiyor diye bekleme . Benim bir arkadaşım da bir çocukla boşanmak istedi ailesi boşanamazsın deyince gözlerini korkutmak amaclı önce çocuğu sonra da kendimi atarım su camdan assagi yeter ben istemiyorum o adamı görmek demiş . Ailesi de sahip çıkmış şimdi güvenlik oldu çalışıyor gayette mutlu oda bizle yaşıt senin gibi erken evlenmiş . Eğer ailen destek değilse belediye bile destek veriyor sen yeter ki ayrılmak işte her türlü desteği bulursunDurumlarida pek iyi degil ne yapacagimi bilmiyorm artik
Tesekkur ederm canmZor bir durum sartlarinizi hayal edemiyorum pek ama aklima gelen ilk sunlar oldu: 1. aile sagligi merkezinden dogum kontrol konusunda bir sey almak, 2. Ailenizden anlayabilecek guvenebeceginiz biri var mi onunla da fikir alisverisi yapsaniz? 3. Meslek kazanmaya yonelik universite, aof, kurs vb bulsaniz hem ozguven de gelir 4. Siddet uygularsa uzaklastirma aldirmak, darp raporu almak, aileye bildirmek (destekcilerse eger...)
Bunlar simdilik aklima gelenler...
InsAllah bizim durumumuzda olan herkesin Allah yardimcisi olsun insAllah Rabbim hicbir kulunu darda birakmasin canmÇocuğuna annen bakar onlar boşanmanı istemiyor diye bekleme . Benim bir arkadaşım da bir çocukla boşanmak istedi ailesi boşanamazsın deyince gözlerini korkutmak amaclı önce çocuğu sonra da kendimi atarım su camdan assagi yeter ben istemiyorum o adamı görmek demiş . Ailesi de sahip çıkmış şimdi güvenlik oldu çalışıyor gayette mutlu oda bizle yaşıt senin gibi erken evlenmiş . Eğer ailen destek değilse belediye bile destek veriyor sen yeter ki ayrılmak işte her türlü desteği bulursun
Tesekkur ederm canm
Çocuğuna annen bakar onlar boşanmanı istemiyor diye bekleme . Benim bir arkadaşım da bir çocukla boşanmak istedi ailesi boşanamazsın deyince gözlerini korkutmak amaclı önce çocuğu sonra da kendimi atarım su camdan assagi yeter ben istemiyorum o adamı görmek demiş . Ailesi de sahip çıkmış şimdi güvenlik oldu çalışıyor gayette mutlu oda bizle yaşıt senin gibi erken evlenmiş . Eğer ailen destek değilse belediye bile destek veriyor sen yeter ki ayrılmak işte her türlü desteği bulursun
InsAllah canm ben istemiyorm emin olun vallahi beni tanimiyo cogu kisi beni yazdiklarim kadar biliyolar ben bu adamdan daha 2 ay once bosanmak icin ailemin yanina gittim icmis silahla kapiya dayandi abimle birbirlerine girdiler Allahtan abime bisey olmadi gercekten ne yapacagimi sasirdim artik insAllah bundan sonraki hayatimda mutlu olurum oglumlaAslinda cok gencsiniz basarili olacaginizi dusunuyorum bu davranislari hak etmiyorsunuz insallah her sey hayirli olur sizin icin.
Gerçekten yapacağından değil o zaten boşanmayı göze almış ki ailesinin evine dönmüş ama ailesi istememiş geri göndermeye çalışmış çok zorlamış. Oda sussunlar artık diye öyle bir blöf yapmış . Korkup susmuşlar ayrıca sadece çocuğu değil kendini de öne sürmüş kuzum .Pardon. Çocuğu tehdit malzemesi olarak mi kullanmış sırf bosanmaya kendi gücü olmadığı için. Oha!
Pardon. Çocuğu tehdit malzemesi olarak mi kullanmış sırf bosanmaya kendi gücü olmadığı için. Oha!
Başka biryle takiliyor olabilirKizlar bi akil istedim sizden
Gerçekten yapacağından değil o zaten boşanmayı göze almış ki ailesinin evine dönmüş ama ailesi istememiş geri göndermeye çalışmış çok zorlamış. Oda sussunlar artık diye öyle bir blöf yapmış . Korkup susmuşlar ayrıca sadece çocuğu değil kendini de öne sürmüş kuzum .
Benim gucum banada yeter oglumada sen merak etme bosanmayi goze almasam baba evine kadar gitmem bi daha cocugum hakkinda ileri geri konusma birak malzeme yapmayi bi tas deydirtmem ayagina cocugumun sozlerine dikkat et.. !
Aminn kusura bakmayin yanlis anlamisim bende sonradan fark ettimCanım ben sana yazmadim ki. Bahsedilen kadin çocuğunu ve kendini camdan atmak ile tehdit etmis. Ben senin çocuğuna niye laf edeyim. Allah esirgesin hepimizin çocuklarını
Kim hangi dilden anlıyorsa ona gore konuşuluyor işteNe biliyim. Kendimide, helki cocugumu camdan atarım diye tehdit edeceğime "gidip o p* bir gecede zehirlerim" derdim sanırım ben. Cocugu katmazdim, çünkü ilerde ona anlatabilir birileri. Ama hayatlar işte çok farklı
Aminn kusura bakmayin yanlis anlamisim bende sonradan fark ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?