- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi Cimcimem33
-
Başka ne yapacaktı ki evinde bekleyen bir karısı var öyle yada böyle boşanmayan karısı istediğini yapar adam özgür sonuçta her gece alemlere daliyodur çünkü adamın karakteri bu 90 yaşında da olsa bu böyle olacak bu kızda ömrünü buna heba edecek... herkes kendi seçimlerinin sonucunu yaşar...Başka biryle takiliyor olabilir
Anne baban ne kadar yaşlı olabilir acaba sen 23 yaşındasın daha.Ailem bosanmamizi pek istemiyor yaslilar haliyle calismak istesem bile cocugu birakacagim bi yer yok canm
Yahu diğer konusunda ailem sen bilirsin diyor yazmış.Anne baban ne kadar yaşlı olabilir acaba sen 23 yaşındasın daha.
Sen doğduğunda annen maksimum 40 yaşındadır ki o kadar bile yoktur eminim şu an 63 yaşındadır. Benim annem 73 yaşında mecbur kalırsa gayet de bakar çocuk.
Bi oglum var fakat korunmamama ragmen olmuyo
Ogluma hamile kalmam cok kolay oldu fakat suam ne yapsam olmuyor
Eski konulara baksak daha neler çıkar kim bilir. Kendini haklı çıkarmak için hikaye yazıyor.Yahu diğer konusunda ailem sen bilirsin diyor yazmış.
Burada da ben çocuk istemiyorum bazı kendini bilmezler öyle sanmış yazmış ama yazıları hiç öyle demiyor.
Aayy sorma, sadece demagoji başka birşey değil.Eski konulara baksak daha neler çıkar kim bilir. Kendini haklı çıkarmak için hikaye yazıyor.
Çocuğunuz iki buçuk yaşında siz altı yıllık evlisiniz. Toplasanız altı ay mutlu olmadım diyorsunuz. Madem öyle niye çocuk yaptınız anlamıyorum. Boşuna çocuğu bahane etmeyin yaniHersey cocugum icindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?