Ne yapicagimi bilmiyorum bi akil verin kizlar

Birde 2. Çocuğu mu düşünüyor konu sahibi?! Tamam. Ben sok. Allah akıl fikir versin. Biz anneler çocukların gelecek dünyasından da sorumluyuz. Böyle bir evliliğe bir çocuk daha getirmek bana göre o çocuklara dünyanın en büyük haksızlığı. Bari önce evliliginizin düzeltin sonra hamile kalin. Su kafayı kullanmadan hamile kalmayin!

Başkasının yanında demek ki boşanmak için neyi bekliyosun anlamadım

Hepimiz kocalarımızı sevdik evlendik.
Bosanmanın gerekli oldugu durumlarda da soguduk ve bosandık.
Zor seviyorum anacım ondan bu bırakamayıslarım demedik.

Aldatmanın bi bedeli yok mudur sence?
Aldattı, ailenin önünde söz verdi, affettin, tekrar sana hatalar yaptı. Eee? Ailene söz verip tekrar üzdüyse ailen neden seni çekip almadı?
Gece geç geliyor ve adama ulaşamıyorsun...Oh maşallah ne seni kaybetme korkusu var, ne de ailenden korkuyor ne de verdiği sözler umru..
Eve gelmiyorsa cekip ailene gitmelisin, evlilik bu değil demeli ailesine de durumu bildirmelisin..
23 yaşında kahır çekmek neden?
Bi meslek sahibi olabilirsin, kendi paranı kazanabilirsin gece yarıları bi kıymet bilmeyenin yolunu gözlemek için mi doğdun?

Hayatını baba evinden koca evine geçerek yaşayan, başka türlüsüne cesaret edemeyen, ailesi tarafından tehdit edilen kızlar olduğunu düşünerek yorum yazdım ve bir video paylaştım. Umarım kendine ve çocuğuna daha fazla bu kötülüğü yapmazsın. Eşin çalışsın sen en azından evde ders çalışmaya çalış. Şleride hayata başlaman gerekirse elinde bir işin olsun.

Kendini bilmez?
6 yıllık evlilikte sadece 6 (yazıyla altı) ay mutlu olup üstüne çocuk yapan, hamileliğinde yediği dayaktan ötürü bayılan, ailesi sen bilirsin demesine rağmen inatla sürekli kocasının yanına dönen, sürekli aldatılan, eve gelmeyen adama hala hizmet ediyorum diye anlatan sizsiniz ama kendini bilmez ben oluyorum öyle mi?
2 ay üst üste geciktiğinizde test yaptığınıza göre korunma gibi bir durumunuz söz konusu değil, konularınızda da korunduğunu belirtmemişsiniz yanlış anlamam gayet normal. Sizin yerinizde olsam çifter çifter korunurum, ki o kocayı bırak yatağıma almayı kapımdaki ot yapmam ama neyse.

Ben farklı acıdan bakabiliyorum çoğuna göre senin dayak yeyip üstüne çocuk yapman , yada 6 ay mutlu olduğun bir evlilikte bir çocuk yapmış olman bana salaklık gibi gelmiyor . Sen nasıl bir cevrede yaşadın, çevren sana sürekli çocuk yap düzelir mi dedi yada senin de belki psikolojin bozuk çok kötü bir aile ortamından cikipta evlenmiş de olabilirsin . Ailen seni geri kabul etmemiste olabilir . Vs vs . Bir sürü sebepten yada en basit hiç gerçek sevgi görmediğinden bu adamın en ufak ilgisi sana seviyor gibi geldiği için ona katılaniyor olabilirsin. Hiç birini bilemem. Acımasız olup da sana " vay salak bide gidip bu adamdan çocuk mu yaptın " diyemem . Bir kadın olarak yanında olurum elimden bu gelir . Kimseyi yargılamak haddime değil , neden yaptın demek haddime değil. Yapmışsın olmuş sadece sana destek olup ilerisi için akıl verebilirim o kadar . Bende çok zor zamanlar geçirdim ve anladım ki hayat var disarda . Iyi düşün lütfen kendini sev kendine yeni bir hayatin hayalini kur ve o hayat için bir adım at ( cesaretin ve gerekli güvencen varsa ) ne zaman istersen de yanında olurum . Her zaman yazabilirsin .

Cok tesekkur ederm canm en azindan insanin halinden anliyosun ben secmedim bu hayati hicbir kadinda yasamak istemez eminim..

Kinamak cok kolaydir hanimlar dogru soyluyosunuz bekara kari bosamak meselesi kadar kolay geliyor degilmi benim halimden benim halimde olan anlar kinayanlara sesleniyorum kimse kinadigi yasamadan Asla olmez
Arkadaşım senin halinden daha az kötü olan ama yine de ayrılan bir annenin çocuğuyum ben.
Seni ve çocuğunu en iyi ben anlarım. O çocuk babasıyla mutlu mu sanıyorsun? Annesinin sürekli dayak yiyip aldatıldığı, babasının eve gelmediği bir evde ne kadar mutlu olur bir çocuk? Vazgeçmesi zor bir insanım diyorsun, e hepimiz sevdik, deli divane aşık olduk. Ben sokak ortalarında salya sümük ağladığımı biliyorum. Ama sonunda bana zara rveren insandan ayrıldım. Ki bunların bir tanesini bile yapmaya cesaret edemedi bana. Senin çoktan soğuman gerekiyordu bırak ilişkiye girmeyi. Hani anlatabiliyor muyum sana? Sen en büyük kötülüğü kendine yapıyorsun, bana değil. Bana burda sövsen küfretsen interneti kapattığımda umrumda olmazsın ama sen bu kötü hayatı yaşamaya devam edersin. Seni kendine getirmek için konuşuyoruz burada. Burada bize çemkireceğine boşanmayı düşünüp razı olmalısın. E aailende sana bırakmış kararı daha ne?

Bu gece eve gelmemiş olması, üstüne telefonunu kapatması çok hatalı bir davranış, eşinizi kınıyorum, anlattığınız profilde birine hiç yakıştıramadım bu durumu eve geldiğinde sakın surat asıp hesap sormayın, sıcak bir çorba koyun hemen önüne, havalar soğuk malum üşümüştür dışarda. Hizmet Faslı bittikten sonra uyursunuz, rüya görmeyi seviyorsunuz gibi hissettim de.

Cok tesekkur ederm canm en azindan insanin halinden anliyosun ben secmedim bu hayati hicbir kadinda yasamak istemez eminim..
Allah yardımcın olsun ne zorluk çekiyorsun bilemiyorum. Belki de hiç bir zorluk yok ama psikolojin de bozuk olabilir . Vaktin varsa kendinden hiç değilse basla bir tedavi al . Belki biseylere vesile olur .

Canim oyle elestiri yagmuruna tutup dalga gecmekle kendime gelmiyorum ben yorumlarinla ne kadar kirdiginin farkindamisin ben akil istedim sadece

Kinamak cok kolaydir hanimlar dogru soyluyosunuz bekara kari bosamak meselesi kadar kolay geliyor degilmi benim halimden benim halimde olan anlar kinayanlara sesleniyorum kimse kinadigi yasamadan Asla olmez

Buradaki bir suru kişi evli, bir siz evli degilsiniz ne bekara kari boşamasi?
Size yorum yapan insanlarin arasinda boşanmiş insanlar da var gayet. Dunyada bir siz sevdiniz, bir siz evlisiniz kimse bisey yasamadi gormedi zaten. Heeee

Ben duzelicek sandim canm boyle devam edecegini bilsem ölüm cikardi ben cikmazdim

Size nasıl tavsiye verilir bilmiyorum. Hani inanmak istediğinizi kinamiyorum. Sizin yaşınizda bende insanlara dünyanın şanslarını veriyordum. Ama zamanla bu sürdürdüğünüz hayat size ağır fatura olarak döner sağlığınızdan olursunuz. Onun icin ya profesyonel destek almaniz lazim çift olarak, yada siz tek psikolojik destek alacaksiniz. Alin ki bu sağlıksız evlilikten cikabilesiniz. 2. Cocugu gerçekten düşünmüyorsaniz korunmaya iyice dikkat edin. Yoksa işiniz daha da çıkmaza girer. Insallah size iyi bir çıkış kapısı açılır. Ben hiçbir kadının böyle yaşamak istediğini düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…