- 3 Şubat 2018
- 25.847
- 111.175
- 598
- Konu Sahibi Cimcimem33
-
Başkasının yanında demek ki boşanmak için neyi bekliyosun anlamadımMerhaba hanimlar suan gercekten sinir krizi gecirmek uzereyim tutamadim kendimi yazayim dedim evliyim bi oglum var 2 bucuk yasinda bende 23 yasindayim daha..
Esimle evliligimiz 6 yil oldu bana ne kadar sure mutluydun deseniz inanin tas catlasin 6 ay derim o bile cok.Bu zamana kadar yasatmadigi rezillik kalmadi aldatmasimi desem ickisimi desem siddetimi desem bilmemedim ve bunlarin hepsini anlatmaya kalksam sabahlariz o derece yani. Ve hepsini cok agir bi sekilde yasadim yoruldum hemde cookk...
Bu aralar sikinti pek yok ama bi derdim var eaim eve cok gec geliyor. Bu saat oldu adam ortada yok tel kapali ulasabilecegm bi arkadasida yok kafayi yemek uzereyim son 1 aydir boyle ne yaptiysam olmuyo eve gec gelmesine ragmen yemeginden tut ilgisine kadar eksiksiz karsiliyorm belkide bundan kaybediyorm ama tutmaya calisiyorum olmuyo ne olur bi akil verin..
Hepimiz kocalarımızı sevdik evlendik.Cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin benim ikinci cocuk felan istedigim yok canm sadece gunum gecince test yaptim burda bazi kendini bilmez insanlar yorum yapmis onlar kendini gayet iyi biliyor ben kendim oglumla mutlu mesut yasamak istiyorm sadece bu esim olayindada sadece aliskanligim var ona ben zor seven sevincede zor vazgecen bi yapiya sahibim dualarin icin cok tesekkur ederim ❤
Bu nasıl bir uslüp hiç hoşuma gitmedi. Evlenirken bize mi sordun demezler mi bu tavrınaKizlar bi akil istedim sizden
Kendini bilmez?Cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin benim ikinci cocuk felan istedigim yok canm sadece gunum gecince test yaptim burda bazi kendini bilmez insanlar yorum yapmis onlar kendini gayet iyi biliyor ben kendim oglumla mutlu mesut yasamak istiyorm sadece bu esim olayindada sadece aliskanligim var ona ben zor seven sevincede zor vazgecen bi yapiya sahibim dualarin icin cok tesekkur ederim ❤
Bekar veya bosanmamıs oldugumuzu nerden cıkardın?Kinamak cok kolaydir hanimlar dogru soyluyosunuz bekara kari bosamak meselesi kadar kolay geliyor degilmi benim halimden benim halimde olan anlar kinayanlara sesleniyorum kimse kinadigi yasamadan Asla olmez
Ben farklı acıdan bakabiliyorum çoğuna göre senin dayak yeyip üstüne çocuk yapman , yada 6 ay mutlu olduğun bir evlilikte bir çocuk yapmış olman bana salaklık gibi gelmiyor . Sen nasıl bir cevrede yaşadın, çevren sana sürekli çocuk yap düzelir mi dedi yada senin de belki psikolojin bozuk çok kötü bir aile ortamından cikipta evlenmiş de olabilirsin . Ailen seni geri kabul etmemiste olabilir . Vs vs . Bir sürü sebepten yada en basit hiç gerçek sevgi görmediğinden bu adamın en ufak ilgisi sana seviyor gibi geldiği için ona katılaniyor olabilirsin. Hiç birini bilemem. Acımasız olup da sana " vay salak bide gidip bu adamdan çocuk mu yaptın " diyemem . Bir kadın olarak yanında olurum elimden bu gelir . Kimseyi yargılamak haddime değil , neden yaptın demek haddime değil. Yapmışsın olmuş sadece sana destek olup ilerisi için akıl verebilirim o kadar . Bende çok zor zamanlar geçirdim ve anladım ki hayat var disarda . Iyi düşün lütfen kendini sev kendine yeni bir hayatin hayalini kur ve o hayat için bir adım at ( cesaretin ve gerekli güvencen varsa ) ne zaman istersen de yanında olurum . Her zaman yazabilirsin .Cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin benim ikinci cocuk felan istedigim yok canm sadece gunum gecince test yaptim burda bazi kendini bilmez insanlar yorum yapmis onlar kendini gayet iyi biliyor ben kendim oglumla mutlu mesut yasamak istiyorm sadece bu esim olayindada sadece aliskanligim var ona ben zor seven sevincede zor vazgecen bi yapiya sahibim dualarin icin cok tesekkur ederim ❤
Cok tesekkur ederm canm en azindan insanin halinden anliyosun ben secmedim bu hayati hicbir kadinda yasamak istemez eminim..Ben farklı acıdan bakabiliyorum çoğuna göre senin dayak yeyip üstüne çocuk yapman , yada 6 ay mutlu olduğun bir evlilikte bir çocuk yapmış olman bana salaklık gibi gelmiyor . Sen nasıl bir cevrede yaşadın, çevren sana sürekli çocuk yap düzelir mi dedi yada senin de belki psikolojin bozuk çok kötü bir aile ortamından cikipta evlenmiş de olabilirsin . Ailen seni geri kabul etmemiste olabilir . Vs vs . Bir sürü sebepten yada en basit hiç gerçek sevgi görmediğinden bu adamın en ufak ilgisi sana seviyor gibi geldiği için ona katılaniyor olabilirsin. Hiç birini bilemem. Acımasız olup da sana " vay salak bide gidip bu adamdan çocuk mu yaptın " diyemem . Bir kadın olarak yanında olurum elimden bu gelir . Kimseyi yargılamak haddime değil , neden yaptın demek haddime değil. Yapmışsın olmuş sadece sana destek olup ilerisi için akıl verebilirim o kadar . Bende çok zor zamanlar geçirdim ve anladım ki hayat var disarda . Iyi düşün lütfen kendini sev kendine yeni bir hayatin hayalini kur ve o hayat için bir adım at ( cesaretin ve gerekli güvencen varsa ) ne zaman istersen de yanında olurum . Her zaman yazabilirsin .
Arkadaşım senin halinden daha az kötü olan ama yine de ayrılan bir annenin çocuğuyum ben.Kinamak cok kolaydir hanimlar dogru soyluyosunuz bekara kari bosamak meselesi kadar kolay geliyor degilmi benim halimden benim halimde olan anlar kinayanlara sesleniyorum kimse kinadigi yasamadan Asla olmez
Ben duzelicek sandim canm boyle devam edecegini bilsem ölüm cikardi ben cikmazdimBabanizin evine gitmiştiniz. Neden döndünüz? Aslında adam olmayacağını biliyorsunuz
Allah yardımcın olsun ne zorluk çekiyorsun bilemiyorum. Belki de hiç bir zorluk yok ama psikolojin de bozuk olabilir . Vaktin varsa kendinden hiç değilse basla bir tedavi al . Belki biseylere vesile olur .Cok tesekkur ederm canm en azindan insanin halinden anliyosun ben secmedim bu hayati hicbir kadinda yasamak istemez eminim..
Canim oyle elestiri yagmuruna tutup dalga gecmekle kendime gelmiyorum ben yorumlarinla ne kadar kirdiginin farkindamisin ben akil istedim sadeceArkadaşım senin halinden daha az kötü olan ama yine de ayrılan bir annenin çocuğuyum ben.
Seni ve çocuğunu en iyi ben anlarım. O çocuk babasıyla mutlu mu sanıyorsun? Annesinin sürekli dayak yiyip aldatıldığı, babasının eve gelmediği bir evde ne kadar mutlu olur bir çocuk? Vazgeçmesi zor bir insanım diyorsun, e hepimiz sevdik, deli divane aşık olduk. Ben sokak ortalarında salya sümük ağladığımı biliyorum. Ama sonunda bana zara rveren insandan ayrıldım. Ki bunların bir tanesini bile yapmaya cesaret edemedi bana. Senin çoktan soğuman gerekiyordu bırak ilişkiye girmeyi. Hani anlatabiliyor muyum sana? Sen en büyük kötülüğü kendine yapıyorsun, bana değil. Bana burda sövsen küfretsen interneti kapattığımda umrumda olmazsın ama sen bu kötü hayatı yaşamaya devam edersin. Seni kendine getirmek için konuşuyoruz burada. Burada bize çemkireceğine boşanmayı düşünüp razı olmalısın. E aailende sana bırakmış kararı daha ne?
Kinamak cok kolaydir hanimlar dogru soyluyosunuz bekara kari bosamak meselesi kadar kolay geliyor degilmi benim halimden benim halimde olan anlar kinayanlara sesleniyorum kimse kinadigi yasamadan Asla olmez
Ben duzelicek sandim canm boyle devam edecegini bilsem ölüm cikardi ben cikmazdim
Cok zorluk cektim canm oyle boyle deilAllah yardımcın olsun ne zorluk çekiyorsun bilemiyorum. Belki de hiç bir zorluk yok ama psikolojin de bozuk olabilir . Vaktin varsa kendinden hiç değilse basla bir tedavi al . Belki biseylere vesile olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?