Ne yapicagimi bilmiyorum

siz kendiniz mutlu ve huzurlu bir insansanız heryerde öyle olacaksınız. ama değilseniz, toprak kokuyor diye iç anadoluya veya yağmur kokuyor diye doğu karadenize yerleşilmez. biraz daha geçerli sebepleriniz olsun. bahsettiğiniz değişiklikler kolay şeyler değil ki.
Ben mutlu bi insanim ama cevremdeki insanlar sıkıcı ve ister istemez onlarla ilgili bi sorumlulugun oluyor aramasan noldu aramaz oldun filan aslında birazda kaçmak istiyorum buradan

Ne iş yapıyorsunuz?

Gittiğiniz yerlerde kolay iş bulabilecek misini?

Kararınızı iyi düşündünüz mü? Çok mutsuz da olabilirsiniz...
Aslında herseyi goze aldim öyle ha deyince gidelim demiyorum tabiki arastirip sorusturucaz planlar yapmak gerek ama gel gelelim eşimi ikna edemiyorum

Aslında herseyi goze aldim öyle ha deyince gidelim demiyorum tabiki arastirip sorusturucaz planlar yapmak gerek ama gel gelelim eşimi ikna edemiyorum
Düşünüyorum.... Ben de olsam ikna olmam canım. Yani eşime çok güzel bir iş teklifi bile gelse oturur düşünürüm ve kabul etmeme ihtimalim olur. Bence siz tura falan çıkın. Anadolu'nun değişik illerine bir çok tur düzenleniyor. Eşinizle beraber gidin hatta. Belki de sever ve kabul eder veya belki de sizin hevesiniz kaçar, vazgeçersiniz...

Düşünüyorum.... Ben de olsam ikna olmam canım. Yani eşime çok güzel bir iş teklifi bile gelse oturur düşünürüm ve kabul etmeme ihtimalim olur. Bence siz tura falan çıkın. Anadolu'nun değişik illerine bir çok tur düzenleniyor. Eşinizle beraber gidin hatta. Belki de sever ve kabul eder veya belki de sizin hevesiniz kaçar, vazgeçersiniz...
Hmm iyi fikir aslında sağol canm🤗

Selam kızlar benim derdim şu ben doğduğum günden beri hep aynı yerde yaşıyorum suan evliyim ve burdan çok sıkıldım yani hep aynı çevre hep aynı sıkıcı insanlar başka bir şehire taşınmak istiyorum yeni insanlar yeni bir ortamda olmak istiyorum yasadigim yer deniz kenari oldugu için burda herşey çok pahali ic anadoluya gidesim var daha içten toprak kokan insanlarla tanışmak istiyorum ama esimi bi türlü ikna edemiyorum sizce nasıl ikna edebilirim ?? Taktik verin kızlar
Valla eşimde bana buradan sıkıldım dese ben de ikna olmam😄

Hadi ya 2+1 mi o 400bin olan 😮
3+1 ama İstanbul'da da 3+1 400 bin. Neyse yeme içme de İstanbul standartlarında. En ufak şehirlerden biri ama hayat ucuz değil. Küçük şehirlerde ulaşım da çok ciddi sıkıntıdır mesela. Şahsi araban yoksa bir yere gitmek zulüm. Eh araba masrafı, yakıt vs de malum. Ayrıca buranın insanı toprak falan da kokmuyor. Klasik insan yani 😂 ben tatil için buradayım onu belirteyim de. Geçerli bir sebep yoksa memleketi bırakmak mantıklı değil.

Back
X