Ne yapıcağını bilemez durumda..

MuzurKedi

Bir çaresi bulunur..
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
670
0
96
İstanbul
Kızlar size bir sorum var..
Diyelim tlfnda sevgilinizle konuşuyosunuz ve herşey güzel gidiyo gülüşmeler fln..
Sonra bi ses duyuyosunuz cep tlfnu tuş sesi gibi ne yaptığını soruyosunuz hiç diyo bende sana aynısını sorucaktım zaten diyo.. Neyse bu okadar önemli bişey değil zaten..
Sonra durup dururken alo esra nasılsın diyo.. Sizi kızdırmak için..
Herneyse ben sustum fln bu bi kaçkere böle devam etti.. Sonra esra bebegim fln dedi hala beni kızdırıcak ya.. Bende sustum kapatıyorum ben dedim yok kapatma fln dedi komşu kızı dedi küçük zaten dedi şaka yaptım dedi..
Sonra tartıştık biraz..Hemde öyle böyle değil baya tartıştık.. Ve sonuç ben çocuksuymuşum benim suçummuş benim saçmalığımmış ben hiç büyümemişim........
Şimdi soruyorum size herşey süper giderken çok güzel konuşurken kendisi açtı böyle saçma konuları kendisi yaptı şakayı.. Ben mi çocuk oluyorum bu durumda??

cok saçma cnm eminmisin bunun şaka olduguna hayır tabiki cocuk degilsin tepkin gayet normal

Canım sağol öncelikle..
Şaka olduğuna eminim bu konuda güveniyorum çünkü ama benim zoruma giden canımı acıtan bukadar laf söyemesi.. Çocuksun fln demesi sonuçta bu saçma şakayı yapan kendisi suçlu yine ben..

Ondan sonrada haklıymış gibi ben kapatıyorum dedi ve kapattı.. Hiç bişey diyemedim..
Bi kaç gün aramıcam sormucam.. Herşey onun istediği gibi olamaz ki..

ha hah hah sen hadi çocuksun oda kendinin bir
kuşbeyinli olduğunu çözememiş sanırımm
ne o öyle telde benle konuşurken etrafada laf yetiştirecek öylemiiii
kapatırım teli suratına bir daha da açmam..
sen ona ben çocuğum sen olgununu bul desene canım..

ha hah hah sen hadi çocuksun oda kendinin bir
kuşbeyinli olduğunu çözememiş sanırımm
ne o öyle telde benle konuşurken etrafada laf yetiştirecek öylemiiii
kapatırım teli suratına bir daha da açmam..
sen ona ben çocuğum sen olgununu bul desene canım..

Hahah valla haklısın canım ağlancak halime gülüyorum..
Zaten bi kaç gün aramıcam.. Beklicem bakalım ne olucak CADIARZU

kizdirmak istemis seni iste durduk yere...
off ne sacma hareketleri olyo bazen erkeklerin..
takilma cok ya.. ama dersini ver arama sorma bakalim biraz..

Canım bence tepkin çok normal kendisi ne bekliyomuş ki...

Bende bunu ona anlatamıyorum yaa almıyo kafası..
Sen kendin başlattın diyorum yok saçmalama küçücük şeyleri takıyosun çocuksun büyümemişsin fln..
Herneyse bakalım bende aramıcam böyle hoşuna gidicek mi bakalım :umursamaz:

kizdirmak istemis seni iste durduk yere...
off ne sacma hareketleri olyo bazen erkeklerin..
takilma cok ya.. ama dersini ver arama sorma bakalim biraz..

En sevmediğim şey benimde.. Hiç sevmem böyle şakaları kendileri çocuk haberleri yok daha..
Kesinlikle vericem o bu dersi çoktan hakketmişti zaten :lepi:

tlfonla konusurken kesin biriniz kulağınızla yanağınızla falan basmıssınızdır tusa bunu bende cok yaparım oda saka olsun diye devam ettirmiş bunu bence çok onemli değil ya guvendiğinizi soluyosunuz bence problem etmeyın yada bosverin bana uymayın ya cunku ben haddinden fazla anlayışlıyım kaprissizim naz yapamam:olmaz: benim gibi olmayın

En sevmediğim şey benimde.. Hiç sevmem böyle şakaları kendileri çocuk haberleri yok daha..
Kesinlikle vericem o bu dersi çoktan hakketmişti zaten :lepi:
heeeh ayni ben :))
benim sevgilim de bir sakaci bi espirili ki sorma.. espiri fabrikasi resmen.. hersyeime takilir herseyime bir laf..
duymuyorum artik valla.. tepki de vermiyorum.. ben eglenmiyorum boyle seylerden ne yapayim yani zorla mi?..
bunun icin ilk zamanlar cok tartistim.. baktim olacagi yok en ciddi meseleleri espiri gibi algilamaya basladigimda bir sorun oldugunu farketti beyimiz..

cok takilma.. erkekler espiri yapmayi marifet saniyorlar ne hikmetse.. salla gitisn yani.

canım bugün öyle laflar söyleyen evlenince neler demez boş ver onu bulunmaz hint kumaşımı tlfnu kapatıp seni uclu duruma düşürmeye calışmış o kıt aklıyla sen annenin biricik kızısın annen sana kıyamazken başkaına izin verme seni üzmesine sevgi bir yere kadar onra bitiyor zaten

erkeklerin şu kızdırma işine aklım ermiyor..

bugün nişanlımın yanındaki saftirik ev arkadaşı..
derinss abla,xxx abi(nişanlımdan bahsediyor) kızlarla takılıyor ehu ehe dedi..
bende canı sağolsun dedim,tık yok ;)
şaka yapmış,xxx abisi kafasını bile kaldırıp kimseye bakmıyorumş beni kızdırmak istemiş..
eee mal mısın sen,hasbinallah,asıl çocukça olan bu tip hareketler..

tlfonla konusurken kesin biriniz kulağınızla yanağınızla falan basmıssınızdır tusa bunu bende cok yaparım oda saka olsun diye devam ettirmiş bunu bence çok onemli değil ya guvendiğinizi soluyosunuz bence problem etmeyın yada bosverin bana uymayın ya cunku ben haddinden fazla anlayışlıyım kaprissizim naz yapamam:olmaz: benim gibi olmayın

Ya tlfn olaynı öylesine sordum zaten kesinlikle bişi düşünmedim.. Ama sonra yaptığı süper şaka.. Ve dediği laflar pek hoş değildi..
Ben onun nazını fazlasıyla çektim ondan biraz burnu sürtsün diyorum :bbo:

erkeklerin şu kızdırma işine aklım ermiyor..

bugün nişanlımın yanındaki saftirik ev arkadaşı..
derinss abla,xxx abi(nişanlımdan bahsediyor) kızlarla takılıyor ehu ehe dedi..
bende canı sağolsun dedim,tık yok ;)
şaka yapmış,xxx abisi kafasını bile kaldırıp kimseye bakmıyorumş beni kızdırmak istemiş..
eee mal mısın sen,hasbinallah,asıl çocukça olan bu tip hareketler..

ayni sevgilimin ev arkadasini anlattin valla akannehir
bazen cok cock oluyo bu erkekler piffffkaydirigubbakcemile

heeeh ayni ben :))
benim sevgilim de bir sakaci bi espirili ki sorma.. espiri fabrikasi resmen.. hersyeime takilir herseyime bir laf..
duymuyorum artik valla.. tepki de vermiyorum.. ben eglenmiyorum boyle seylerden ne yapayim yani zorla mi?..
bunun icin ilk zamanlar cok tartistim.. baktim olacagi yok en ciddi meseleleri espiri gibi algilamaya basladigimda bir sorun oldugunu farketti beyimiz..

cok takilma.. erkekler espiri yapmayi marifet saniyorlar ne hikmetse.. salla gitisn yani.

Hmm ii fikir aslında bundan sonra bende dalgaya vurayım herşeyi naniknanik

Back
X