Ne yapıcağını bilemez durumda..

yaa erkek arkadaşın esprisinin, kıskandırma numaraları'nın da biraz cool olması gerekiyor sanki yaa..
bu nedir ayol.
alo esra sen misin'ler falan..
geyik olmuş bu.
sen hiç de çocukça davranmamışsın bilakis olgunluğunu korumuşsun..

hatırlıyorum da, bir keresinde erkek arkadaşımla buluşacaktım,
bekliyordum,
arkamdan gelmiş ve direkt sarıldı,öptü.
"şş sevgilimi bekliyorum,bizi böyle görürse seni öldürür" dedim.
gülüştük.

ya da onla telefonda görüşürken,
-yarın napıyorsun? dedim
"çoook güzel bi kızla buluşacağım sanırım, onu özledim" dedi.
-hıı şanslı kızmış saat kaçta nerde falan dedim. buluştuk.

şimdi bakınca bunlar hoş cilveleşmeler gibi geliyor bana, ama sizin erkek arkadaşın yaptığı şirin bile olmamış.

yaa erkek arkadaşın esprisinin, kıskandırma numaraları'nın da biraz cool olması gerekiyor sanki yaa..
bu nedir ayol.
alo esra sen misin'ler falan..
geyik olmuş bu.
sen hiç de çocukça davranmamışsın bilakis olgunluğunu korumuşsun..

hatırlıyorum da, bir keresinde erkek arkadaşımla buluşacaktım,
bekliyordum,
arkamdan gelmiş ve direkt sarıldı,öptü.
"şş sevgilimi bekliyorum,bizi böyle görürse seni öldürür" dedim.
gülüştük.

ya da onla telefonda görüşürken,
-yarın napıyorsun? dedim
"çoook güzel bi kızla buluşacağım sanırım, onu özledim" dedi.
-hıı şanslı kızmış saat kaçta nerde falan dedim. buluştuk.

şimdi bakınca bunlar hoş cilveleşmeler gibi geliyor bana, ama sizin erkek arkadaşın yaptığı şirin bile olmamış.

Bana da çok saçma geldi açıkcası buraya yazmadan rahatlayamıyacağımı anladım kaydirigubbakcemile3
Evet en azından o seni sen onu kast etmişsin ama benimkinin yaptığı espiri (buna espiri denirse) çok farklıydı yani.. :kızgın:

Ben sinir olurdum. Suratina kapatirdim. Sakasi bile hos degil.
Yapacagin sey, bana birdaha böyle sakalar yapma demek olsun.
Yada telde konusurken "aaaayyyy alicaaaannn, tatlim sen mi geldin, gel askim" dersin, sonrada o 5 yasinda bir cocuktu diyip telefonu yüzüne kapatirsin, bakalim nasil bi duyguymus:)

erkekler misilleme yapmaktan hiç hoşlanmazlar ama başka türlüde anlamazlar çok ilginçler çook:)
onlar yapınca böle saçma şeyleri ne war ki bunda şaka deniyo
hade sen yap bakalım aynı şeyi olay olur
yane iki türlüde biz haksısız nası oluyosa
hep biz büyütüyoruz ya onlar hiç yanlış bişi yapmıyolar yada yapsalarda asla kabul etmiyolar
kendilerinin çocuk old unutup bide suç bastırıp bize demiyolar mı insanın çıldırası geliyo wallaa

Bana sanki o anda başkası aramışta ona bir türlü cevap verememiş gibi geldi :S

Saçma sapan bir davranış... Ne bu ya? Sen kız arkadaşısın seninle konuşurken dünyayayla irtibatını kesmesi lazım. Saygısızlık olarak görüyorum.....
Karşındaki nasıl davranıyorsa sende öyle davran derim...
Anlasın nasıl oluyormuş........

birisiyle konuşurken ikinci bir kişi aradığında aynen söylediğiniz gbi telefondan bip li sesler gelir.. o sırada sizi beklemeye alıp diğer hatta bağlanmak isteyip bağlanamamış ve bianda telaş yapmış olabilir.Aklınızda bulunsun :olmaz:

Aynı şeyi sen ona yapsan ne derdi acaba çokmu olgunca karşılardı :mymeka: En doğrusunu yapmışsın tavrından geri durma sakın :dilcikar:

asıl önce o kendi yaptığı çocukluğa we saçmalığa baksın sana çocukça dawranıyorsun diyeceğine...
haklısın walla canım tepki wermekte ben olsam çuwallla laf söyler üstüne de teli yüzüne kapatır bikaç gün de küserdim....

birisiyle konuşurken ikinci bir kişi aradığında aynen söylediğiniz gbi telefondan bip li sesler gelir.. o sırada sizi beklemeye alıp diğer hatta bağlanmak isteyip bağlanamamış ve bianda telaş yapmış olabilir.Aklınızda bulunsun :olmaz:

Ama ben onunla ev telefonundan konuşuyordum.. o duyduğum ses cep telefonu sesiydi.. oda tuş sesi değilde daha çok böyle basarsınız ya öyleydi.. yani öyle bişeyin imkani yok...

Ben sinir olurdum. Suratina kapatirdim. Sakasi bile hos degil.
Yapacagin sey, bana birdaha böyle sakalar yapma demek olsun.
Yada telde konusurken "aaaayyyy alicaaaannn, tatlim sen mi geldin, gel askim" dersin, sonrada o 5 yasinda bir cocuktu diyip telefonu yüzüne kapatirsin, bakalim nasil bi duyguymus:)

O söylediğini söyledim zaten..
Bidahaki seferede ikinci seçeneği uygulıcam :lepi:

erkekler misilleme yapmaktan hiç hoşlanmazlar ama başka türlüde anlamazlar çok ilginçler çook:)
onlar yapınca böle saçma şeyleri ne war ki bunda şaka deniyo
hade sen yap bakalım aynı şeyi olay olur
yane iki türlüde biz haksısız nası oluyosa
hep biz büyütüyoruz ya onlar hiç yanlış bişi yapmıyolar yada yapsalarda asla kabul etmiyolar
kendilerinin çocuk old unutup bide suç bastırıp bize demiyolar mı insanın çıldırası geliyo wallaa

Evet aynen öyle valla..
Beyefendileri anlamak çok güç :umursamaz:

bir daha konuştunuz mu canım merak ettim?

Evet konuştuk canım..
Benim bedavalarım var o beni iki kere çaldırdığında anlıyorum ara demek istiyo..
Neyse bu sabahtan 7-8 kere çaldırdı ara diye bende tabii hiç oralı olmadım..
Sonra yine çaldırdı 2 kere aradım bu sefer bi kaç saat sonra.. ama baya soğuk davrandım
Tlfnu direk açtı ve dedi ki benimle konuşmak istemediğini düşündüm dedi..
Hm öyle mi sen öyle şeyler düşünürmüydün dedim bende hayret dedim..
Kaçkere çaldırdım aramadın dedi hm dedim..
Neyse biraz normal sohbet ettik napıyosun fln diye sordu söyledim ama onu hiç sormadım..
Sonra işte neden bu sefer aradın dedi hiç öylesine çok çaldırdın dedim..
Konuşmak istemedin ama ilk çaldırdığımda dimi dedi evet dedim..
Sonra özür dilerim dün için dedi biraz abarttım galiba dedi fln..
Öyle devam etti işte ben ama görüşme boyunca hep soğuk davrandım..
Böyle işte.. Biraz böyle davranıcam ki anlasın..

afferin kiz..
boyle devam et valla.. noldu bisey mi var derse yok de.. ama sicak da davranma sakin canim cicim olma.. burnu surtsun biraz..
ama aferim ozur dilemis en azindan hala umut var :)))

afferin kiz..
boyle devam et valla.. noldu bisey mi var derse yok de.. ama sicak da davranma sakin canim cicim olma.. burnu surtsun biraz..
ama aferim ozur dilemis en azindan hala umut var :)))

Yok yok canım cicim yok:))
Aşkım fln dedi zaten ama benden tık yok kaydirigubbakcemile3
Sürtülcek o burun okadar kaydirigubbakcemile3

kesinlikle kendisi çocukluk yapmış.
bende olsam aynı tepkiyi verirdim.
ne ara ne sor.. anlasın hatasını

dogruluk payı olabilir bu arkadas arama bekletme servisinden seni beklemye alıp dier hatunla konusmak isteyebilirdi belki beceremedi ama
sakaysa bu tepkiyi verdiysen üstüne üstlük cocuk dediyse harbi dangalakmıs arkadas

dogruluk payı olabilir bu arkadas arama bekletme servisinden seni beklemye alıp dier hatunla konusmak isteyebilirdi belki beceremedi ama
sakaysa bu tepkiyi verdiysen üstüne üstlük cocuk dediyse harbi dangalakmıs arkadas

Daha öncede söylemiştim..
Ben onunla ev telefonundan konuşuyordum.. Ve benim duyduğum cep telefonuydu.. yani en azından bana öyle geldi tuşlara basıyomuş gibi.. Hatta kendiside banada geliyo o ses dedi bende sana sorucaktım dedi.. Yani böyle bişeyin imkanı yok..
Sorunum zaten bu telefon meselesi değil bu konuda kendisine güveniyorum çünkü!
Benim sorunum hem kendisi başlatıyo.. hemde suçu bana atıyo..
Bilmem anlatabildim mi? Neyse yinede tşkrler :1closedeyes:

Back
X