Ne yapıcağını bilemez durumda..

Hmm ii fikir aslında bundan sonra bende dalgaya vurayım herşeyi naniknanik

en ciddi meselelerde aa ben saka yapiyosun saniyordum de.. bak nasil keyfi kaciyo bu saka islerinden ayagini denk aliyo..
eger bisi derse de `cocuklasma` dersin yerimseniben

erkeklerin şu kızdırma işine aklım ermiyor..

bugün nişanlımın yanındaki saftirik ev arkadaşı..
derinss abla,xxx abi(nişanlımdan bahsediyor) kızlarla takılıyor ehu ehe dedi..
bende canı sağolsun dedim,tık yok ;)
şaka yapmış,xxx abisi kafasını bile kaldırıp kimseye bakmıyorumş beni kızdırmak istemiş..
eee mal mısın sen,hasbinallah,asıl çocukça olan bu tip hareketler..

Aman ne komik ne komik :kızgın:
Şaka anlayışlarına bak sen şunların kaydirigubbakcemile3

ayni sevgilimin ev arkadasini anlattin valla akannehir
bazen cok cock oluyo bu erkekler piffffkaydirigubbakcemile

Hayır bizde mi sorun var bu zeka içermeyen şakaları anlamıyoruz.
Yoksa bu erkekler bütünüyle böyle aptalca şeylerle mi eğleniyorlar..?:mymeka:

en ciddi meselelerde aa ben saka yapiyosun saniyordum de.. bak nasil keyfi kaciyo bu saka islerinden ayagini denk aliyo..
eger bisi derse de `cocuklasma` dersin yerimseniben

Doğru diyosun canım kaydirigubbakcemile3
Tuttum bunu :lepi:
En kısa zamanda uygulucam.. hihoyyyt

Hayır bizde mi sorun var bu zeka içermeyen şakaları anlamıyoruz.
Yoksa bu erkekler bütünüyle böyle aptalca şeylerle mi eğleniyorlar..?:mymeka:

iclerindeki su `buyumeyen cocuk` kontrolu ele aliyo bazen ne hikmetse.. gamyoncuiremsu
karsilikle espiri gulme ortami varsa espiri yap.. en ciddi meselede kabak gibi espiri saka yapmak ne gereksiz ya.. resmen bos laf yani.. zevzek herifler kadar da can skci bisi yok..:umursamaz:

Üzülecek birşey yok canım,üzülme yani,kafana takma.
Erkekler hiç büyümüyor yani sanma ki bu adam 5 sene sonra bu aptal şakayı yapmaz.
Sen sallamadıkça o bozulur,bir süre sonra pes eder..
Üzülmeye bile değmez,yarın aradığında
Aaa Hakan naber de,sonra da pardon de
bozulacaktır,duymaya tahammül edemeyecektir..
bazen aptalca da olsa aynı dili konuşmak gerebilir..

Erkekler hiç büyümüyor yani sanma ki bu adam 5 sene sonra bu aptal şakayı yapmaz.

kesinlikle katiliyorum..
alttan al sonra zamanla ataga gec:jeyyar:

Haklısın canım ama bu erkekleri anlamak güç..
Mesela dediğini ben yapıcam tahammül edemicek dimi?
O yaptığında ve ben edemediğimde çocuk oluyorum olaya bak yaaa gülermisin ağlarmısın :bbo:

O yaptığında ve ben edemediğimde çocuk oluyorum olaya bak yaaa gülermisin ağlarmısın :bbo:

ya bayanlarin pek azi zaten espiri saka yi kaldirabilir her zaman canim..
o yuzden bir anormallik yok.. erkek kadin mantalitesi farki..
onlar surekli hayatin gulecek yerni ararken biz de aksine ciddi yanlarini goruyoruz..
diyorum ya pek azimiz espirili cinsten..
bi de su showman lerin espirili olmasi kizlarin cogunun psnde olmasi bence turk erkeginde boyle sacma gerekli gereksiz yerde saka espiri yapmasini artirdi..
ay konustukca kendi sevgilime bileniyorum sankiakannehirsırnaşık şey

ya bayanlarin pek azi zaten espiri saka yi kaldirabilir her zaman canim..
o yuzden bir anormallik yok.. erkek kadin mantalitesi farki..
onlar surekli hayatin gulecek yerni ararken biz de aksine ciddi yanlarini goruyoruz..
diyorum ya pek azimiz espirili cinsten..
bi de su showman lerin espirili olmasi kizlarin cogunun psnde olmasi bence turk erkeginde boyle sacma gerekli gereksiz yerde saka espiri yapmasini artirdi..
ay konustukca kendi sevgilime bileniyorum sankiakannehirsırnaşık şey

Haklısın canım aynen öyle oluyo..
Bide benimkisi biraz fazla espirili iirenç irenç espirileri vardır olduk olmadık yerde patlatır kaydirigubbakcemile3 bak çok kızdım ama yinede gülüyorum

sen şakaya gülmediğin için çocuk oldun..
çocuk musun espiriyi anlamadın demek istedi..
çok komikti ya,minik kızı kullanarak,esra diye hayali bir gizli aşk espirisi yapmıştı-tatlicadiarzu-
salakça ama böyle,onların zekası bu kadar :delphin:

cidden küsme,adama tepki verme,normal ol..
ama bu dediğimi yap,çok bozulacak ama o da tepki veremeyecek.
fakat az buçuk salakça bişey olduğunu anlayacak..
üzülme yani,dert etme,sevmiyor,aptal şakalar yapıyor deme,hepsi böyle :mymeka:

Haklısın canım aynen öyle oluyo..
Bide benimkisi biraz fazla espirili iirenç irenç espirileri vardır olduk olmadık yerde patlatır kaydirigubbakcemile3 bak çok kızdım ama yinede gülüyorum

ne kadar zamandir berabersiniz bilmiyorum ama zamanla o kadar alisiyorsun ki anlatamam.. en ciddi meselede aha simdi gelecek espiri diyosun.. o derece..:roflol:
takilma valla cidden.. ben de gulup egleniyorum icimden kizsam da kimi zaman.. ona da kiziyorum hala bazen.. aman bosver be 3 gunluk dunya allaysen yerimseniben

sen şakaya gülmediğin için çocuk oldun..
çocuk musun espiriyi anlamadın demek istedi..
çok komikti ya,minik kızı kullanarak,esra diye hayali bir gizli aşk espirisi yapmıştı-tatlicadiarzu-
salakça ama böyle,onların zekası bu kadar :delphin:

cidden küsme,adama tepki verme,normal ol..
ama bu dediğimi yap,çok bozulacak ama o da tepki veremeyecek.
fakat az buçuk salakça bişey olduğunu anlayacak..
üzülme yani,dert etme,sevmiyor,aptal şakalar yapıyor deme,hepsi böyle :mymeka:

Canım ama bide şöyle bişey var=(
Demiştim ya baya tartıştık diye ben dedim buna yeter artık dayanamıyorum diye oda dedi bana bak ayrılalım ozaman dedi dayanamıyosan fln bana bu saçma nedenden böyle yapıcaksan bi esra yüzünden böyle yapıcaksan dedi..
Yanı yine kendisini haklı çıkarmaya çalıştı ve hep böyle yapıyo..
Bense herdefasında bişy yokmuş gibi susuyorum ama bu sefer öyle olmucak o yüzden normal davranamam sanırım :gitme:

Zamanla öğreniyor insan değil mi taktikleri kaydirigubbakcemile5

hem de nsil.. bana soyledigi bir lafi koca yaz icimde tuttugumu en cukkali yerde soyledigimi bilirim kafamçokkarıştı
artik takmiyorum kafma, yaz kizim kenara tam tersi olunca bunu hatirla diyorum..
intikam degil sadece ne hissettigimi gormesini istiyorum.. zaten zamanla hatalriini azaltiyor o da.. azaldigini gordukce de insan rahatliyor.. hihoyyyt

takilmayin valla kizlar sadece bazen caniniz yandiginda sabredin, elinize guzel firsatlar gectiginde yaptigini hatirlatin.. inanin en iyi ders insanin kendisine baskalarina davrandigi gibi davranilmasidir.. muhtesem bi ozelestiri yapma firsati verirsiniz ona.. ve kendi gelisimi acisindan da buyuk adimlar kaydeder..

Canım ama bide şöyle bişey var=(
Demiştim ya baya tartıştık diye ben dedim buna yeter artık dayanamıyorum diye oda dedi bana bak ayrılalım ozaman dedi dayanamıyosan fln bana bu saçma nedenden böyle yapıcaksan bi esra yüzünden böyle yapıcaksan dedi..
Yanı yine kendisini haklı çıkarmaya çalıştı ve hep böyle yapıyo..
Bense herdefasında bişy yokmuş gibi susuyorum ama bu sefer öyle olmucak o yüzden normal davranamam sanırım :gitme:

ayy bizim eski hallerimiz ya..
tatlım hiç takma kafana,asla takma.
bak şimdi cidden yarın normal davran,sizin iş kavga boyutuna geldiği için farklı taktik yapacağız.
sen bu şakanın ne kadar salakça olduğunu,onunla barışıp güzel bir gününüzde aynı şakayı yaparak anlatacaksın.

ayrılma muhabbeti hepten saçmalık,olur böyle konuşmalar çiftler arasında. sen yarın azıcık kızgın fakat normal ol,yani esra muhabbetini uzatma,sindirme de adama kötü davran ama uzaklaşma,laf sokma,sadece azıcık kötü davran.o zaten barışmaya çalışcaktır tahminim.

ya bu konular var ya,boşmuş biliyor musun..
nişanlanınca anladım,hayat öyle zor ki,bu konularla geçirdiğim ağladığım,küstüğüm gecelere yanıyorum.

sen kendini üzme,adamı yekaydirigubbakcemile3

ayy bizim eski hallerimiz ya..
tatlım hiç takma kafana,asla takma.
bak şimdi cidden yarın normal davran,sizin iş kavga boyutuna geldiği için farklı taktik yapacağız.
sen bu şakanın ne kadar salakça olduğunu,onunla barışıp güzel bir gününüzde aynı şakayı yaparak anlatacaksın.

ayrılma muhabbeti hepten saçmalık,olur böyle konuşmalar çiftler arasında. sen yarın azıcık kızgın fakat normal ol,yani esra muhabbetini uzatma,sindirme de adama kötü davran ama uzaklaşma,laf sokma,sadece azıcık kötü davran.o zaten barışmaya çalışcaktır tahminim.

ya bu konular var ya,boşmuş biliyor musun..
nişanlanınca anladım,hayat öyle zor ki,bu konularla geçirdiğim ağladığım,küstüğüm gecelere yanıyorum.

sen kendini üzme,adamı yekaydirigubbakcemile3

Sağol canımm :1hug:
Dediklerini yapmaya çalışıcam artık=)
Haklısın aslında böyle saçma şeyler yüzünden bu 3 günlük dünyada birbirimizi üzmeye gerek yok ama oluyo malesef :bbo:
Ayy nişanlımısın sen kaydirigubbakcemile3 Ne güzel allah tamamını erdirsin :nazar:

derinss in her dedigine katiliyorum :)
kendini uzme adami yeee :))))

Back
X