- 3 Ağustos 2017
- 66
- 42
- 3
- Konu Sahibi Gulguzeliiiiii
Kızlar merhaba, önceki konumu okuyanlar biliyor o yüzden tekrar etmiyorum, biraz uzun olabilir. Şu an ben annemin evindeyim 1 aydır. Kocam olacak kisinin uzaklaştırması var 2 aylık. Her an gelir mi diye tedirginiz yinede. Benim babam yok annemleyiz eşim de çok fena çok sinirli birisi. Uyuşturucunun da etkisiyle buraya gelir diye endişe ediyoruz. Evden dışarı çıkmıyorum. Butun akrabalarım önceden yaşadığımız evin oralarda o da orda olduğu için oraya bile gidemiyorum. Ama kocama sorsanız ben geziyorum tatillerde gidiyorum annemin evinde çok rahatım her istediğimi yapıyorum vs. ben bunların hiç birisini yapmadim. Birlikteyken sosyal medya hesabım olduğunu onu aldattigimi söyleyip duruyor asla öyle bişey yok kocamı o kadar çok sevdim ki! Ben camdan bile bakan bir insan degilim. Eşimin son halleri beni çok korkuttu kv anneme getirdi beni. Uyuşturucu etkisinden böyle oldu eşim. 1 aydır hep bekledim kv telde konuşuyoruz hergun. Bı güzel haber bekledim ama yok o hala beni suçluyor iftiralar atıyor. Evimin her yerine yazılar yazmış ev duman halde. Duzelecegine daha da kötüye gidiyor. Muhtemelen hala içiyordur. Annemin evine bir kere içtiğinde geldi polis aradık uzaklaştırma verdiler. Ama gozu kara böyle kendini kurup kurup gelip zarar vermesinden korkuyorum. Anneme de takmış durumda. Ruh hali kesinlikle bozuk sosyal medyada benim adımı arayıp cikap her hesaba bu sensin diyordu şiddet zaten vardı. Anneme ilk geldiğimde eski günlerimiz çok ozluyordum ama onun böyle haberlerini aldıkça hiç aklıma gelmez oldu. Boşanma davasını acacaktim ama eline kağıt gittiğinde kesin buraya gelecek yok senin bunu istediğin belliydi sen beni sevmedin başkası mı var bilmem ne diye kendini kurupta gelecek zarar vermeyeceği varsa bile verecek asla kabullenmez bunu. Hep diyordu benden ayrılmayı aklından bile geçirme diye. Bı ara bosicam diyordu annesine. Dava açar diye bekliyorum ama niyeti de yok. Ne yapıcam bilmiyorum Rabbim kimseyi çaresiz, zor durumda bırakmasın