Oooo ona gelene kadar ne ayıplar var ne ayıplar hem koca ile babanın verdiği tepkiler bir olmaz.Bilmiyorum belki de cevremdekilerden dolayidir. yani bizim cecremizde bu ayiplanacak biseydir hatta deli muamelesi bile yaparlar. evlenecegim insanda o zihniyette olur diye korkuyorum.
O ilaclari kullanin sadece uyku yapacak bagimlilik falan soz konusu degil ben ictigim halde uyuyamiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Küçükken bişeylerden korkmuş olabilirsin zaman zaman moralin düştükçe böyle şeyler yaşıyor olabilirsin bence çok düşme bu konunun üstüne. annenlerin de böyle didik didik kurcalamasına izin verme. Daha beter hasta edicekler seni ortada bişey yokken.
Sürekli Kullandığın ilaç var mı. Bazı yapabiliyor da..
benimde uykularim rüyalarım gariptir. Bağırarak, ağlayarak, hatta eşim için öldürme planlari yaparak bile uyandım.kendi kendimi Rüya olduğunula zor ikna ettim. Bi kere eşimin yüzene bile vurmuşum. Bu normal halim. Hep aynıydım. Doktora gitmeyi düşünmedim bile.
Ailen abartıyor gibi...
Önlem olarak yatağında yemek yeme, ekmek ufacıklari olmasın. Dua oku. Bitki çayı icebilirsin.
Bunlar kafanda aslında. Olacak oldumu yine oluyor.
Kocan kızar vs diye evlenmem demek olur mu. Benim koca beni çekiyorsa bende onu çekiyorum.Hayat bu ne olacagi belli mi :)
Bu hissi çok iyi bilirim,birebir aynısını yaklaşık seksen gün yaşadım ama şöyle bir fark var ben lohusa idim .
Gece bağırarak uyanıyordum iki göğsümün arasın da şiddetli bir baskı oluyordu ,aynı zaman da büyük bir korku yaşıyordum ama ortada hiç bir şey yoktu yaşamayanların anlayamayacağı bir durum .
Öncelikle çok iyi bir psikiyatriye daha sonra da bu işi para ile yapmayan hocaya okut kendini.
Dilersen beş yüz yasin okunmuş su gönderebilirim.
Yaklasik uc yildir devam eden bi sorunum var gece uyku'dan bagirarak uyaniyorum bazen uc ayda bir bazen alti aydi bir oluyor anlayacaginiz belli olmuyor. ama keske anlattigim kadar kolay olsa oyle bir firliyorum ki yataktan butun ev halkini korkudan olduruyorum desem yeridir. hatta babam kalpten gidicem bi gun diyorinsanlari korkuttuguma mi yanayim kendi icimde ki firtanalarami hatta bazen uyumaya korkuyorum. bide simdi su var ne gordugumu net olarakta hatirlamiyorum ama ailem uzerimde baski kuruyor surekli soruyor ne gordun ne gordun diye bende bisey diyemiyorum bu sefer kavga cikiyor ama gercekten hatirlamiyorum sadece hissettigim asiri korku ve panik.. simdi ben doktora da gittim ama doktorda bisey bulamadi. sonra ilac falan dedi ama ben cekimser yaklastim ne bilim bir sure sonra o ilaclara bagimli olmak hatta dahada kotuye gitme ihtimali korkuttu beni doktorda kesin.komusmuyor. Anlayacaginiz kaldim oyle tek basima. ailemin artik tahammulu kalmadi hissediyorum annemle babam surekli fisir fisir konusuyorlar gerci ben artik anlayista beklemiyorum sonucta haklilar. onlarda benim yuzumden uykusuz kaliyorlar. hatta annem elin evi bu kadar tahammul gostermez falan diyor.. o kadar biktim ki herseyden evlenmek bile istemiyorum o insanin hayatini karartmak istemiyorum iyice umudum tukendi ne yapsam.olmuyor
benim eşim de bazı geceler uyanıp yatağın kenarına oturuyor. (defalarca oluyor hatta bazen bir hafta içinde bile)
gözleri açık şekilde bazen elini çenesine dayayıp düşünen adam heykeli gibi öylece oturuyor.
ilk gördüğümde "canım noldu neden kalktın" dedim. ses yok.
kalktım yanına oturdum bişey mi oldu dedim gözler açık ama cevap vermiyo transa geçmiş gibi
sonra uyandı.
bıraksan sabaha kadar oturur orada. otururken uyuyor tekrar.
bazen de gidip başka yere oturuyor ya da yatıyor.
bi kere de wc ye geldi zannedip wc kapısını pisuvar olarak kullanmıştı
ilk bir kaç sefer korkmuştum ama
daha sonraları artık uyanıyorum bakıyorum oturuyo hiç sesimi çıkarmadan yatırıp üstünü örtüyorum devam ediyor uyumaya
çığlık atması yok da konuşması var bazen. (korku filmi izlediğinde özellikle) o yüzden gece korkunç şeyler okutup izletmiyorum.
sen de yatmadan önce böyle şeyler izliyosan belki de etkileniyorsundur.
evlenince bi sorun olmaz, eşin sarılır geçti bitanem der uyumaya devam edersiniz en kötü ihtimalle
6 ayda bir diyorsun, bence o kadar büyük bir problem yok gibi..
Yasadigin ilde devlet hastanesinde pskiyatir klinigi yok mu ben gittim dugun stresinden uyumuyordum verdigi ilaclar sayesinde duzenli uykuya kavustum senin korku nobetlerin var gun icinde yasadiklarin bilinc altina isliyor korkuyorsun sana gore onemsiz olan olaylar bilinc altindaki korkuyu tetikliyor
bende ayni durumdaydim ruyamda yilan saldiriyordu o korkuyla ciglik cigliga yatagimdan kalkip balkona kosmusum ben ruya icinde kostugumu dusunurken gercektede bunu yapiyormusum cok sukur annem son anda saclarimdan cekip tutmus beni yoksa atlayacaktim sanirim saatlerce aglamistim sonra neden oldugunu dusundum cok stresli oldugum zamanlarda ve bu gecede kotu uyanicam bagiricam dedigimde oluyor bu bende dusunmemeye çalışıyorum cok sukur atlattim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ozel hastaneye gittim piskiyatir bolumune bana da ilac onerdi ama.emin konusmuyordu istedim bu yuzden guven vermiyor nedense ilaclar.. hersey olabilir ama ruyamda ne gordugumu neyden korktugumu bi turlu hatirlayamiyorum
Merhaba ,yorumları henüz okumadım ama yanlız değilsiniz bunu söylemek istedim .. ama sizin 3 yıldır devam ediyormuş benimkinin zamanını ben unuttum,Zaten oldum olası tavşan uykusu uyuyan bir insanım her seferinde de kendi çığlığıma uyanıyorum öyle çığlıklar ki aynen benim de ailem çok tedirgin oluyor ,hatta annem küçükken benim bilmediğim bişeymi yaşadın noldu diyor , birde benim şöyle bir sorunum var örnekle açıklayayım
uyuyorum odamın kapısı açık uyuyorum annem ordan geçiyor diyelim sessizce ve kapıdan bana bakıyor birden anneee senmisin diye fırlıyorum eğer yaklaşmışsa çığlık çığlığayım babama da öyle çok üzülüyorlar insan anne babasından korkar mı bilinçaltı desek bişi de yaşamadın diyorlar.. yanlız benim rahmetli babaannemde vefatından önce çığlıklarla uyanırmış ırsi mi acaba? doktora gitmedim henüz ve tekim sanıyordum
Hatirlamaman normal degil mi sence ruya bu her gordugumuz ruyayi hatirlamayiz zaten en uzun ruya 7 sn degil mi sen ilaclari kullanmadan guven vermiyor diyorsun verdigi ilaclari al yada isimlerini yaz ben sana yardimci olayim benim kullandigim ilaclardan olabilir yada muadili prospektusunu oku uyuman icindir ilaclari icmeden nasil tedavi olmayi umuyorsun ki muska falan mi tavsiye edelim anlamadim ki bunlari kafaya takarsan hic uyuyamazsin kendini serbest birak bilinc altina bu gece rahat bir uyku cekecegim de mesaj ver bu aksam sahur programinda mustafa karatas hocayi dinledim bir hanim esine karabasan geliyor ne yapabilirim diye sordu hocanin cevabi sahurda fazla yemek yemesin aksamlari yediklerine dikkat etsin dedi su duayi okuyun demedi yani
o gittigim doktorlar beni rahatlatmadi hani bazen doktora gidersin korkarsin ama karsinda ki doktor sana guven verir ya. iste benim.oyle olmadi. sorunumun asil sebebini bilmedikleri icin onlarda bilmiyor hangi ilaci verecegini sanki bastan saviyorlarmis gibi geldi bide kesinde konusmuyorlar. bu yuzden sasirdim ne yapacagimi. . hatirlamamak derken soyle bazi ruyalari hayal meyal hatirlarsin ne bilim bu ciglik olayi disinda ruyamda gordugum seyleri hatirliyorum ama onun disinda nefes nefeseyim korku icindeyim ama neye bagirdigimi nicin bagirdigimi hatirlamiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?